Apa – Semnificatii si interpretari vise

Categories Diverse, VisePosted on

Apa reprezinta starea de spirit a oamenilor. Apa poate juca un rol semnificativ in visele noastre si in general, cred ca apa este pozitiva daca apa este scanteietoare, limpede si nemiscata.

Visul este totusi oarecum negativ daca apa este tulbure sau agitata. Am acoperit toate semnificatiile apei in vise. Poti consulta si dictionarul de vise de pe https://foxi.ro/articol/dictionar-de-vise

Apa calme

inseamna ca vin vremuri bune si ca sunteti in linistit cu spiritualitatea voastra. Indica seninatate, intinerire si acceptare de sine. Daca sunt curate si pure, speram sa obtinem succesul si acceptarea semenilor nostri.

Apa murdara

Ar trebui sa va reconsiderati deciziile si sa nu va lasati prinsi in emotiile negative. Este posibil sa fiti nevoit sa gasiti timp pentru a va clarifica mintea si pentru a gasi pacea interioara.

Apa tulbure

Inseamna ca esti coplesit de o situatie sau de emotiile tale. Daca visezi, ca exista un potop, inseamna ca te confrunti cu lupte si emotii dificile.

Te afli intr-o barca in liniste

Inseamna ca faci o pauza. Poate un an sabatic. Sau poate ar trebui sa iti iei una. Este posibil ca mintea ta sa isi doreasca o pauza.

Mergi pe apa

Inseamna ca vei depasi problemele, ca iti indeplinesti obiectivele cu succes.

Apa statuta

Daca visezi apa statuta inseamna ca vei fi inselat si vei lupta cu cineva.

Scufundare in apa

Daca visezi ca te scufunzi in apa inseamna ca vei fi refuzat de un superior intr-un mod umilitor si arogant.

Inot

Daca visezi ca inoti in aer, inseamna ca viata ta sexuala nu este completa. Inotul este un simbol al linistii. Femeile insarcinate viseaza adesea ca inoata.

Daca visezi ca inoti in ape putin adanci, inseamna ca traiesti o perioada trista si grea. Daca inoti intr-o mare calma, inseamna succes profesional, castig economic, fericire. Daca inoti intr-o mare foarte agitata si periculoasa, inseamna probleme, greutati, angoase, incertitudine. Daca visezi ca inoti, nu stii si nu te simti in pericol de inec, anunta nenorociri in imprejurimile tale imediate.

Daca visezi ca salvezi pe cineva ca se ineaca, norocul vine sub toate aspectele, aducand bucuriile. Daca visezi ca te ineci, este de rau augur, deoarece inseamna ghinion, esec, nenorocire. Daca visezi ca inoti in mare si nu reusesti sa ajungi din nou pe plaja , urmaresti un pericol sau probleme foarte grave, care se pot agrava pe masura ce incerci sa le rezolvi. Daca visezi ca inveti sa inoti , inseamna ca vei deveni independent, ca nu vei mai dori sa depinzi de ceilalti.

Daca visezi ca participi la o competitie de inot , inseamna ca vei fi rasplatit pentru eforturile depuse. Daca va reusi sa castigi, vei fi recunoscut pentru valoarea ta. Daca dimpotriva, pierzi, vei avea probleme la locul de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot