Carte de tarot Taur: Maestrul tuturor placerilor si al banilor

Categories TarotPosted on

Ce este cartea de tarot Taur?

Cartea de tarot Taur este un semn de pamant senzual si este direct legata de cele 5 simturi si placeri ale omenirii. Energia sa este foarte incapatanata, afectuoasa si constanta. 

Taurul este simbolizat ca un taur din care a aparut civilizatia. Agricultura a inflorit, iar natalitatea a crescut vertiginos datorita binecuvantarilor taurului. Taurul a hranit oamenii, le-a oferit un adapost confortabil si chiar i-a rasfatat pe cei destepti cu frumusetile naturii.

Taurul este un semn zodiacal fix guvernat de 2 planete: Luna si Venus. Ambele sunt planete feminine care fac din Taur un semn foarte fertil, generos si iubitor. Taurul conduce casa a 2-a in astrologie si este casa veniturilor obtinute, a talentelor si a simturilor. 

Drept urmare, astrologii antici au asociat semnul Taurului cu artisti, muzicieni si comercianti. Cu toate acestea, asta nu este tot. Acest semn sensibil poate fi si un credincios devotat sau un patron religios filantropic cunoscut in anumite cercuri.

Ce carte de tarot reprezinta Taurul?

Ei bine, se pune intrebarea: Ce carte de tarot reprezinta Taurul? Exista numeroase carti de tarot Taur, in special in costumul de pentacule. Sa incepem citirea cartilor de tarot pentru Taur din Arcanele Majore, cu cartea de tarot Hierophant.

Hierofantul este una dintre cele mai traditionale carti de tarot si se refera de fapt la Papa. Aceasta este cartea intelepciunii si a intuitiilor spirituale. Va poate sugera un moment in care sa cautati un profesor spiritual, carti sau cursuri care va vor ajuta sa va deschideti intelepciunea spirituala.

Daca cauti o solutie, atunci le vei gasi prin taramul spiritual. In urmatoarele 3 saptamani, s-ar putea sa te trezesti inclinandu-te in fata unei autoritati superioare, dar ai grija sa nu renunti la prea multa putere.

Pentru viitorul afacerii tale, cere indrumare din univers care sa te conduca catre profesorul, cartea si cursurile potrivite care sa apara. Unul dintre deficientele Taurului este sa aiba viziune in tunel, prin urmare, rezista impulsului de a fi ingust la minte si de a gandi in afara cutiei.

Intr-o lectura de dragoste, Ierofantul se refera la un partener care te invata o mare intelepciune financiara. Amintiti-va sa ramaneti fideli cu adevaratul dvs. si sa nu sacrificati totul. Taurul este in mod inerent deschis, prin urmare, acest partener ar putea sprijini financiar situatia ta.

O alta carte de tarot pentru Taur este Seven of Pentacles, si reprezinta un timp de rabdare in treburile tale materiale. Spune sa nu renunti (cum fac toti cei 7) si sa lasi putin deoparte pentru cheltuielile tale. 

Seven of Pentacles iti spune sa te opresti si sa reflectezi la ceea ce a functionat pentru tine si la ceea ce ar fi putut fi facut diferit. Urmati sfaturile acestuia, continuati sa economisiti si sa investiti si nu va grabiti.

Daca va intrebati daca ar trebui sa parasiti acest loc de munca, raspunsul ar fi „Nu, este un moment bun sa ramaneti cu jobul actual si sa economisiti niste bani”.

Sa trecem la Opt de Pentacole: Este o carte foarte pozitiva pe masura ce intri in lumea maestrului mester! Acest card sugereaza ca vei continua sa cresti si sa avansezi in toate afacerile tale financiare si de afaceri si poate indica, de asemenea, un puternic sentiment de „apartenenta” la profesia ta.

Lucrezi intr-un loc de munca in care iti folosesti toate abilitatile dobandite de-a lungul anilor si ai succes in domeniul tau. Aceasta este una dintre cele mai norocoase carti de primit in jurul unei cariere! 

Iti spune ca acum iti poti permite sa-ti urmezi pasiunea si sa o transformi in ceva care iti va oferi. Daca intri intr-o noua cariera, stii ca iti vei folosi talentele de la locul tau anterior.

In dragoste, va exista un angajament financiar pentru o relatie. Veti avea bani pentru a face ceea ce aveti nevoie pentru a merge mai departe, cum ar fi cumpararea unei case. 

Pentru cei singuri, Eight of Pentacles denota un moment in care va concentrati asupra scopului vietii tale si accesati el pentru a obtine venituri – care va va beneficia putin mai mult pana cand veti gasi persoana potrivita.

Nine of Pentacles este o reprezentare minunata a recoltei materiale! Acest card indica stabilitatea financiara si, in cele din urma, va veti putea bucura de banii tai. Munca si eforturile tale au dat roade (deci, nu neaparat mostenirea sau loteria).

In afaceri, Nine of Pentacles este o carte foarte prospera de ales, pur si simplu pentru ca povestea ta are un final bun. Continuati sa exercitati autodisciplina si sa planificati modalitati intelepte de a va ajuta averea/afacerea sa se dezvolte. 

Daca vi se intreaba cardurile: „Ar trebui sa primesc aceasta slujba?” sau „Ar trebui sa investesc in asta?”, raspunsul tau este un DA urias! Daca aceasta carte apare in lectura ta, atunci considera-te absolut norocos.

In dragoste, Nine of Pentacles arata ca ambele parti sunt libere sa-si urmareasca obiectivele personale fara probleme de bani. Acest card va asigura ca exista securitate si stabilitate, iar amandoi sunteti fericiti.

Ultima carte de tarot Taur este Knight of Pentacles. Acest card de judecata simbolizeaza o persoana care a pus ochii pe mingea financiara. Iti construiesti cariera si acesta este principalul obiectiv in acest moment. Drumul este lin, iar tu mergi destul de frumos.

Knight of Pentacles poate nu este cel mai creativ cavaler, dar cu siguranta este cel mai incapatanat si sarguincios. Knight of Pentacles se angajeaza intr-un proiect fara sa sacaie si va ramane cu el pana cand va vedea rezultatele. 

Prin urmare, luati acest card ca pe un semn bun in lectura afacerii dvs., deoarece prevesteste oportunitati financiare. De exemplu, cineva va poate oferi ceva care va va ajuta sa va construiti imperiul si imperiul lor. Aceasta este o situatie de castig-castig care este benefica pentru ambele parti.

Daca contextul este in jurul iubirii, iubitul tau (cavalerul) este o persoana interesata sa creeze un mediu familial stabil. Uneori, el/ea poate fi putin plictisitor si poate uita sa acorde atentia cuvenita, dar acest lucru se datoreaza faptului ca sunt mai concentrati pe securitatea financiara decat pe romantism in acest moment. Va rugam sa realizati ca el/ea poate sa nu fie pregatit pentru o relatie sau o casatorie pana cand nu isi asigura finantele.

Consultatie Personalizata Tarot