Carte de tarot Sagetator: Centaur extravagant si jovial

Categories TarotPosted on

Ce este cartea de tarot Sagetator?

Cartea de tarot Sagetator este unul dintre cele mai optimiste si deschise la minte semne ale zodiacului. Acesta guverneaza casa a 9-a, care este casa academica si a invatamantului superior, a calatoriilor in strainatate si a oportunitatilor care implica straini.

Sagetatorul este condus de Jupiter – planeta norocului, expansiunii si cresterii. Este cunoscut si ca „marele beneficiu” care aduce abundenta si prosperitate; prin urmare, putem spune cu usurinta ca oamenii Sagetator sunt foarte norocosi si probabil ca vor intalni mai multe oportunitati financiare si spirituale decat altii.

Jupiter era zeul romanilor, iar in Grecia antica era venerat ca Zeus. Dupa cum stim cu totii, Zeus era un zeu hipersexual asociat cu fertilitatea si victoria. Pe de alta parte, Zeus intelegea foarte putin limitele altor oameni, iar Sagetatorul poate suferi de o situatie similara.

Lectia Sagetator este sa se abtina de la vanitate si sa fie mai toleranti unul cu celalalt. Elementul Sagetator este focul si a fost intotdeauna un luptator salbatic si nesatios.

In consecinta, simbolul sau este un centaur jumatate uman care foloseste un arc si sageata. Spre deosebire de alti conducatori, Sagetatorul poate mentine un nivel de optimism si fericire in randul poporului sau. In plus, cartile de tarot pentru Sagetator sunt in principal din costum de baghete, iar reprezentarea Sagetatorului in cartile de tarot este incredibil de vie si inaltatoare!

Ce carte de tarot reprezinta Sagetatorul?

Acum haideti sa exploram ce reprezinta cartile de tarot pe Sagetator: prima carte de tarot pentru Sagetator este cartea de tarot Temperance. Cartea de tarot Temperance Sagettarius este foarte frumoasa si hranitoare. Arata ca rabdarea este cea mai importanta virtute pentru tine in acest moment.

Planurile tale se pot misca incet, dar semintele tale cresc, mai ai putina rabdare! In orice lectura, Cumpatarea indica faptul ca sunteti pe calea cea buna si ar fi bine sa invatati si sa predati (ca un Sagetator adevarat) si sa va extindeti orizonturile.

In afaceri, inseamna ca imbinati diferite aspecte ale dvs. pentru a crea locul de munca si cariera perfecte. Intrucat Temperance este un obiectiv pe termen lung, aseaza-te si imagineaza-ti unde vrei sa fie viata ta in 3 ani. Cu perseverenta, poti obtine orice! Poate ca este momentul sa reflectezi asupra invatarii tale si sa devii consilier, profesor sau mentor!

In dragoste, cumpatarea poate indica o relatie care are potentialul de a va invata o lectie de viata. Partenerul tau ar putea fi persoana potrivita, iar daca esti confortabil sa-ti imaginezi viitorul cu el, atunci felicitari!

Page of Wands este o alta carte de tarot a Sagetator care reprezinta vesti bune care vin. S-ar putea sa incepi ceva nou cu o noua perspectiva. Aceasta noua perspectiva asupra lumii, care te poate energiza sa petreci mai mult timp in aer liber.

Cineva, poate o ruda, va va oferi o mana de ajutor, ceea ce va avea ca rezultat succesul noii dvs. afaceri. Acesta ar putea fi ceva legat de sport sau de calatorie. Din moment ce abia la inceput, s-ar putea sa te simti vulnerabil la inceput, dar aceasta noua aventura iti va largi orizonturile cu siguranta.

Page of Wands semnaleaza o perioada de timp in care este posibil sa va confruntati cu provocari care v-ar accelera cresterea si v-ar face mai increzator in sine. In dragoste, s-ar putea sa intri intr-o noua etapa in relatia ta si poate ca un copil se alatura familiei tale! Atentie ca Page of Wands poate fi putin juvenila si trebuie sa invete cum sa devina mai umil.

Queen of Pentacles este, de asemenea, o carte de tarot care il reprezinta pe Sagetator. Acest card poate indica faptul ca sunteti o persoana practica, care are un dar pentru bani si afaceri si ii pasa de securitatea financiara. In plus, s-ar putea sa obtii multa valoare din munca ta – si tot ceea ce atingi poate deveni prosper si abundent.

Queen of Pentacles este o carte foarte pozitiva pentru afaceri, deoarece demonstreaza ca stapanesti finantele. Daca aveti un sef/coleg, aceasta persoana poate fi inteleapta, practica si muncitoare. Si te poti baza oricand pe sfaturile ei/sfaturile din interior!

In partea ei intunecata, Queen of Pentacles poate fi putin letargica si se poate astepta ca tu sa faci toata munca si sa obtii in continuare creditele. Constient de o astfel de personalitate problematica si traseaza-ti limitele.

Indragostita, Queen of Pentacles semnaleaza o relatie pe termen lung incurajatoare si angajata. Totusi, asigura-te ca atat tu, cat si partenerul tau aveti mijloacele pentru a va sprijini pe deplin in aceasta relatie.

In cele din urma, datorita energiei pamantesti a Reginei Pentacles, s-ar putea sa aveti o afinitate cu animalele. Poate doriti sa petreceti mai mult timp in padure, explorand natura, imprietenindu-va cu animale si impamantandu-va.

O alta carte de tarot asociata cu Sagetatorul este Eight of Wands. Aceasta sugereaza ca obstacolele sunt acum inlaturate si ca obiectivele tale se implinesc acum. In acest moment, poti sa urmaresti ceea ce iti place cu tot acel entuziasm si foc si nu este nimic ce sa nu poti realiza!

Sa stii ca ai conditiile ideale pentru a avansa in orice domeniu al vietii tale. Exista o multime de miscari accelerate in aceasta perioada norocoasa de care poti profita.

10 de baghete este cartea de tarot corespunzatoare sagetatorului. Se spune ca porti prea multe poveri. Daca ceri ajutor de la altii/ghizii tai spirituali, vei ajunge unde vrei sa ajungi cu mai putine obstacole.

Acest card este un bun memento ca nu trebuie sa purtati poverile celorlalti! S-ar putea sa-ti impingi limitele mult prea tare pentru munca ta. S-ar putea sa te simti epuizat, dar cel putin sfarsitul va fi frumos daca vei continua sa lucrezi pentru tine.

Daca intrebi tarot daca sa accepti aceasta slujba, as spune ca nu – pur si simplu pentru ca 10 dintre Baghete indica o cariera munca ta grea nu este egala cu salariul. In plus, s-ar putea sa te simti nesprijinit, iar superiorii tai pot depinde prea mult de munca ta.

Intr-o lectura amoroasa, 10 din Baghete ar putea indica un partener care poarta prea multa responsabilitate pentru relatie. In plus, ar putea exista o povara nedreapta pentru contributia la gospodarie.

Pentru cei singuri de acolo, 10 dintre Baghete ar putea simboliza faptul ca esti prea ocupat cu cariera ta si cu alte obligatii, asa ca poate ca nu poti oferi ceea ce este necesar pentru dragoste.

Consultatie Personalizata Tarot