La ce sa te astepti cand vizitezi cel mai bun numerolog

Categories NumerologiePosted on

Numerologia este un limbaj spiritual care descrie modul in care evenimentele noastre din viata corespund numarului de valori din data nasterii, numele si conceptele noastre. Numerologia actioneaza ca un ghid personalizat pentru viitorul tau, ajutandu-te sa descifrezi semnificatia ascunsa a vietii tale.

Data nasterii te poate ajuta sa-ti dai seama ce numere reprezinta punctele tale tari si punctele slabe. De asemenea, va poate arata abilitatile care va vor ajuta sa realizati in viitor si persoanele cu care veti avea cel mai probabil o existenta fericita.

Asadar, inainte de a te lansa in ceea ce va fi cu siguranta o aventura fascinanta si iluminatoare, am vrut sa trecem peste bazele de unde a venit numerologia si cum este folosita ca arta predictiva cu tine.

Metoda numerologiei este similara cu astrologia, dar foloseste numere pentru a ilustra tiparele prezente in viata noastra. Invatand sa detectam si sa intelegem numerologia vietii noastre cu ajutorul celui mai bun numerolog din lume, putem accesa o bogatie de intelepciune interioara.

Intelegerea numerologiei

Numerele simbolizeaza atributele armonice care alcatuiesc conditia noastra umana in numerologie, un tip de divinatie.

Mai simplu spus, numerologia este un mijloc de a analiza numerele din viata ta pentru a transmite informatii personale despre tine, cum ar fi:

 • Cine vei deveni
 • Cum vei dobandi individual o abundenta
 • Problemele cu care te vei confrunta in viata
 • Cum iti vei folosi abilitatile in avantajul tau
 • Calea ta de cariera preferata
 • Compatibilitatea ta, stilul romantic si partenerul ideal
 • Abordarea ta in ceea ce priveste educatia parentala

Modul in care numerele interactioneaza in viata noastra (fie in moduri fundamentale, cum ar fi tiparele numerice recurente, fie in moduri mai putin vizibile, inclusiv prin forma, sunet sau personalitate) contribuie la un model pentru sens. Si, sa recunoastem, cu totii cautam semnificatie in viata noastra.
Deci, prin intermediul celor mai bune servicii de numerologie online din India , puteti incepe sa intelegeti mult mai multe despre dvs. si despre univers, accesand aceste numere si aliniindu-va mintea si inima cu simbolismul si semnificatiile lor.

Te poate ajuta sincer?

Nu intamplator te-ai nascut la acea data. Spiritul tau a venit pe pamant in acea zi pentru a-ti oferi o misiune unica pe care doar tu o poti face. Poti, totusi, sa-ti petreci intreaga viata fara aceasta misiune, respectand comenzi fara sa intelegi de ce esti aici.

Fiecare numar are o semnificatie specifica si se leaga de un set de atribute despre individul in cauza. A afla mai multe despre aceste caracteristici poate fi ochi. Dar nu dezvaluie doar adevaratele motivatii pentru a actiona asa cum o faci. Iti identifica talentele autentice si profesiile in care ai putea excela!

Consultati cel mai bun numerolog din lume

Drept urmare, atunci cand consulti cel mai bun numerolog din lume , te readuce la esenta ta interioara, permitandu-ti sa descurci componentele personalitatii tale care te vor duce catre un viitor mult mai plin de satisfactii. Numerologia va poate ajuta sa faceti judecati sanatoase in situatii dificile si sa va dezvoltati potentialul interior.

Rezultatele diagramei dvs. de numerologie nu sunt un set de instructiuni care va spun exact ce trebuie sa faceti pentru a avea o viata fericita si sanatoasa. Este usa care iti cere sa preiei controlul asupra vietii tale si sa devii mai constient de oamenii, situatiile si intalnirile pe care alegi sa le ai.

Tipuri de numerologie

1. Numerolog pitagoreian

Numerologia pitagoreica si numerologia caldeana sunt cele doua sisteme eficiente de numerologie folosite astazi.
Numerologia pitagoreica, numita si Numerologie occidentala sau Numerologie moderna, pretinde ca descinde din Pitagora, un filozof grec care a inflorit aproximativ in anul 500 i.Hr. Cu toate acestea, Philolaus, nascut la 25 de ani dupa moartea lui Pitagora si dupa arderea scolii secrete pitagoreice originale, a creat naratiunea descoperirii sale a unui „nou sistem de numere”.

