Horoscop Berbec 2020 – la ce trebuie sa se astepte Berbecii in acest an

Categories HoroscopPosted on

Cine a spus ca Berbecul este mai bun sa inceapa proiectele decat sa le termine, nu a cunoscut versiunea 2020! Acesta ar putea fi cel mai de succes an al nativilor zodiei Berbec, de mai bine de un deceniu – cu conditia sa fie facute miscarile corecte.

Horoscopul Berbec 2020 este un plan de succes care se invarte in jurul stabilirii unuia sau a doua obiective epice si oferirea tuturor resurselor in acest proiect.

Cariera si bani Berbec

Cand Jupiter s-a alaturat oficial Saturnului disciplinatului Pluto din Capricorn, acest trio perseverent furnizeaza concentrarea de neclintit pentru a duce orice plan pana la capat. Din moment ce Capricorn iti conduce cea de-a zecea casa in cariera, vei fi obsedat sa-ti dai seama de scopul sufletului tau. Daca deja mergi pe un drum stabilit, extinde-te pe teritorii noi. Orele lungi la birou nu sunt optime. S-ar putea sa infiintati un spatiu de lucru acasa anul acesta, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa sacrificati tot timpul familiei pentru a va atinge obiectivul.

Cu toata aceasta, energia de inalta performanta a berbecului renegat va trebui lasata deoparte si sa invete sa joace dupa regulile corporative, cel putin o parte din timp. Dar, din 21 martie pana la 1 iulie, Saturn se intoarce intr-un Varsator rebel, plin de spirit echipa, oferindu-va sansa de a rescrie cateva dintre aceste legi. Inainte de a ajunge acolo, intelegeti fundamentele acestor directive. Au un scop, chiar daca il considerati arhaic. Saturn va reveni in Varsator din 17 decembrie pana pe 7 martie 2023, asa ca nu alocati prea mult timp sa schimbati jocul in acest an.

Sanatate Berbec

Berbecul se va bucura de un an infloritor, sanatos. Acesta este un an minunat, in timpul caruia vei incerca sa ai mai multa grija de tine, vei fi interesat de starea corpului tau, de starea ta de bine si, intr-un fel, te vei indrepta catre o ascensiune spirituala.

Vei face mai multe exercitii fizice decat de obicei si nu vei abandona tendinta de obiceiuri alimentare sanatoase. Mai mult, stelele va vor oferi cadou o energie pozitiva in cea mai mare parte a anului.

Exista si o legatura slaba: sistemul osos. Acesta este motivul pentru care, pentru a evita accidentele, va recomandam sa va deplasati cu precautie in sezonul rece, iar celor care se confrunta cu reumatism sau alte afectiuni ale sistemului osteoarticular nu trebuie sa neglijeze sfaturile specialistului.

Dragoste si relatii Berbec

Dragostea este reinnoita pentru toata lumea in 2020, de asemenea. Venus se transforma retrograd in perioada 13 mai – 25 iunie, ciclu care se intampla la fiecare 18 luni. De aceasta data, planeta dragostei se intoarce prin Gemeni si prin casa ta prietenoasa, flirty. Liniile ar putea sa se estompeze in moduri atat ametitoare, cat si tulburatoare.

A treia casa este taramul colaboratorilor si al vecinilor, doua grupuri de oameni la care ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de avorbi aspecte serioase. Ceea ce s-ar putea simti ca o astenie de primavara, va consta in sentimentul de incomoditate in jurul complexului de birouri sau apartamente. Pe o nota pozitiva, spatele lui Venus v-ar putea oferi curajul sa recunoasteti ca sentimentele voastre depasesc prietenia pentru cineva care va entuziasmeaza. Berbecul care are un partener poate folosi Venus retrograd pentru a consolida comunicarea. Insisti pe autonomie in detrimentul armoniei? Vedeti unde puteti compromite si coopera mai mult.

Daca dragostea se simte ca un subiect de prioritate scazuta (sau marginalizat) in prima jumatate a anului 2020, nu este stres! Pe 27 iunie, domnitorul tau, Marte pofticios, incepe un tur extins prin Berbec, care dureaza pana la 6 ianuarie 2021! Vei avea fani care iti vor cauta atentia. Utilizati acest magnetism in mod judicios. Scopul este de a atrage oameni multidimensionali pe orbita ta – tipurile care nu te vor plictisi odata ce lingusirea se va uzura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot