Ce inseamna cand visezi luna? Afla acum

Categories VisePosted on

Ce inseamna visele cu luna?

Fiecare cultura de pe pamant are propriul sau simbolism despre luna. Reprezinta lucruri diferite in diferite culturi, mituri si legende. De milenii au existat zvonuri ca este facut din branza, cu afirmatii si mai ciudate ca exista un om pe luna! In ciuda acestui fapt, comunitatea stiintifica nu a sustinut niciodata in mod serios aceste afirmatii.

Potrivit Regular Dream, un vis cu luna reprezinta intuitia. Iti poate lumina capacitatea de a descoperi ceva instinctiv, fara a fi nevoie de un rationament constient. Ca atare, acest vis indica faptul ca propria ta intuitie este foarte puternica, asa ca ar trebui sa-ti asculti instinctul mai des. Facand acest lucru „iti va oferi cunostintele necesare pentru a face fata provocarilor pe care viata ti le arunca”.

Visul:

Plimbandu-te noaptea de-a lungul unei plaje luminate de luna, privesti in sus la frumosul cer plin de stele. Te bucuri de senzatia nisipului sub picioarele goale. Luna plina uriasa lumineaza valurile care se prabusesc cu lumina ei stralucitoare.

Dupa un timp ai un sentiment ciudat. Luna devine mai mare? Sigur nu. Dar atunci esti convins. Luna se indreapta spre pamant, parand din ce in ce mai mare si mai stralucitoare. Este clar ca lumea e pe cale sa se sfarseasca. Deci, sfidator, te hotarasti sa faci o ultima baie in ocean!

Dar apoi te trezesti acasa in pat. A fost doar un vis incredibil. Dar ce ar putea insemna?

Semnificatii comune din spatele viselor lunare

Exista tot felul de diferite tipuri de vise lunare. Variatiile acestui vis includ reprezentari clare ale posibilelor evenimente si ale celor care pot fi vazute pentru a va oferi indrumari.

Visul tau ar putea include un mesaj pentru viata ta sau te poti vedea facand o alegere care se refera la o alegere pe care trebuie sa o faci in realitate. Aici exploram semnificatii mai precise ale fiecareia dintre aceste variatii.

1. Visarea lunii

Se spune ca luna reflecta starile tale in schimbare si deseori legam luna de starea noastra emotionala. Potrivit Journey Into Dreams, „Asa cum luna poate influenta mareele din ocean, o luna poate fi un simbol de care trebuie sa fii constient de sentimentele tale si de bunastarea emotionala.”

Ca atare, aceste vise iti pot spune sa-ti urmezi intuitia si sa-ti dezvolti latura spirituala pentru a-ti oferi indrumarea de care ai nevoie pentru viata ta. Este posibil sa nu stii ce sa faci in continuare in viata ta de veghe, iar visul este un indiciu ca cauti o intelepciune mai inalta care sa te ajute sa te indrume inainte.

2. Visand la o luna plina

Frumusetea unei luni pline care lumineaza peisajul este atat bantuitoare, cat si magica, iar luna plina a fost intotdeauna un simbol popular in basmele populare, arta, literatura si mitologie.

Interpretii de vise, cum ar fi Millers Guild, sustin ca a vedea o luna plina intr-un vis reprezinta schimbari care au loc in viata ta, evidentiind adesea sfarsitul unui ciclu sau o perioada de tranzitie.

In plus, Angel Number spune ca te poti gandi la soare ca la constientul nostru si la luna ca la inconstientul nostru, „luna reprezinta valul fragil al personalitatii noastre, dar puternic in magie, inspiratie si imaginatie. Reprezinta principiul feminin care este puternic asociat cu fertilitatea, hranirea, ingrijirea si harul.”

3. Visand ca luna se prabuseste pe pamant

La fel ca in descrierea din sectiunea Visul a acestui articol, daca visezi ca luna se prabuseste pe pamant, aceasta poate simboliza mai multe lucruri. Adesea vazuta ca un simbol al schimbarii, coborarea lunii ar putea insemna schimbari semnificative in calea ta. Alternativ, luna ar putea reprezenta intuitia sau subconstientul tau, iar pamantul ar putea reprezenta latura rationala, logica a ta.

4. Visand la lumina lunii

A vedea lumina lunii luminand clar lumea intr-un vis inseamna reconciliere. Potrivit expertilor in vise, „Veti gasi linistea si trebuie sa clarificati tot ceea ce intarzie in relatia voastra. Luna stralucitoare arata ca atunci cand totul pare intunecat, exista lumina la capatul tunelului.”

Raspunzand la vis:

Oamenii au fost intotdeauna fascinati de luna, care a jucat un rol esential in mitologie, religie si astrologie. Se spune ca visele despre luna reprezinta o forta magnetica inconstienta care te trage catre ceva care trebuie sa fie recunoscut. In mod interesant, potrivit Millers Guild, „visele despre luna indica diferitele locuri in care s-ar putea afla in viata. A sti ce inseamna diferitele variante de luna intr-un vis te poate ajuta sa-ti dai seama ce se intampla in viata ta si sa gasesti solutii la probleme inainte ca acestea sa se intample.”

Aparitii notabile in cultura populara:

Unul dintre cele mai inspirate obiecte pentru creativitatea umana, luna a inspirat picturi de la Rembrandt, Van Gogh si Magritte. Este, de asemenea, subiectul prozei din Shakespeare, Wordsworth si Joyce.

In muzica, luna este utila pentru a oferi imagini care exprima magnitudinea emotiei umane. In 1976, Carpenters au inregistrat Calling Occupants Of Interplanetary Craft, care urmarea sa trimita un mesaj telepatic vizitatorilor din spatiul cosmic. Iar gandul la singuratatea calatoriilor interstelare l-a inspirat pe David Bowie sa scrie Space Oddity si pe Elton John sa cante Rocket Man.

Consultatie Personalizata Tarot