2. Numerologia caldeana

Caldeii au fost un popor care a dominat Babilonul in vremuri stravechi. Numerologia caldeana dateaza din cele mai vechi timpuri, deoarece inregistrarile cuneiforme dateaza cu mii de ani inainte de nasterea lui Pitagora.

3. Concluzie

Numerologia va poate ajuta sa luati decizii de viata, indreptandu-va in directia sinelui vostru superior. Acesta serveste ca un memento ca nu esti o victima a sortii, ci o fiinta imputernicita, capabila sa-ti schimbe circumstantele.

Cifrele controleaza mult din ceea ce se intampla in viata noastra in general, inclusiv finantele, relatiile si sanatatea. Numerologia va poate ajuta in diferite moduri sa intelegeti mai bine starea dumneavoastra actuala si sa determinati cel mai bun curs de actiune pentru viitor.

Intelegerea diferentei dintre cele doua

Numerologia caldeana este centrata pe rezonanta pe care o transmite un numar chiar inainte de a fi rostit, care este principala distinctie intre aceste doua sisteme. Sistemul „pitagoreic” analizeaza cu precizie fiecare cifra conectata la literele alfabetice in ordine liniara.

O alta distinctie intre numerologia caldeana si pitagoreica este ca metoda caldeeana subliniaza numele, in timp ce sistemul pitagoreic se concentreaza pe permutarile datei nasterii.

Experti in sensul numerelor

Fiecare numar are un sens distinct. Fiecare numar, ca si semnele zodiacale din astrologie, are caracteristici pozitive si proaste.

Urmatoarea lista va va oferi o imagine de ansamblu rapida a semnificatiei fiecarui numar in numerologie.

 • Numarul 1 – liderul: increzator, creativ si curajos.
 • Numarul 2 – parteneriat: colaborare, relatii, sensibilitate.
 • Numarul 3 – vedeta: creativitate, succes, spirit.
 • Numarul 4 – stabilizatorul: stabilitate, impamantare, caracter practic.
 • Numarul 5 – aventurierul: cu spirit liber si aventuros.
 • Numarul 6 – ingrijitorul: familie, dragoste si incredere.
 • Numarul 7 – spiritualitate: misticism, magie, intuitie si intelepciune.
 • Numarul 8 – reinnoire: echilibru, ambitie, avansare
 • Numarul 9 – cel intelept: transformare, eliberare, predare
 • Numarul 11 ​​– primul numar maestru: evolutie, sprijin divin si indrumare
 • Numarul 22 – al doilea numar maestru: introspectia si legatura cu divinul
 • Numarul 33 – ultimul numar principal: grijuliu, amabil, creativ, de inalta frecventa

Care este semnificatia numarului caii de viata?

Fiecare numar de cale de viata are puncte forte si limitari, dar nu trebuie sa fii ingrijorat sau sa renunti la obiective care nu par sa se potriveasca cu numarul tau la inceput. Foloseste-ti numarul caii de viata pentru a-ti identifica si intari abilitatile si pune-le sa lucreze pentru tine.

In acelasi timp, ia in considerare problemele pe care numarul caii tale de viata le spune pe fata. Cum va pot ajuta lucrurile la care sunteti bun sa imbunatatiti lucrurile care va sunt dificile?

Concentrarea asupra talentelor tale te va ajuta sa-ti intelegi si sa-ti angajezi puterea si sa treci idei pentru obiective specifice pe care vrei cu adevarat sa le urmaresti, indiferent de cat de sigur ai fost in trecut in ceea ce priveste urmarea inimii tale. Niciodata nu este prea tarziu sa-ti asculti vocea interioara.

Numerologia va permite sa realizati ceea ce stiti deja; te va ajuta sa gasesti curajul sa mergi pentru asta. Vei fi mult mai bun la ceva daca esti pasionat de asta, deoarece vei fi incantat sa fii acolo, iar altora le va placea prezenta ta.

Ce este un numar expresie?

Deoarece dezvaluie detalii despre abilitatile tale inerente, ambitiile personale si aspiratiile pentru aceasta viata, numarul tau de expresie este cunoscut si sub numele de numarul destinului. Numarul tau de expresie explica cum vei ajunge acolo, in timp ce numarul caii tale de viata dezvaluie cum vei ajunge acolo. Iti evidentiaza abilitatile si deficientele, in timp ce te ghideaza prin capcanele si obstacolele cu care te vei confrunta pe parcurs.

Obtineti perspective fructuoase despre viata dumneavoastra consultand unul dintre cei mai buni numerologi din lume, doamna Sheelaa. Programeaza o intalnire astazi!

Consultatie Personalizata Tarot