Horoscop 2018: care este cartea tarot in functie de zodie si cum ne influenteaza

Categories DiversePosted on
tarot

Este important sa raportam semnificatia fiecarei carti de Tarot cu corespondentul zodiacal. Tarotul are 22 de Arcane Majore si fiecare dintre ele corespunde astrologic unui element, semn si planeta. Zodiacul este impartit in 4 elemente principale (apa, pamant, foc si aer). Exista trei semne zodiacale si fiecare semn are o planeta ca si conducator. Vreti sa stiti care este cartea dvs. din anul 2018?

Anul 2018 va marca o tendinta speciala la aparitia unor situatii pozitive, in special semnele de Apa si opusele lor complementare. Anul va fi guvernat de semnul Scorpionului, de care vor beneficia foarte mult Racul, Scorpionul si Pestii. Pe de alta parte, opusele lor complementare (Taurul, Fecioara si Capricornul), vor avea un an suficient de stabil pentru a incepe si a dezvolta noi proiecte. In ceea ce priveste celelalte semne ale zodiacului, vor avea cateva zile mai bune decat altele, cu urcusuri si coborasuri, si tot ceea ce implica o viata relativ normala. Totul va depinde intotdeauna de fazele lunare si de planetele retrograde.

Pe parcursul acestui an, vom retrograda la Jupiter, Mercur, Saturn, Pluto, Neptun, Marte, Uranus si Venus. Trebuie sa ne amintim ca, atunci cand o planeta este retrograda, energiile interioare ne fac sa gandim mai mult si mai bine in orice situatie, mentionand ca avem capacitatea de a executa orice plan avem in minte.

Mercur va fi retrograd de 3 ori in cursul acestui an, iar atunci cand acest lucru se intampla, este recomandat tuturor zodiilor sa stea departe de tot ce tine de analiza si contracte juridice. Cei nascuti in acesti ani, in aceasta perioada, vor avea ocazia sa exploreze si sa studieze ceea ce este cu adevarat vocational.

Pe de alta parte, atunci cand se intampla cu Jupiter, veti simti ca situatiile de munca si cele juridice sunt mai lente. Ceea ce nu inseamna ca se vor mentine astfel, dar cand Planeta se va intoarce pe calea sa directa, totul se va dezvolta dinamic si va atinge linistea dorita. Reamintim ca Jupiter este Planeta abundentei si norocului. Profitati de asta.

Retrogradul Saturn are, de asemenea, unele pro si contra; aceasta planeta retrograda se refera la recompensele care ar putea aparea la locul de munca, desigur bine meritate. Pe de alta parte, ceea ce nu este atat de favorabil, este procesul lent implicat in fiecare situatie in care a fost deja luata o decizie. Aceasta retrogradare ne face sa ne intoarcem la deciziile deja luate si sa reanalizam pentru a intelege ca totul este in ordine. De aceea, Planeta intelepciunii poate face totul mai lent decat in ​​mod normal.

Sa vorbim despre Pluton retrograd – va fi extrem de necesar pentru a nu lasa nici o piatra neintoarsa in cazul in care exista situatii juridice, mosteniri sau orice demonstratie legala in acest timp. Daca va aflati intr-un tratament terapeutic psihologic, acest sezon va fi, de asemenea, ideal pentru a avansa si a face miscari pozitive in interiorul vostru. Nu trebuie sa uitam ca Pluto retrograd, ne face sa mergem in lumea necunoscuta a interiorului nostru.

Neptun retrograd – are tendinta de a nu fi cea mai stabila. In aceste conditii, oamenii pot fi anxiosi, nervosi, pot avea ipoteze conflictuale, risc de obiceiuri proaste, confuzie emotionala si alte tulburari. Este o planeta care merita o atentie deosebita, deoarece ne afecteaza pe toti, desi, implicit, pe oamenii nascuti pe data de 7 a oricarei luni, i-ar putea afecta si mai mult.

