Horoscop Rac 2020 – un an de banastare spirituala

Categories Astrologie, HoroscopPosted on

In 2020, se anunta o perioada presarata cu multe oportunitati pentru toti nativii din zodia Rac. Veti putea sa dati frau liber gandurilor care va impiedicau sa mergeti inainte. Odata cu cele trei planete majore care se misca impreuna – Saturn, Jupiter si Mercur, pozitionate in casa a saptea , va veti simti liber si curajos sa luati decizii. Un nou job sau cunoasterea oamenilor noi se vor dovedi idei foarte bune, in ciuda spiritului conservator care va defineste uneori semnil zodiacal. Setea de libertate si independenta va crea situatii favorabile pe toate planurile.

In 2020, Racii sunt stapanii propriului destin. Chiar daca va veti confrunta in mod constant cu provocari, nu va bazati pe altceva, decat pe libertatea de a alege. Pe masura ce noi responsabilitati ies in cale, increderea si curajul te vor ajuta sa ajungi pe drumul succesului. La inceput va parea greu, dar sunteti cunoscuti pentru putere si determinare si asta va va ghida in calatoria voastra.

Horoscop Rac 2020 – familie

Anul 2020 va fi un an bun pentru a va reconstrui relatiile cu familia. Daca in ultimul an ai incercat din greu sa construiesti si sa pastrezi relatii cu sotul / sotia si copiii, in 2020, astrele sunt de partea ta, pentru a indrepta lucrurile. Acum esti gata sa intelegi si sa faci fata problemelor din familie. Este un moment bun sa nu mai fugi de tensiuni si sa incepi sa le faci fata.

Esti menit sa fii protector si grijuliu, dar a trecut ceva timp de cand familia ta nu a vazut aceasta latura a ta. Ca parinte, vei fi mandru de realizarile copiilor, din mediul academic si cu privire la activitatile extrascolare. Eclipsa din 2020 este in favoarea ta.

Horoscop Rac 2020 – dragoste si relatii

In timp ce 2020 este anul eliberarii pentru tine, relatiile tale romantice vor suferi schimbari. Acest lucru se refera la faptul ca partenerul de viata este surprins de acest nou Rac care este liber, independent si care ia decizii spontane. Pentru a face ca relatiile tale existente sa functioneze, trebuie sa incerci sa rezolvi diferentele.

Deoarece nu sunteti gata sa lasati nimic sa stea in calea eliberarii voastre, partenerul poate simti ca nu impartasiti aceeasi obiective. Luptati pentru relatiile care conteaza cu adevarat.

Comunicarea deschisa si conversatiile punctuale te vor ajuta sa reinventezi relatiile care pareau pierdute. Incercati sa ii spuneti partenerului despre ambitiile si obiectivele voastre. astfel, ei vor intelege mai bine aceasta tranzitie a comportamentului pe care o manifestati in acest an.

Horoscop Rac 2020 – cariera

Nativii din zodia Rac se remarca prin ambitie si determinare in ceea ce priveste locul de munca. In 2020, va veti surprinde atat pe voi, cat si pe colegi cu creativitatea si inovatia pe care o aduceti in activitate.

In acest an, in care dati dovada de o personalitate puternica, veti intalni multe oportunitati in ceea ce priveste cariera. In acest an, veti fi nevoiti sa faceti multe calatorii de afaceri. Ca si sfat, incercati sa acceptati aceste oportunitati si sa nu va speriati de schimbari. Amintiti-va ca totul se intampla in favoarea voastra.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, va pot astepta situatii neobisnuite. Vei intalni oameni noi pe care ii cuceresti. Carisma si farmecul tau natural vor interveni in favoarea ta, in ceea ce priveste cariera.

Horoscop Rac 2020 – sanatate

Pentru zodia Rac, 2020 va fi un an minunat in ceea ce priveste sanatatea. Starea buna de sanatate are legatura cu increderea in sine si libertatea ta. Te vei simti sanatos si sanatos, atat in plan fizic, cat si psihic. Daca pana acum nu ati reusit sa duceti pana la capat o dieta sau un program de antrenament, in 2020, succesul va va inconjura si in aceste aspecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot