Cele mai bune 9 carti despre tarot, potrivit cititorilor profesionisti

Categories TarotPosted on
Inapoi sus Un cerc alb cu o margine neagra care inconjoara un chevron indreptat in sus. Indica „dati clic aici pentru a reveni in partea de sus a paginii”.

Desi creste in popularitate, tarotul este adesea inteles gresit, deoarece este adesea portretizat in cultura pop ca o forma de prezicere a viitorului (cu o tendinta catre amenintator). Dar aceasta nu este o descriere exacta: de fapt, citirea cartilor de tarot poate fi o modalitate de a va conecta la sinele superior sau la intuitia dvs.

„Tarotul nu iti spune ce se va intampla – nu este vorba despre a-ti retrage agentia – el subliniaza posibilitati astfel incat sa poti intreprinde actiunile despre care stii ca pot ajuta la realizarea viitorului pe care ti-l doresti”, spune Mark Horn, autor. de „Tarot and the Gates of Light, A Kabbalistic Path to Liberation”, care a predat la conferinte de tarot din SUA si ofera lecturi si cursuri private.

Daca sunteti interesat sa cititi tarot, o modalitate de a invata este sa luati cateva carti pentru a incepe. „Cu mult inainte sa invat tarotul cu un profesor, mi-am inceput calatoria cu cartile de tarot”, spune Horn. „Puteti invata in propriul ritm, revizuiti cand aveti nevoie si este mult mai putin costisitor sa aveti trei sau patru carti de la experti care va pot oferi o gama larga de gandire despre carduri.” 

In plus, „[cartile sunt] utile si pentru acele momente in care ramai blocat, ceva ce multi cititori noi experimenteaza foarte mult – psst… chiar si profesionistii experimentati au acele momente!”, spune Theresa Reed (“The Tarot Lady”), o profesionista de tarot. cititor de carduri, gazda podcast si autorul cartilor „Twist Your Fate: Manifest Success with Astrology and Tarot” si „Tarot: No Questions Asked – Mastering the Art of Intuitive Reading”. “Recomand sa ai mai multe carti de tarot. In acest fel, ai puncte de vedere diferite, care iti pot extinde abilitatile de interpretare.” 

Chiar si cititorii profesionisti continua sa cumpere si sa foloseasca carti de tarot pentru a-si extinde cunostintele. „Citesc carti de mai bine de 50 de ani si continu sa cumpar carti de tarot”, spune Horn. „In unele privinte, tarotul este ca o bijuterie cu multe fatete – fiecare carte, fiecare profesor iti va oferi o alta fateta cu perspective frumoase.”

Indiferent daca sunteti un adevarat incepator de tarot sau detineti deja mai multe pachete de tarot, avem recomandari de carti pentru toate nivelurile de calificare, potrivit cititorilor profesionisti de tarot.

Cele mai bune 9 carti pentru a invata sa citesti carti de tarot:

Cea mai buna carte de tarot pentru incepatori

„Tarot for Your Self: A Workbook for Personal Transformation” de Mary K. Greer, disponibil pe Amazon si Bookshop , de la 16,99 USD

„‘Tarot For Yourself’ este una dintre cele mai bune carti pentru incepatorii de tarot [pentru ca] este un caiet de lucru cu exercitii menite sa ajute cititorii sa-si dezvolte propria relatie cu cartile”, spune Reed. „Exista si un apendice util in spate cu interpretari pentru fiecare card.” Horn este de acord ca aceasta carte poate fi cea mai autorizata carte de tarot disponibila. 

Cea mai buna carte de tarot vizual

„The Ultimate Guide to Tarot” de Liz Dean, disponibil pe Amazon si Bookshop , de la 19,39 USD

Daca sunteti un invatator vizual si doriti o multime de imagini care sa va ajute sa invatati, luati in considerare aceasta carte . „‘The Ultimate Guide to Tarot’ se adreseaza incepatorilor, dar toata lumea va gasi ceva de iubit la el”, spune Reed. „Scrierile lui Liz sunt usor de inteles, ceea ce face ca procesul de invatare sa nu fie intimidant”.

Cea mai buna carte de referinta rapida de tarot

Tarotul ghidat pentru lecturi fara intreruperi” de Stephanie Caponi, disponibil pe Amazon si Bookshop , de la 11,79 USD

„Stephanie le ofera cititorilor de tarot o modalitate excelenta de a intelege rapid semnificatiile numerice, astrologice si elementare pentru a intelege mai bine modul in care totul este conectat”, explica Maggie Wilson, autoarea bestsellerului The Metaphysical Cannabis Oracle Deck. „Partea cartii are chiar si un ghid de referinta rapid pentru a gasi cu usurinta semnificatia majora sau minora a cartii despre care intrebi pentru semnificatiile lor drepte si inversate.”

Cel mai bun pentru citirea intuitiva a tarotului

„True Heart Intuitive Tarot” de Rachel True, disponibil pe Amazon si Bookshop , de la 26,19 USD

„Cartea lui Rachel discuta exact cum sa-ti folosesti intuitia cu tarotul si sa-ti imbunatatesti conexiunea cu spiritul tau si cu sinele superior”, spune Wilson. „Ea ne reaminteste ca tarotul nu este o abilitate academica invatata, ci o adevarata conexiune cu propriul tau spirit si cu modul in care lumea comunica cu tine.” 

Potrivit lui Emily McGill, o cititoare de tarot inscrisa in prezent la Spirituality Mind Body Institute de la Universitatea Columbia, „Iti poti auzi vocea in timp ce spune povesti si se leaga de semnificatia fiecarei carti, dar exista atat de multe imagini cu care sa lucrezi si sa le interpretezi. recunoasteti ca intr-adevar puteti sa va invitati intuitia sa joace.”

Cel mai bun pentru a invata diferite variante de tarot

„1001 Tarot Spreads” de Cassandra Eason, disponibil pe Amazon si Bookshop , de la 14,99 USD

„„1001 Tarot Spreads” are literalmente fiecare spread de tarot la care va puteti gandi si multe pe care nu le aveti!” spune Wilson. „Pentru orice problema sau clarificare de care aveti nevoie, aceasta carte este recomandarea mea de top pentru spread-uri de tarot pentru orice, de la dragoste, pana la calatorii, pana la modul de a gestiona partenerii de afaceri deranjati.”

Cel mai bun pentru intelegerea conexiunilor dintre carduri

„The Secret Language of Tarot” de Ruth Ann si Wald Amberstone, disponibil pe Amazon si Bookshop , de la 19,49 USD

Majoritatea cartilor de tarot acopera fiecare carte individual, dar aceasta carte este putin mai profunda. „Iti arata simbolurile care sunt partajate intre carti, astfel incat sa vezi conexiuni ascunse si semnificatii care prind viata atunci cand cartile apar impreuna intr-o raspandire”, spune Horn. „Fiecare detaliu are un sens, iar aceasta carte este plina de aceste conexiuni ascunse uimitoare.”

Cel mai bun pentru a va duce lectura tarot la nivelul urmator

„Saptezeci si opt de grade de intelepciune” de Rachel Pollack, disponibil pe Amazon si Bookshop , de la 16,49 USD

„Majoritatea profesionistilor de tarot considera aceasta carte „biblia” lor si este usor de inteles de ce – am trei exemplare in casa mea pentru ca ma refer la ea tot timpul!” spune Reed. Indiferent de cate ori am citit acea carte, intotdeauna pot gasi ceva nou si genial.”

Cea mai buna carte de tarot avansat

„Tarot avansat: un ghid aprofundat pentru citirea practica si intuitiva a tarotului” de Paul Fenton Smith, disponibil pe Amazon si Bookshop , de la 34,36 USD

„„Tarot avansat” este plin de detalii exceptionale pline de culoare despre semnificatiile cartilor la nivel de maestru”, spune Wilson. „Aceasta carte este o scufundare profunda fantastica in corespondentele cartilor, cum se leaga intre ele si cum va puteti imbunatati intuitia pentru a descifra semnificatiile.”

Cea mai buna carte de combinatie de tarot si astrologie

„Twist Your Fate: Manifest Success with Astrology and Tarot” de The Tarot Lady Theresa Reed & Monte Farber, disponibil pe Amazon si Bookshop , de la 17,62 USD

Daca esti fascinat de astrologie si tarot, cartea Theresei Reed va permite sa combinati ambele pasiuni. „Te invata cum sa folosesti tarotul pentru a crea literalmente o calitate superioara a vietii, intelegand punctele forte ale diagramei natale si cum tarotul poate fi un insotitor cu semnele tale astrologice”, spune Wilson. „Imi place aceasta carte pentru ca iti ofera o alta privire asupra tarotului dintr-o perspectiva mai personala, cu propria diagrama natala si sa te cunosti mai bine, ceea ce cred ca este cheia unui cititor fantastic de tarot.”

Consultatie Personalizata Tarot