Numerologie: Un instrument pentru imbunatatirea vietilor

Categories NumerologiePosted on

Numerologia: un instrument pentru imbunatatirea vietilor

Exista multe motive pentru care numerologia iti poate imbunatati viata, in ceea ce priveste cunoasterea vietii tale, scopul ei si ceea ce asteapta viitorul. Numerologia foloseste numere universale; de exemplu, anul 2021 este cunoscut ca al cincilea an (2 + 0 + 2 + 1 = 14) (14 = 1+4 = 5) in plus fata de propriul numar personal al caii de viata. 

Ce inseamna fiecare numar?

Numarul 1 semnificatia: traiesc in singuratate

In numerologie, 1 denota individualism si independenta. Reprezinta singuratatea si libertatea si reprezinta noi inceputuri, deoarece este orientat spre a fi la baza tuturor lucrurilor, fara a fi nevoie sa depind de nimeni pentru succes.

Numarul 2 semnificatie: Avand sensibilitate absoluta

Numarul 2 este legat de emotii si sentimente in numerologie. Este figura empatiei si intelegerii. O persoana care este afectata de aceasta are nevoie de asistenta din partea altora. Acesti oameni sunt adesea entuziasti de trecere care realizeaza necesitatea unei structuri de sustinere decenta si puternica.

Semnificatia numarului 3: debordant de idei

Cifra 3 este, de asemenea, un simbol al creativitatii ca artist si un comunicator autentic. Orice persoana nascuta sub influenta sa este un cameleon autentic, cu o hotarare fara greseala si o prietenie neclintita. Persoanele talentate de aceasta figura pot simti si se pot adapta la fiecare situatie.

Numarul 4 inseamna: Nimic nu este scapat de sub control

Numarul 4 este un semn de constructie si dezvoltare. 4 indica pamantul; avem de-a face cu un individ realist care nu actioneaza niciodata fericit sau impulsiv. Prin urmare, acest numar este un pamantean care isi doreste stabilitate, rationalitate si control.

Numarul 5 sens: miscare, viata

Acest simbol reprezinta incorporarea omului in materie, 1 + 4 = 5. El reprezinta vitalitatea, respiratia vitala, mobilitatea, flexibilitatea si independenta. Este aranjat in jurul celor patru elemente: pamant, apa, aer si foc. De asemenea, semnifica copii, sentimente puternice, atractie, interes si prospetime.

6 reprezinta echilibrul Omului in cosmologie, intre tangibil si divin. Emblema medicinei, nutritiei, frumusetii si artei. Este asociat cu familia, atractivitatea, dragostea, concilierea, concilierea, negocierea si ispita. Adeptii sai doresc perfectiune, dreptate, pace, armonie si moralitate.

Numarul 7 semnificatia: O imagine a sacralitatii

Figura 7 este considerata a fi numarul sfant al batranilor. Reprezinta intelepciune, devotament, credinta, resurse cognitive, educatie, invatare, filozofie, psihologie si stiinta. De asemenea, este avantajos, universal si precis. De asemenea, simbolizeaza loialitatea, eleganta, cunoasterea si independenta.

Numarul 8 semnificatia: figura legii

8 are acces la informatii prin stapanirea corpului si mentala si reprezinta eternitatea, neprihanirea, invierea si necunoscutul. Simbolizeaza puterea, carisma, ezoterismul, lumea afacerilor, calitatile culturale, fizice si psihice.

Numarul 9 semnificatia: cifra realizarii

In numerologie, numarul 9 reprezinta dragostea pura, optimismul, caritatea, grandoarea, precum si artele. Tanjeste dupa perfectiune, fraternitate, evadare si aventura. Acesti indivizi sunt hipersensibili, generosi, iertatoare, imaginative, fanteziste si nonconformisti.

Numerologia si beneficiile ei

Atunci cand este combinata cu data nasterii si numele tau, numerologia ta descopera ceea ce probabil vei realiza in viata. In plus, ofera o privire asupra scopurilor vietii tale si a lectiilor de invatat. Cand ai informatiile corecte, calatoria ta de viata poate fi cat mai plina de satisfactii si de succes.

Invatarea despre caracteristicile personale, caracterul, potentialul, punctele forte, punctele slabe, reactiile emotionale si diferitele moduri de a face fata situatiilor negative si oamenilor din viata sunt toate lectii de invatat. Abilitatea de a-ti intelege personalitatea si modul in care reactionezi la diferite situatii iti ofera cea mai buna sansa de a trata cu ceilalti si de a face fata diferitelor provocari ale vietii.

Atunci cand este combinata cu data nasterii si numele tau, numerologia ta descopera ceea ce probabil vei realiza in viata. In plus, ofera o privire asupra scopurilor vietii tale si a lectiilor de invatat. Cand ai informatiile corecte, calatoria ta de viata poate fi cat mai plina de satisfactii si de succes.

