Ce inseamna cand visezi barci? Afla acum

Categories VisePosted on

Se spune in mod obisnuit ca visele cu barci si cu barca pe apa reprezinta ca mergi intr-o calatorie spirituala. Ele pot simboliza aventura, explorarea, noua iubire si pot indica faptul ca viata ta s-ar putea deschide in curand catre multe posibilitati noi interesante.

Mai precis, visele cu barca pot evidentia ca aveti o dorinta puternica de a calatori, de a lua o pauza de la realitatea actuala si de a experimenta ceva nou, potrivit Millers Guild. Visul poate fi interpretat si ca dorul tau de pace si fericire.

In acest articol, analizam in detaliu ce ar putea insemna pentru viata ta de veghe a visa la barci.

Visul:

Celebra cursa de barci Oxford si Cambridge este pe cale sa inceapa, iar tu esti pe locul fierbinte in calitate de comandant al echipajului Cambridge. Dupa luni de antrenament intens, esti gata si gata sa pleci.

Pistolul de pornire este tras si urleti „vasle departe” in varful vocii pentru a-ti indemna echipa inainte. Si ai plecat! In calitate de cox, rolul tau este sa urmezi planul cursei, sa conduci barca si sa coordonezi puterea si ritmul canosilor tai pentru a-i conduce catre victorie.

„Vasliti, varsiti, vasliti mai tare!” strigi tu. Totul va fi planificat si barca ta trage repede inainte. Echipa ta da totul si, intr-un fulger, te apropii de final.

Barca ta traverseaza linia de sosire intr-un timp record in sunetul uralelor uriase care rasuna de-a lungul malului raului. Terminand cu 20 de lungimi incredibile inaintea Oxfordului, tocmai ati facut istorie ca comandant al celui mai rapid echipaj de curse de barci din istoria concursului.

Apoi te trezesti. Totul a fost doar un vis foarte interesant si viu. Dar ce ar putea insemna?

Sensul(ele) visului:

Fie ca pilotati singur o barca, calariti intr-o barca sau navigati in visele voastre, toate aceste variatii au semnificatii foarte diferite. Aici, exploram cele mai populare vise cu barca in detaliu:

1. Vise despre a fi intr-o barca

Soferul unei barci este cunoscut drept carmaci. Acest rol necesita conducerea navei si, de asemenea, trebuie sa verificati busola, valurile, directia vantului, panzele si calcaiul barcii. Multe de luat in considerare! In vise, conducerea unei barci se refera la intuitia noastra, in principal despre navigatie, potrivit matusii Flo. Daca ai acest vis, gandeste-te: „Unde se duce barca ta? Cum navighezi prin viata? Cum manevrati prin conditiile adverse in care va aflati?

2. Vise despre navigarea cu barca.

Se spune ca visul sa navigheze cu o barca indica noi inceputuri. Planuiti sa incepeti un nou proiect sau va ganditi sa incepeti o noua relatie? Daca da, acest vis te incurajeaza sa faci asta.

Mergand mai departe, Dreams Directory spune: „A naviga cu o barca in vis inseamna echilibru si echilibru in viata ta sau nevoia de a-ti recastiga echilibrul. Iti place sa faci lucrurile in miscare. Trebuie sa priviti lucrurile dintr-o perspectiva diferita sau sa va abordati problemele dintr-un unghi nou pentru a merge mai departe cu succes.”

3. Vise despre rasturnarea unei barci

Conform simbolismului visului meu, daca visezi vreodata ca o barca se scufunda, poate indica probleme care te coplesesc in viata ta de veghe si uneori poate evidentia prea multe emotii negative.

4. Vise despre o barca pe mare

Ai visat vreodata sa fii pe o barca pe ocean? Daca da, inseamna ca veti avea multe oportunitati in viitor si ar trebui sa le folositi, potrivit Dreaming and Sleeping. Scufundandu-va mai adanc, daca marea pe care se afla barca este agitata si agitata, se spune ca ati putea experimenta anumite afaceri riscante si alte situatii riscante.

Raspunzand la vis:

Visele despre barci va pot reprezenta calatoria vietii. Ele pot dezvalui ca tanjesti dupa o viata simpla, o aventura sau chiar protectie. Poate ca esti epuizat de provocarile vietii tale de veghe, fie ca este vorba de munca sau de familie, si tanjiti sa va numarati binecuvantarile.

Cu toate acestea, conform simbolismului My Dream, visele cu barca pot indica si probleme pe care nu le puteti rezolva cu usurinta sau pur si simplu le abandonati. „O barca intr-un vis ar putea indica, de asemenea, nivelul de control asupra emotiilor tale. Ar putea indica capacitatea ta de a face fata emotiilor si situatiilor negative. Ar putea indica, de asemenea, modul in care va confruntati cu problemele.”

Aparitii notabile in cultura populara:

Astazi, plimbarea cu barca este mai populara ca niciodata, cu emisiuni TV de succes, cum ar fi Canal Boat Diaries de la BBC, evidentiind atractia cailor navigabile din Marea Britanie. Potrivit Asociatiei Cailor Navigabile Interioare (IWA), exista aproximativ 80.000 de barci cu motor pe caile navigabile din Anglia, Scotia si Tara Galilor. In martie 2021, 35.130 de rezidenti din Regatul Unit aveau permis de ambarcatiune pentru rauri si canale – comparativ cu 34.435 in 2020 si 32.490 in 2012.

Sondajele indica proportia de oameni care „croiesc” la aproximativ 25% in 2021 (o crestere de la 15% in 2011) la nivel national. Potrivit The Guardian, cresterea preturilor la locuinte si restrictiile privind calatoriile in strainatate au dus la o crestere a popularitatii barcilor case si acum exista mai multe barci pe canale si rauri decat in ​secolul al XVIII-lea.

Consultatie Personalizata Tarot