Carte de tarot Varsator: Ganditorul umanitar al epocii noastre

Categories TarotPosted on
Ce este cartea de tarot Varsator?

Cartea de tarot Varsator este cunoscuta drept cel mai logic dintre semne de aer si guverneaza casa a 11-a in astrologie. Aceasta este casa organizatiilor, a maselor si a castigurilor financiare neasteptate. 

In astrologia moderna, Varsatorul este simbolizat ca o galeata, dar mitologia sa dateaza din Egiptul Antic. 

Misticii antici l-au asociat pe Varsator cu apele fierbinti ale raului Nil si l-au desemnat pe Varsator drept puterea care a adus abundenta sau foamete mare poporului Egiptului.

Astrologii elenisti credeau ca Varsatorul se afla sub conducerea lui Saturn, care este planeta restrictiilor, blocajelor si lectiilor de viata. 

In secolul al XX-lea, evolutiile moderne i-au determinat pe astrologii New-Age sa declare ca Era Varsator a sosit datorita descoperirilor initiate de Uranus.

Acum, multi considera ca Varsatorul este condus de doua planete: Saturn si Uranus. Dupa punctul lor de vedere, Varsatorul este responsabil pentru electricitate, tehnologia moderna si punerea la dispozitia a milioane de oameni a tehnologiei inalte.

Varsatorul reprezinta organizatiile pentru ca, in esenta, uneste oamenii. Ea subliniaza importanta de a fi umanitar si de a arata toleranta. Astrologii moderni presupun ca Varsatorul guverneaza, de asemenea, retelele sociale, NFT-urile si toate criptomonedele.

Ce carte de tarot este Varsatorul?

Acum haideti sa vedem ce carti de tarot reprezinta Varsatorul: Cartea de tarot Star este poate cea mai faimoasa carte de tarot Varsator. Cartea Steaua sugereaza pace dupa furtuna, deoarece aduce noi sperante la masa. 

Aceasta carte doreste sa stii ca viata ta se va aseza frumos, deoarece ai avut incredere in bine. Toate pericolele au trecut si acum te poti bucura de atmosfera senina.

Conform cardului The Star, te afli intr-un punct in care universul iti sustine pe deplin aventurile spirituale. Creativitatea ta tocmai ti-a deschis o noua cale de cariera si nu te mai lupti. Daca va ganditi daca sa schimbati locul de munca, mergeti! Aceasta va fi o munca foarte plina de satisfactii si impliniri.

Cardul Star reprezinta un timp de libertate nu numai in cariera, ci si in scenele de dragoste. Relatia ta se imbunatateste pentru ca ai lasat in urma toti oamenii toxici. 

Esti conectat la partenerul tau in echilibru acum si te bucuri de iubire reciproca. Daca esti singur, s-ar putea sa intalnesti un Varsator in curand si te vei bucura de linistea si frumusetea vietii.

Cartea de tarot Fool este o alta carte Varsator din tarot din Arcanele Majore. The Fool este intruchiparea noilor inceputuri si este o carte incredibil de pozitiva! 

Desi unii oameni il critica pe The Fool pentru natura sa nesabuita, unul dintre cele mai mari puncte forte ale acestei carti este spontaneitatea ei.

Sufletul tau te-a impins inainte si acum este timpul sa sari! Acesta este un moment puternic pentru a-ti asuma riscuri mari si daca altii decid sa te judece, ignora-i! Amintiti-va, singura modalitate de a castiga este sa va asumati un risc urias.

In sectorul dvs. de cariera, este posibil sa trebuiasca sa mergeti pe cai neexplorate. Dar inveseleste-te pentru ca aceasta este cartea suprema pentru un antreprenor! Nu poti obtine ceea ce iti doresti cu rutina ta constanta. 

Aceasta noua directie de cariera va necesita cea mai mare determinare, disciplina si credinta, iar daca iti faci partea, atunci binecuvantarile se vor revarsa! Cardul Fool semnifica inceputuri, asa ca va poate aduce de fapt o noua relatie. 

Fii flexibil si deschis la minte si incearca locuri noi! Iti vei intalni viitorul partener intr-un moment neasteptat intr-un loc neasteptat.

Exista numeroase carti de tarot pentru Varsator in Arcanele minore. De exemplu, Page of Swords este o carte de tarot pentru Varsator si reprezinta aspectul logic al copilului tau interior.

Esti o persoana prudenta, capabila sa rezolve rapid problemele. Cu toate acestea, natura ta „la obiect” te poate pune uneori in situatii dificile. Din cand in cand, s-ar putea sa te grabesti la proiecte mari in care ai nevoie cel mai mult de calm.

La un alt nivel, s-ar putea sa te intalnesti cu un jurnalist sau un functionar public caruia ii place sa se joace cu cuvintele. In orice caz, ramaneti precaut si nu va lasati absorbit de certuri. Partenerul tau poate doar incearca sa te uimeasca.

Ace of Swords este, de asemenea, o carte de tarot care il reprezinta pe Varsator. Sugereaza noi inceputuri si noi inspiratii in viata ta. Asigurati-va ca scrieti noile idei care apar!

Ace of Swords va sfatuieste sa faceti o pauza si sa va ganditi inainte de a vorbi. In aceasta noua faza a vietii tale, este important sa-ti canalizezi creativitatea intr-un job pe care l-ai initiat!

Ace of Swords aduce fie o schimbare, fie o noua cale de cariera pentru tine. Retineti ca folosirea puterii tale mentale iti va stimula cariera. Daca va ganditi daca sa investiti intr-o companie, acesta este un moment bun pentru a profita de aceasta sansa si pentru a va diversifica finantele.

Cu prezenta lui Ace of Swords, ceata si haosul mental din viata ta amoroasa se vor ridica de asemenea. Pe masura ce lucrurile devin clare despre ceea ce doriti in relatia voastra, veti avea idei noi despre cum sa o imbunatatiti.

S-ar putea sa planuiti sa va duceti partenerul intr-o vacanta sau sa mergeti impreuna la un eveniment. Impartasiti obiective/modari intelectuale similare, astfel incat acesta ar putea fi un moment ideal pentru a discuta si despre investitiile dvs. viitoare.

Nu in ultimul rand, Knight of Cups este o carte de tarot a Varsatorului. S-ar putea sa lucrezi la un proiect care iti gadila inima si inspira sufletele altora. Incercati sa utilizati aceasta energie creativa si suculenta in afacerea dvs., care ii inalta pe altii.

La un alt nivel, reprezinta un domn visator, sensibil si curajos care iti aduce o oferta. Romantismul s-ar putea sa intre in taramul tau si o propunere ar putea fi pe cale.

Knight of Cups lasa in urma partea logica a Varsatorului si avanseaza cu emotiile sale. Datorita intensitatii emotionale, ai grija ca s-ar putea sa-ti idealizezi prea mult partenerul.

In cele din urma, s-ar putea sa intalniti pe cineva intr-o statiune de vacanta sau sa va duceti partenerul intr-o evadare de weekend. Cavalerii in tarot sunt cunoscuti pentru problemele lor de angajament, dar Knight of Cups poate constitui de fapt o exceptie.

Consultatie Personalizata Tarot