Vise despre familie – Semnificatie si interpretare vise

Categories VisePosted on

Sensul general al unui vis despre familie indica faptul ca este posibil sa intalniti un argument cu un membru al familiei. Acest vis arata, de asemenea, ca aveti un instinct de baza pentru a va proteja.

Daca visezi ca esti copil, acest lucru indica adesea ca exista situatii pe care nu le poti controla. In aceste vise familie, care pot implica si diverse rude, sa visezi ca esti copil, inseamna ca este posibil sa ai dificultati in relatie, in viitorul apropiat. Daca va confruntati cu stresul in acest moment, atunci acest vis arata ca sunt posibile conflicte in familie. Natura relatiei pe care o aveti in vise cu un membru al familiei are o semnificatie deosebita pentru interpretare. Daca visezi ca mama ta este transformata in altcineva si nu o recunosti, atunci acest lucru poate indica schimbarea perceptiei tale asupra femeilor din viata.

Vise familie diverse interpretari

Daca esti femeie si visezi ca un frate, tatal sau un iubitul se transforma in altcineva, acest lucru indica ca este timpul sa inchei o astfel de relatie pentru a progresa in viata. Daca esti barbat si visezi un frate, atunci acest lucru arata adesea ca este mai usor sa proiectezi ganduri negative asupra familiei. Gandeste-te la ceea ce spui membrilor de familie. Aceste tipuri de vise familiesunt semne ca trebuie sa te impaci cu tine insuti.

Daca visezi ca esti spectator la un conflict in cadrul familiei sau intre membrii familiei, atunci conflictele din viata ta reala sunt aproape sigure ca se vor materializa in viitorul apropiat. Daca sunteti confuz in legatura cu identitatea membrilor familiei, atunci acest vis sugereaza ca este posibil sa suferi de o depresie provocata de oboseala, mesajul cheie al acestui vis este sa te relaxezi. A visa ca un membru al familiei are o fata diferita, atunci acest lucru sugereaza ca acel membru al familiei este probabil sa sufere de un tip de vatamare sau trauma in viitor. Un alt domeniu cheie ale acestor vise este frica, prin faptul ca schimbarea caracteristicilor indica de obicei ca trebuie sa ne ajutam unii pe altii si sa luam in considerare sentimentele altora.

Vise familie infidelitate

Daca visezi ca esti infidel, atunci aceasta indica faptul ca este probabil sa fii umilit intr-un fel, in viata ta, in viitorul apropiat. Acest vis este un semn sigur ca grijile emotionale din cadrul unei relatii sunt posibile. Daca visezi ca parintii tai te bat, atunci acest lucru sugereaza ca trebuie sa inveti din comportamentul copilariei si sa te dezvolti intr-un individ pentru a creste si a te dezvolta in viata ta. Daca visezi ca unul dintre parinti moare, acest lucru arata ca poate trebuie sa schimbi iti schimbi unele obiceiuri la locul de munca.

Vise familie si rivalitate intre parinti

Sa visezi ca exista o rivalitate intre doi parinti, atunci acest lucru arata ca trebuie sa fii constient de o relatie care implica o a treia persoana. Visand o cearta intre o persoana iubita si un membru al familiei tale arata ca in aceste persoane exista nevoi si dorinte, acest vis este un semn sigur ca trebuie sa apreciezi acesti oameni in viata ta.

Daca visezi ca exista o rivalitate intre frati, aceste vise familie indica faptul ca te simti nesigur sau te tulbura un anumit lucru din familia ta. Pozitia in cadrul familiei indica locul in care trebuie sa ajutati sa ii protejati pe alti oameni.

Un frate prezentat in visul tau indica faptul ca este posibil sa ai parte de sentimente de la o persoana importanta, in viitor. Orice tip de figura masculina prezentata in visul tau indica adesea modul in care te simti probabil ca un copil, ca raspuns la autoritate. Figurile de autoritate din visul tau sunt susceptibile sa te conduca inapoi la ceea ce este corect. Aceste vise familie pot indica, de asemenea, ca este important sa depasesti obstacolele pentru a-ti permite sa devii mai bun in ceea ce iti place sa faci.

Vise familie si bunicii

Bunicii care apar in visul tau iti evidentiaza aspectele originale ale personalitatii, credintele si moravurile, iar in vis, acestea iti sunt amintite. O parere comuna este aceea ca bunicii nu realizeaza ca au reusit sa-si creasca fiicele si / sau fiii, pana cand nu au nepoti. Acest vis indica ca ai fost crescut corect si ca ar trebui sa te multumesti cu viata ta. Sa-ti vezi bunicii in vis, fie decedati, fie in viata, este in general un semn de noroc, dar nu este atat de pozitiv, daca foloseste violenta in vreun fel.

Daca visele tale sunt pur si simplu despre tatal tau, acesta este un semn sigur ca te iubeste. Sa-ti visezi fiul/fiica poate semnifica ca trebuie sa fii mai bun si mai apropiat de proprii copii. Aceste tipuri de vise familie iti pot atrage atentia, sa fii mai responsabil si sa asculti cerintele propriilor copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.