Marte retrograd – in acest caz majoritatea oamenilor ar putea fi ostili in cazurile sociale. Marte retrograd face ca totul sa incetineasca, intr-adevar. Cel mai recomandat lucru in legatura cu acest eveniment ar fi sa nu ne lasam condusi de manie, sa punem toata vointa si credinta pe care o avem pentru a ne atinge obiectivele.

Uranus retrograd – aceasta planeta este implicit legata de rebeliune, va atrage intotdeauna trecutul spre a intui ceea ce vine in viitor. Nevoia de a fi in centrul atentiei vine la lumina.

Cand Venus este retrograd, relatiile de dragoste pot fi aproape intotdeauna la risc, dar, atata vreme cat se bazeaza pe o securitate absoluta, nu trebuie sa va temeti de nimic. Mai mult decat atat, aceasta planeta retrograda solicita in mod necesar reevaluarea relatiei in curs de desfasurare, pentru a decide calea de urmat, iar acest lucru va duce la a alege pe cine va fi merita atentia noastra deplina.

 

 

Horoscopul complet pentru intreg anul 2018

Acest horoscop va asocia o carte Tarot pentru Dragoste, alta pentru Munca si alta pentru Sanatate si va va oferi o previziune pentru anul 2018.

Cartea Tarot care defineste anul 2018, este Justitiarul, asa ca totul ar putea fi foarte pozitiv, corect si cu multa rigoare si echilibru. Desi cel mai negativ lucru care ar trebui sa iasa in evidenta, ar fi lipsa dinamismului in miscari. Acest lucru nu inseamna ca nu puteti obtine ceea ce doriti pe termen mediu si lung! Va fi un an in care rabdarea ar putea fi pusa la incercare.

Horoscop Berbec 2018

Pe parcursul acestui an, veti avea multe situatii diferite, in special semnele de Foc, deoarece  unele planete retrograde, le vor afecta direct. Ianuarie, februarie si martie vor fi luni de schimbari minime, cel putin pana la sfarsitul lunii martie, luna in care Jupiter si Mercur au fost retrograde. In primele doua luni, ar fi convenabil sa se desfasoare orice activitate referitoare la semnarea contractelor, vanzarea de bunuri imobiliare si achizitionarea acestora. Martie, cu toate acestea, va fi ideal pentru a calatori pentru a vizita locurile dorite.

Al doilea trimestru al lunii aprilie, mai si iunie, vor fi luni pentru a intra in contact cu oamenii din trecut care au pierdut calea. Vor fi lunile fabuloase pentru a obtine noutati, vor fi evidentiate si de miscarile inteligente pe care ati putea decide sa le efectuati, desi tineti cont intotdeauna de consecintele fiecarui act.

Al treilea trimestru al anului, iulie, august si septembrie, vor fi luni in care miscarile legale vor fi convenabil de indeplinit. Cu toate acestea, trebuie sa va abtineti din efectuarea anumitor actiuni de natura medicala, cum ar fi analize complete, atunci cand Mercur este retrograd .

La incheierea anului, cu cel de-al patrulea trimestru, octombrie, noiembrie si decembrie, Berbecii se vor simti intr-o explorare absoluta a tot ceea ce s-a realizat pe parcursul anului. In luna octombrie, incepand cu a 5-a, Venus va fi retrograd, oferind ocazia (pe care ar trebui sa o luati) sa analizati in acelasi timp cele mai adanci sentimente intr-un mod sensibil si obiectiv.

Cartea Tarot care va defini acest semn in 2018 va fi Puterea. Acelasi lucru ar simboliza instinctul si intuitia pe care le veti avea in toate aceste luni pentru a efectua anumite manevre de orice fel. O carte care ofera, de asemenea, mult noroc, atata timp cat situatia este analizata cu mare precautie.

Carti Arcana Majora pentru anul 2018:

Munca: Nebunul
Dragoste: Echilibrul
Sanatate: Steaua

Horoscop Taur 2018

La inceputul acestui an, avand retrograditatea lui Jupiter, Mercur, Saturn si Pluto, situatia va merge asa: Ianuarie, februarie si martie, primele doua luni ar fi cele mai bune pentru a face tot felul de miscari financiare (achizitii de valoare ridicata, imprumuturi importante etc.), deoarece asteptarile ar fi foarte bune pentru acest tip de inceputuri. In urmatoarele doua luni, acestea vor fi ideale pentru calatorii, vizite surpriza, si vor incepe etapele unor restrictii economice.

Aprilie, mai si iunie, aceste planete retrograde continua, ceea ce va avea, de asemenea, mult de a face cu perspectiva lunara. Vor fi luni foarte bune pentru a analiza anumite filosofii ale vietii si pentru a va redescoperi. Veti gasi o justitie care rareori pare a fi corecta numai pentru dumneavoastra. Veti ajunge sa intelegeti ca nu totul bun sau rau este etern, posibil sa dureze in timp.

Al treilea trimestru al anului, iulie, august si septembrie, mercur este retrograd. In acest sezon, vor exista mai multe emotii, mai ales pentru necesitatea imperativa de a creste si de a avansa in toate aspectele, de a recupera securitatea in zonele financiare si de a gasi in spatiile spirituale o pace interioara mare care sa va sprijine in gandirea ca totul este in interiorul dvs. daca vreti sa atingeti un scop.

Octombrie, noiembrie si decembrie, adaugand Venus retrograd, aici este o serie de evenimente pentru cei nascuti sub acest semn, primul lucru care este recomandat este de a avea o dieta sanatoasa, mai ales la Craciun. Pe de alta parte, stima de sine va incepe sa creasca intr-un mod foarte interesant, atat de mult, incat sa afecteze toate sectoarele din viata dvs.

Cartea Tarot pentru acest 2018 este Magicianul, care reprezinta spiritul puternic si tanar, capabil de orice pentru a obtine ceea ce era necesar pentru realizarea unui scop, cu capacitatea de a intelege obstacolele care ar putea aparea in viata lui pentru a continua si obtine ceea ce doreste. Fara graba, dar nu fara pauza, cordialitatea, dinamismul si vibratiile bune care inconjoara aceasta carte, este o cale excelenta in timpul acestui ciclu.

Arcana pentru anul 2018:

Munca: Puterea
Dragoste: Roata norocului
Sanatate: Pustnicul

Horoscop Gemeni 2018

In primul trimestru al anului 2018, ianuarie, februarie, martie, planetele Jupiter, Mercur, Saturn si Pluto vor fi planete retrograde. Astfel, in primele doua luni ale anului, in primele doua luni ale acestui trimestru, situatia ar fi prezentata de efectuarea a tot felul de activitati legale, cum ar fi semnarea contractelor, inceperea studiilor platite, cumpararea unor bunuri mobile si imobile de valoare. Apoi, luna martie ar prezenta ceva diferit, cu o energie mai putin activa, in care, activitatile nu ar fi cea mai buna optiune.

Aprilie, mai si iunie, in acest trimestru, care va continua in acest an, va fi oarecum complex in unele situatii, usor mai putin stabil decat cel precedent, desi se va incheia acelasi lucru spre deosebire de trimestrul precedent, situatia va fi mult mai linistita si cu mai mult noroc. In al treilea trimestru al anului, iulie, august si septembrie, vom avea Mercur retrograd, din nou. Aceasta situatie astrala ar putea incepe sa fie mai stabila si va dori sa progreseze in diferite aspecte ale vietii voastre. Nu lasati sa piara dorinta reconcilierilor cu cei dragi. Cautati in voi insiva, acolo veti gasi raspunsul la multe dintre indoielile voastre in aceste saptamani.

Octombrie, noiembrie si decembrie, Venus este retrograd in acest trimestru; va afecta anumite situatii cu oamenii din apropiere. Desi pozitia dvs. ar fi mai inclinata spre partea emotionala, nu ar trebui sa incheiati acorduri cu cei care la un moment dat s-au indoit de dvs.

Cartea tarot pentru acest 2018 pentru cei nascuti sub acest semn va fi Nebunul, acest semn va va pune in pozitii oarecum complexe in care va trebui sa decideti pe ce cale sa mergeti, puteti trece printr-un labirint oarecum dur si sa iesiti victorios. Amintiti-va ca aceasta scrisoare marcheaza cautarea continua a adevarului, a armoniei si a pacii.

Arcana pentru anul 2018:

Locul de munca: Echilibrul
Dragoste: Justitiarul
Sanatate: Judecatorul

Horoscop Rac 2018

In tranzitia de la primul trimestru, ianuarie, februarie, martie, Jupiter, Mercur, Saturn si Pluto este in miscare retrograda. Primele luni ale acestui an, numarand doar ianuarie si februarie, toate semnele de Apa vor intalni multe posibilitati sociale si juridice pe care le-ar putea avea de rezolvat. Cu toate acestea, in luna martie, trebuie sa lasam situatiile pe fluxul cel mai corect pentru a evita pierderile de orice fel.

Aprilie, mai si iunie, Pluto si Neptun retrograd, se adauga la cele anterioare. Unele situatii in timpul acestui trimestru ar putea aparea complicatii. Linistea si cunoasterea asteptarii vor fi cheile pentru ca lucrurile sa se dovedeasca intr-un mod mai bun. Iulie, august si septembrie, Mercur va fi din nou retrograd, ca si planeta Uranus. Apar calatorii neasteptate cu angajamente neasteptate, desi frumoase.

Octombrie, noiembrie si decembrie, in cursul lunii octombrie, Venus va fi retrograd, astfel ca cei mai sensibili vor fi afectati de orice modificari pe care le pot intampina cu oamenii din apropiere. Ajungand la sfarsitul anului, va fi mult mai mult decat pace si armonie, vor exista realizari obtinute datorita rabdarii permanente.

Cartea corespunzatoare pentru acest 2018 va fi Soarele, care prezice intr-un fel foarte clar succesul in diferite aspecte ale vietii. Este ceva care va consta nu numai din efort, ci si din norocul pe care il veti avea in mare parte in anul curent. Cel mai frumos lucru pe care il petreceti in acest ciclu il puteti impartasi cu oricine va place.

Locul de munca: Roata Norocului
Dragostea: Puterea
Sanatate: Lumea

Horoscop Leu 2018

In noul an 2018, situatiile vor fi foarte diferite, cu atat mai mult cu privire la semnele de Foc, pe care planetele retrograde le vor afecta direct. Ianuarie, februarie si martie sunt luni in care modificarile nu vor fi prea mari, ci mai degraba vor creste lent pe parcurs. Martie se incheie cu Jupiter si Mercur retrograd care va face o diferenta in miscarile generale din vietile voastre.

In primele doua luni ale acestui an, este recomandabil sa se semneze toate tipurile de documente, faceti miscari lente chiar si la nivel juridic in conditii de siguranta. Unele calatorii specifice de orice natura vor fi, de asemenea, foarte bune pentru toate tipurile de analize pe care medicul dumneavoastra le considera necesare.

Al doilea trimestru din aprilie, mai si iunie – aceste luni sunt destul de active in cazul in care emotiile vor fi mobilizate pentru a face apel la oamenii care au fost semnificativi in trecut. Este intotdeauna necesar sa se constate ca fiecare decizie va avea o consecinta care, uneori, nu este de asteptat.

Al treilea trimestru, iulie, august si septembrie, din nou, Mercur retrograd, care a lasat usi deschise pentru a continua actiuni legale, cu toate acestea, retineti ca, cu aceasta planeta retrograda, nu ar fi intelept sa se cumpere imobiliare cu o valoare prea mare. Incheind anul cu al patrulea trimestru, octombrie, noiembrie si decembrie, Leii guvernati de inima, vor fi in masura sa faca determinari absolute deoarece Venus a fost retrograd in luna octombrie.

Acest lucru ii va face pe cei nascuti sub acest semn sa simta o nevoie interioara intensa pentru a-i aborda pe cei dragi. O activitate energetica neasteptata va va invada corpul si mintea.

