Top cei mai faimosi numerologi din lume

Categories NumerologiePosted on

Numerologia a existat inca din cele mai vechi timpuri, fiind adaptata de-a lungul anilor pentru a forma origini diferite. Combinatia de numere si diversele evenimente de viata legate de aceste numere fac ca intelegerea istoriei numerologiei sa fie esentiala. Unele dintre figurile istorice pe care le-am cunoscut de-a lungul secolelor sunt chiar numerologii de top ai timpului lor.

Vibratiile identificate in cifre

In viata, de obicei asteptam cu nerabdare sa fim la capatul receptor al vibratiilor bune si sa stam in mod constient departe de cele negative. De exemplu, daca exista o persoana toxica care in mod constant slabeste, bursuc si renunta la alegerile si ideile tale, ai tendinta sa le eviti sau sa te feresti complet de ele. In mod similar, un numerolog de top asociaza numerele pentru a avea vibratii.

Data nasterii si numele dvs. sunt folosite pentru pregatirea rapoartelor de numerologie de numerologi bine cititi si celebri . Te poate ajuta sa-ti dai seama calea vietii si sa examinezi modul in care te percep altii.

Identificarea utilizarii numerologiei in istorie

Putem urmari istoria numerologiei inca din 4004 i.Hr. Diagrama numerologica caldeana a fost una dintre primele care a fost recunoscuta, a fost folosita de babilonieni si, de asemenea, denumita diagrama numerologica babiloniana de multi istorici. S-a format pe baza asocierii unor sunete specifice ale literelor cu numere si analizand vibratiile pe care le detin. 

De asemenea, putem vedea si alte diagrame numerologice formulate utilizate in istorie, Diagrama numerologiei pitagoreice , sistemul Abjad (un sistem arab), unele specifice concepute pe baza numerelor ebraice, grecesti si armene. Principala diferenta dintre aceste sisteme se bazeaza pe sistemul numeric si sunetul literelor folosite in limbi.

Cuvantul „numerologie” a fost folosit sau mentionat pentru prima data in anul 1907, pana atunci ideile numerologice erau prezente, dar mentionate in mod arbitrar ca stiinta a numerelor asociate cu sunetul si denumita „Aritmatie . In istorie, suntem capabili sa identificam diferite utilizari si formate pe care le-au luat in conformitate cu timpul si locatiile geografice.

In China, anumite numere sunt considerate a fi norocoase. Putem constata ca numerele pare sau numerele in perechi sunt considerate a da noroc. In mod similar, ei constata ca numarul 4 este un omofon pentru moarte si este considerat a aduce ghinion. Astfel, etajul 13 nu este mentionat in lifturile din aceasta parte a lumii.

Pitagora

Deseori identificat ca fiind cel mai faimos numerolog si parintele numerologiei , Pitagora nu are nevoie de prezentare. Este renumit pentru contributiile sale la matematica si in special pentru teorema lui Pitagora.

El a calatorit in Egipt pentru a studia si a intelege cunostintele gasite in diagrama numerologiei caldeene . A ramas acolo timp de douazeci si doi de ani, studiind nuantele si energia divina asociata cu numerele. (referinta)

Dupa studiile sale, a ajuns la concluzia ca numerele erau blocuri de constructie ale lumii si putem interpreta orice si totul cu ele. Sistemul numeric pitagoreic a fost conceput de el, in care numerelor li se atribuiau litere pe baza valorilor numerice.

Miros

Cheiro este nimeni altul decat William John Warner, un celebru astrolog irlandez. Ajuns in India cand era tanar, Cheiro sa adancit in chiromantie si astrologie. De asemenea, a studiat numerologia, scriind in cele din urma „Cartea numerelor lui Cheiro”.

Platon

Platon este inca o figura istorica influentata de teoriile lui Pitagora privind numerele si vibratiile pe care le detin. Desi nu era un numerolog faimos in sine, a avut o obsesie pentru numerologie care l-a determinat sa devoreze invataturile lui Pitagora.

Numerologi renumiti si autentici din India

Pana in prezent, multi numerologi din intreaga lume folosesc sistemul sau pentru analiza, citirea, pregatirea rapoartelor si intelegerea semnificatiei numerologice pentru indivizi. Iata cativa dintre numerologii de top care apar din India:

Sfantul Augustin

Dupa Pitagor, al doilea cel mai faimos parinte fondator al numerologiei a fost Sfantul Augustin din Hipona. El credea ca diverse fenomene ale acestui univers pot fi explicate cu ajutorul numerologiei. Depinde de noi daca intelegem acest limbaj universal al numerelor si ne permitem sa intelegem aceasta asociere sau sa ne bazam pe harul lui Dumnezeu pentru a ni-l dezvalui.

Doamna L Dow Balliet

Ea a fost unul dintre numerologii renumiti din anii 1800, care a scris una dintre cele mai timpurii carti din istoria numerologiei. In lucrarea sa, doamna Balliet a apreciat numerele antice sacre ale Bibliei si le-a corelat cu efectul vibratoriu al numerelor, asa cum a explicat Pitagora. Dr Juno Jordan, o autor contemporana, si-a recreat ulterior lucrarile si a confirmat ca doamna Balliet a fost o adepta a numerologiei pitagoreice.

Relevanta numerologilor

In timp ce arta numerologiei este veche, avand ani de evolutie, esenta numerologiei si tot ceea ce tine de ea ramane constanta. Aceste numere, prin interpretarea de catre un numerolog de top, detin cheia pentru a dezvalui lucruri despre viata ta de care inca nu esti sigur.

Numerologii autentici va ajuta sa va ghidati energiile si va ajuta sa va intelegeti pe voi insiva si sa controlati masinatiunile spirituale prezente in viata voastra in beneficiul cuiva. Unii si-au pierdut urma si au nevoie de indrumare, altii trec prin viata fara sa experimenteze bucuriile vietii si sunt blocati. Ar putea fi din cauza oricaror blocaje personale sau profesionale.

Destinul vietii noastre poate fi interpretat prin utilizarea unor calcule numerice specifice de catre numerologii celebri din India. Acesta este motivul pentru care unii oameni aleg sa-si schimbe numele si chiar numerele care le sunt asociate zilnic.

Uneori, aceste lecturi te pot ajuta chiar sa arunci o privire in viitorul tau si sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza. Adevarul simplu este ca de cele mai multe ori numerele se misca constant in jurul tau, fie ca este vorba de varsta, ora, data sau pozitia ta intr-o coada.

Adesea incercam lucruri diferite pentru a merge inainte sau pentru a creste un pas in viata, deoarece uneori sansele sunt stivuite impotriva noastra. Numerologia este o modalitate usoara de a executa asta. Gasirea scopului nostru si imbunatatirea noastra sunt parti importante ale cresterii noastre personale.

O lectura celebra de numerolog va ajuta sa va sculptati propria naratiune dupa o lectura buna. Ei se concentreaza asupra locurilor in care va puteti schimba si imbunatati. De asemenea, va echipeaza cu instrumente care va vor fi de ajutor in gasirea pacii interioare, cum ar fi cristale, pietre pretioase si altele asemenea.

Sheelaa M Bajaj este un numerolog renumit in lume . Obiectivul ei principal este de a va oferi un portret numerologic precis, care va va ajuta sa va promovati ambitiile si obiectivele de afaceri si, de asemenea, sa va ridice calitatea vietii personale.

Sheelaa a dat lecturi pentru multe celebritati si este identificat drept unul dintre cei mai recunoscuti numerologi din Asia. Echipa ei de consultanti este priceputa sa va ofere sfaturile necesare pentru a va imbunatati vindecarea spirituala. 

Sheelaa ofera consultatii de numerologie atat online, cat si offline, permitandu-ti sansa de a afla mai multe despre viata ta, indiferent de unde locuiesti sau de unde vii.

Obtineti astazi raportul detaliat de numerologie pentru a afla mai multe despre dvs. si, probabil, pentru a obtine o corectie a numelui, daca este necesar, pentru a va creste factorul de noroc prin numerologie.

Consultatie Personalizata Tarot