Invatarea despre caracteristicile personale, caracterul, potentialul, punctele forte, punctele slabe, reactiile emotionale si diferitele moduri de a face fata situatiilor negative si oamenilor din viata sunt toate lectii de invatat. Abilitatea de a-ti intelege personalitatea si modul in care reactionezi la diferite situatii iti ofera cea mai buna sansa de a trata cu ceilalti si de a face fata diferitelor provocari ale vietii.

Numerologia va ofera aceste oportunitati –

  • Pentru a analiza situatia actuala a vietii tale
  • Pentru a-ti descoperi talentele ascunse de care nu erai constient, dar tot ai vrut sa le dezvolti
  • Pentru a profita de oportunitati pe care ti le ofera viata pe care nu le-ai luat niciodata in considerare
  • Pentru a determina cel mai bun curs de actiune

A invata cum sa interpretezi numerologia in viata ta de zi cu zi va permite sa recunoasteti modul in care aceasta duce la un drum al implinirii personale. Cele mai bune servicii de numerologie online  te pot ajuta in alegerile tale profesionale si pot descoperi un partener de viata compatibil. Intelegerea temeinica va poate ajuta, de asemenea, sa utilizati pe deplin cele mai bune zile, ani si momente din viata voastra.

Unele cele mai bune servicii de numerologi online

Numerologie pentru intalniri norocoase

Ori de cate ori implica luarea unor decizii cheie, cum ar fi achizitionarea unei noi case, a unui automobil nou sau lansarea unei noi afaceri, cei mai multi dintre noi ar prefera sa ne bazam pe intalnirile noastre norocoase. Cu totii depindem de anumite date, cum ar fi zilele noastre de nastere, pentru a lua decizii critice. Cu toate acestea, nu este necesar ca intalnirile pe care le considerati de bun augur pentru dvs. sa fie, de fapt, norocoase. 

Pentru a afla ce date si ore sunt norocoase pentru tine, vei avea nevoie de ajutor profesional, cum ar fi numerologia dupa data nasterii. Ca rezultat, aflati mai multe despre Lucky Date Numerologia.

Numerologia numelui comercial

Numerologia numelui de afaceri este foarte mult despre studierea si intelegerea numerelor legate de numele companiei tale! Deci, de ce ai avea nevoie de o evaluare numerologica a numelui pentru afacerea ta? Este posibil ca, in ciuda informatiilor corecte, a talentelor excelente si a angajamentului neclintit, firma dumneavoastra sa nu atinga succesul pe care l-ati dorit intotdeauna. 

Puteti descoperi ca eforturile dumneavoastra sunt zadarnice si ca nu atingeti statisticile de vanzari dorite. O consultatie de numerologie a numelui de afaceri poate dezvalui numeroase elemente care pot avea un impact negativ asupra vietii tale, iar numerele care afecteaza numele companiei tale pot fi destul de importante.

Numerologia numelui bebelusului

Forta divina a numerelor poate juca un rol in bogatia si fericirea cuiva in viata. Ca urmare, ar trebui sa fie obligatia parintilor sa aleaga numele ideal pentru copilul lor, care nu numai ca suna potrivit, ci si rezuma corect. Tocmai aici intra in joc numerologia numelor de bebelus care necesita cele  mai bune servicii de numerologie online din India .

Numerologie de compatibilitate cu casatoria

Una dintre senzatiile vesnice este indragostirea. Este simplu sa te indragostesti, dar este mai dificil sa ramai indragostit pentru tot restul vietii. Este esential pentru noi toti sa stim daca relatia noastra va rezista testului timpului, va rezista tuturor suisurilor si coborasurilor vietii si va aparea glorios. Este esential sa determinati compatibilitatea dragostei unul cu celalalt pentru a avea un parteneriat de lunga durata. 

Este mai simplu sa devii doua trupuri si un suflet daca doi indivizi sunt amiabil. Nu este surprinzator faptul ca un numar tot mai mare de persoane opteaza pentru un test de compatibilitate numerologie pentru casatorie. 

Compatibilitate amoroasa si lecturi de numerologie

Potrivit numerologiei, numarul psihic, numarul destinului, numarul numelui, zodiacul, luna nasterii si anul nasterii contribuie toate la personalitatea unei persoane. Acesti factori sunt importanti in determinarea personalitatii reale a unei persoane – nu doar adevaratul sine, ci si interactiunea cu ceilalti. Este uimitor cum figurile se pot conecta ca prieteni adevarati sau dusmani adevarati. 

Este analog cu o oglinda care reflecta natura prin simpla conectare la o figura. Aflati mai multe despre compatibilitatea relatiilor si numerologia iubirii prin lecturi si rapoarte. Puteti afla mai multe despre destinul vostru si puteti lua decizii de viata mai informate cu ajutorul   numerologului online , Sheelaa. Programati-va  consultatia de numerologie   online, Bangalore  astazi!

Consultatie Personalizata Tarot