Cartea pentru 2018 este Justitiarul, care reprezinta tot ceea ce se poate obtine in cursul acestui an, desi are o parte care este oarecum negativa, in functie de punctul de vedere al privitorului, si dinamismul sau. Reprezinta securitatea obtinerii anumitor lucruri si, in plus viteza cu care au fost atinse anumite obiective. Rabdarea este recomandata.

Arcana pentru anul 2018:

Lucrul: Echilibrul
Dragostea: Spanzuratul
Sanatate: Pustnicul

Horoscop Fecioara 2018

Jupiter, Mercur, Saturn si Pluto este retrograd in anul 2018, asadar situatia ar merge asa: Ianuarie, februarie si martie, in primele doua luni ale anului, ar fi recomandabil sa se faca anumite tranzactii financiare importante, cum ar fi: a cumpara, a vinde, a investi in unele proiecte retinute de ceva timp, si tot ce este legat de sume importante sau datorii importante de bani.

Aprilie, mai si iunie, in aceste luni, situatia ar fi relativ similara, deoarece aceleasi planete vor continua sa fie retrograde si altele, care vor da caracterul necesar pentru a face miscari interesante. Va fi un trimestru foarte bun pentru tot ceea ce are legatura cu impacarea, cautarea interioara si nevoia de a-i intelege pe altii.

Al treilea trimestru al anului, iulie, august si septembrie, din nou Mercur retrograd, de asemenea, si Uranus. Ceea ce vor simti cel mai mult in aceste luni, va fi o nevoie interna foarte mare pentru o crestere personala si profesionala. Desi ultimele luni au fost mai spirituale, ele vor fi mai pamantesti si conditia se va schimba . Cresterea ar putea realiza acest lucru atata timp cat nu se opreste inainte de orice obstacol pe care il puteti evita, fara indoiala, desi nu este intotdeauna simplu.

Octombrie, noiembrie si decembrie, la planetele retrograde, in acest ultim trimestru, va fi adaugata planeta Venus. Aceasta implica o hranire emotionala foarte atenta si energica, atat de mult, incat ar putea complica putin situatia. Serenitatea de care veti avea nevoie poate fi gasita atata timp cat intelegeti si acceptati ca momentul dvs. nu este cel mai potrivit.

Cartea pentru 2018 este Carul, care ne ofera un inteles de la sine foarte pozitiv. Se manifesta posibilitatea acordarii unui sprijin neconditionat de oameni prietenosi si, de asemenea, vorbeste despre excursii neasteptate.

Arcana pentru anul 2018:

Locul de munca: Carul
Dragostea: Spanzuratul
Sanatate: Pustnicul

Horoscop Balanta 2018

In primul trimestru al anului 2018, ianuarie, februarie, martie, planetele Jupiter, Mercur, Saturn si Pluto vor fi retrograde. Aceasta implica o activitate juridica si financiara, precum si o activitate sociala in primele doua luni ale anului. Cumparati si vindeti imobile, investiti capital etc. Activitatea pe parcursul lunii martie va fi destul de diferita din punct de vedere al dinamicii, prin urmare, cu cat mai putin faceti cat atat mai mult veti adauga in aceasta luna. Trimestrul aprilie, mai si iunie este, de asemenea, divizat intr-un fel, din aprilie ati fi inconjurati de activitati cu suisuri si coborasuri.

Al treilea trimestru, iulie, august si septembrie, din nou Mercur si Uranus vor fi retrograde; energiile ar fi foarte bune pentru reuniuni si reconcilieri cu sincera afectiune a mediului in general. Lasati-va sentimentul de spiritualitate sa curga, va va da o filosofie a vietii care ar putea imbunatati armonia in general.

Octombrie, noiembrie si decembrie – in acest trimestru se va adauga Venus retrograd, intensificand emotiile celor nascuti sub acest semn. Avand in vedere ceea ce a fost spus recent, ar trebui sa stati departe de oameni care sunt oarecum frivoli, deoarece v-ar putea deteriora sensibilitatea.

Cartea corespunzatoare pentru acest 2018 va fi Justitiarul, care reprezinta multe lucruri, iar in uniune cu stelele, devine un numar nesfarsit de posibilitati pozitive. Veti fi in cautarea continua pentru rezolvarea unor situatii complexe, in aceasta perioada, veti munci din greu si veti fi bine recompensati pentru efortul depus. Nu va lasati influentati de lumea exterioara care nu va cunoaste sau de ceea ce a trebuit sa traiti in tot acest timp.

Arcana pentru anul 2018:

Locul de munca: Carul
Dragostea: Imparateasa
Sanatate: Imparatul

Horoscop Scorpion 2018

In tranzitul primului trimestru al anului, ianuarie, februarie, martie, Jupiter, Mercur, Saturn si Pluto vor fi retrograde. Semnele elementului Apa vor fi favorizate pentru ca, Scorpionul, va fi in tranzit cu anul sau. In lunile ianuarie si februarie, puteti incepe o investitie sau mai mult decat trebuie pentru a face fata anului, indiferent daca cumparati un imobil sau o investitie profesionala, bineinteles fara exces. Cu toate acestea, in luna martie, mai mult ca oricand veti vedea rezultatele primelor luni ale anului si va veti bucura de ele putin mai mult decat de obicei.

Aprilie, mai si iunie, pe langa planetele care sunt deja retrograde vor fi alaturate Pluto si Neptun, care in acest trimestru sunt cele care cauzeaza un disconfort continuu. Ar putea fi oameni sau situatii specifice. Energiile acestor planete ii vor ajuta sa fie foarte precauti atunci cand iau decizia corecta.

Iulie, august si septembrie, Mercur este din nou retrograd, ca si planeta Uranus. Aici, in aceste luni, vor simti nevoia de a desfasura diferite activitati, cum ar fi prietenii sociale. Un sezon foarte bun pentru a face acest lucru.

Octombrie, noiembrie si decembrie, in cursul lunii octombrie, vom avea Venus retrograd, de asemenea, care va accentua sensibilitatea Scorpionilor atat pentru pozitiv, cat si pentru negativ. Aceasta face referire la intuitia dvs. natala si va va ajuta sa va dati seama care sunt persoanele pe care ar trebui sa le aveti aproape in viitor si pe care sa le evitati anul viitor. Sfatul ar fi sa profitati la maximum de acest 2018, deoarece va fi foarte profitabil pentru dvs.

Cartea corespunzatoare pentru acest 2018 va fi Soarele, care reprezinta totul cu adevarat pozitiv in vietile voastre, tot ceea ce puteti obtine, atat spiritual cat si material. Reprezinta succesul in toate formele sale, chiar daca aveti putina dorinta uneori, aceasta scrisoare augurizeaza reconstructia propriei voastre fiinte. Este anul dvs.!

Arcana pentru anul 2018:

Munca: Justitiarul
Dragostea: Indragostitii
Sanatate: Puterea

Horoscop  Sagetator 2018

Incepand cu anul 2018, semnele de Foc, in special, vor fi afectate in mod direct de retrogradul anumitor planete in sine, cu care diversitatea situatiilor va fi foarte larga in acest sezon. Ianuarie, februarie si martie, in primele doua luni ale anului, ar fi minunat pentru a incepe procedurile de luare, mutari legale, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare, diverse excursii si investitii viitoare. Cu toate acestea, in ultima luna a primului trimestru, situatia seva schimba destul de mult din punct de vedere energetic, pentru a efectua oricare dintre aceste miscari mentionate mai sus, deoarece planetele Mercur si Jupiter vor retrograde.

Al doilea trimestru din aprilie, mai si iunie, desi chiar si Mercur este retrograd in luna aprilie, pentru cateva zile, aceeasi energie incepe sa curga in acelasi mod ca in primele luni ale anului, in care acele activitati care ar fi putut fi oprite din orice motiv, ar putea sa porneasca din nou.

Al treilea trimestru, iulie, august si septembrie, din nou Mercur este retrograd, care va crea un sentiment care pare ca totul se termina. Nu trebuie sa va faceti griji, deoarece aceasta nu este realitatea a ceea ce se va intampla, va fi doar un sentiment incomod care ar trebui sa se incheie in acest trimestru. Deja in finalizarea acestui nou an, in al patrulea trimestru octombrie, noiembrie si decembrie, Sagetatorii vor fi foarte analitici si vor decide sa efectueze miscari care au stabilit trendul in spatiul interior de viata. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in luna octombrie, planeta Venus va fi retrograda, generand simultan energia evaluarii si a deciziei. Ceva care va va face sa va simtiti liberi la sfarsitul lunii decembrie.

Cartea pentru 2018 este Spanzuratul, desi ar putea parea o carte instabila, de fapt, arata ca numarul celor nascuti sub acest semn, desi uneori nu doresc sa continue pentru ca totul functioneaza foarte incet, adevaratele motive pentru a face acest lucru sunt in interiorul dvs. Ei vor fi foarte neglijati de sine si vor fi prudenti in ciuda momentelor de dezinteres pentru situatii specifice.

Arcana pentru anul 2018:

Lucru: Imparateasa
Dragoste: Lumea
Sanatate: Puterea

Horoscop Capricorn 2018

In primul trimestru al anului 2018, ianuarie, februarie, martie, planetele Jupiter, Mercur, Saturn si Pluto vor fi retrograde pe parcurs. Acesta este modul in care situatia va fi prezentata in primele doua luni ale anului, in primele doua luni ale acestui trimestru, cea mai corect ar fi sa se faca anumite miscari care ar trebui oprite in martie pentru o mai mare eficienta. Acestea vor fi ideale pentru investitii pe termen lung, cumpararea / vanzarea de bunuri imobiliare, efectuarea de examene medicale, excursii, contracte si orice alta problema juridica.

Aprilie, mai si iunie, fara indoiala, aceste trei luni urmatoare ar fi relativ similare celor precedente, cu diferenta ca ar fi adaugata o reflectie existentiala continua in capricorneni. Capacitatea de a-i intelege altii va avea o importanta vitala pentru a proiecta anumite miscari ale vietii in general.

In al treilea trimestru al anului, in iulie, august si septembrie, vom avea Mercur retrograd, din nou, ca si Uranus. Acest sezon il va face pe cel anterior sa fie mai puternic si mai convingator atunci cand va incerca sa intre in adancurile sufletelor voastre. Multa nostalgie si dorinta pentru anumite situatii, in special un interes deosebit pentru cresterea personala pe care o puteti obtine atata timp cat nu evita anumite situatii.

Octombrie, noiembrie si decembrie, in acest trimestru, ar trebui sa adaugam planeta Venus retrograd. Aceasta retrogradare ar putea face capricornienii dispusi sa simta pe deplin, desi acea plinatate inseamna si securitate si sinceritate. Cu care intentiile pe care trebuie sa le pastrati sau sa le mentineti in anumite situatii nu vor fi posibile daca inima si spiritul dvs. au marcat opusul.

Cartea pentru 2018 pentru cei nascuti sub acest semn va fi Imparateasa, care va furniza o multime de securitate, dar, de asemenea, indica faptul ca orice doriti sa obtineti va trebui sa munciti pentru el, pentru ca nimic nu va fi cazut din cer in acest an.

Arcana pentru anul 2018:

Locul de munca: Roata norocului
Dragoste: Lumea
Sanatate: Magicianul

Horoscop Varsator 2018

In tranzitia de la primul trimestru, ianuarie, februarie, martie, Jupiter, Mercur, Saturn si Pluto este gasit in miscare retrograda. In primele doua luni ale acestui an, ar fi ideal sa se faca miscari juridice sau financiare, precum si miscari sociale. Timp foarte bun pentru a incheia acorduri si intelegeri importante cu oameni care ar putea deveni foarte influenti in viata dvs. Cu toate acestea, luna martie este mai buna ca niciodata pentru a permite situatiilor sa curga fara a le constrange in nici un fel, va trebui sa aveti suficienta rabdare.

Aprilie, mai si iunie ale acestui trimestru, ar fi adaugarea planetelor Pluto si Neptun retrograde, in care unele situatii pot fi oarecum dificil de infruntat, deoarece vor fi luni de luare a deciziilor. Trebuie sa ramaneti calmi si sa nu faceti ceva ce va va face sa regretati in viitor, deci o analiza a situatiei ar fi cea mai buna.

Iulie, august si septembrie, din nou Mercur si Uranus retrograd; in aceste luni, energia tinde sa se imbunatateasca semnificativ cu planeta Uranus retrograd. Zilele in care incercati sa va reconectati cu oamenii din trecut ar fi minunate, veti realiza noi activitati si, de asemenea, le veti indeplini. In cele mai multe dintre aceste 12 saptamani, experienta este mai stabila decat orice altceva.

Octombrie, noiembrie si decembrie. In luna octombrie, Venus va fi retrograd, in care Varsatorii pot simti o sensibilitate mai mare decat simt de obicei. Acest lucru nu inseamna ca nu puteti aborda persoane cu un caracter puternic, ci, daca este posibil, evitati confruntarile, deoarece susceptibilitatea dvs. ar putea fi oarecum afectata. Cu toate acestea, si din fericire, luna decembrie va fi foarte pozitiva pentru dvs., pentru ca veti intalni energia cea mai buna si veti dornici de a efectua noi actiuni care vor fi foarte bune pentru suflet.

Cartea corespunzatoare pentru 2018 va fi Preoteasa, care reprezinta o oportunitate de a incepe din nou, daca vi se pare necesar, prezice de bun augur, dar uneori pare dificil de a iesi dintr-un labirint in timpul acestui ciclu. Daca aveti destula rabdare, ati putea obtine multe lucruri bune in viata voastra, desi sacrificiul va fi inclus in ele.

Arcana pentru anul 2018:

Locul de munca: Pustnicul
Dragostea: Steaua
Sanatate: Justitiarul

Horoscop Pesti 2018

In tranzitia de la primul trimestru, ianuarie, februarie, martie, Jupiter si Mercur retrograd. Ianuarie si februarie ar fi mai mult despre calatorii, descoperiri si momente foarte frumoase traite impreuna cu oameni pe care ati dorit sa-i aveti alaturi de dvs. Pe de alta parte, nu va fi doar distractiv, dar vor exista si momente in care ar trebui sa traduceti semnaturile dvs. in anumite documente. Toate acestea, facute inainte de luna martie, ar fi minunate pentru a evita cat mai putine erori.

Aprilie, mai si iunie, la planetele retrograde se vor alatura Pluto si Neptun, prin urmare, ar putea aparea o abordare proasta a energiei care v-ar face sa va simtiti oarecum epuizati, cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca nu aveti posibilitatea de a recuperati acea energie, dar ar putea dura cateva saptamani pentru ca acest lucru sa se intample astfel.

Iulie, august si septembrie, Mercuru este din nou retrograd, ca si planeta Uranus. Un loc ideal pentru a va intalni cu o parte din trecutul dvs., de a schimba unele aspecte ale filozofiei dumneavoastra de viata si de a incepe sa mergeti pe caile pe care le-ati dorit intotdeauna. Energia incepe sa curga intr-un alt mod si sa recupereze bucuria care parea pierduta.

Octombrie, noiembrie si decembrie, in cursul lunii octombrie, planeta Venus retrograd se gaseste tocmai in semnul Scorpionului, dupa cum stim este anul al acestui semn.

Cartea corespunzatoare pentru 2018 va fi Judecatorul, care reprezinta diferenta dintre material si spiritual. Fara indoiala, predictia acestei carti este pozitiva daca faceti lucruri intr-un mod sanatos pentru vietile si emotiile generale.

Arcana pentru anul 2018:

Munca: Lumea
Dragostea: Magicianul
Sanatate: Imparateasa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot