5 moduri de a-ti afla numerele norocoase in numerologie

Categories NumerologiePosted on

Numerele formeaza baza multor lucruri din universul nostru. Pentru matematicieni si oameni de stiinta, ei ne spun cum se misca stelele, cum cresc lucrurile si, in general, descriu multe legi fundamentale care permit lumii sa functioneze asa cum functioneaza. Numerologii folosesc numerele intr-un mod foarte asemanator: le folosesc pentru a discerne informatii despre univers. 

Numerologia este adesea comparata cu astrologia, prin faptul ca fiecare practica foloseste aspecte ale nasterii tale pentru a determina anumite lucruri despre tine, cum ar fi trasaturile de personalitate predominante, seturile de abilitati si caile de viata. Dar fiecare practica este propriul sau sistem si, intr-adevar, unii credinciosi in una ar putea sa nu creada in cealalta. 

Cu diagrama cu numere, numita si „numerele tale norocoase”, poti invata multe despre tine. Iti poate dezvalui trasaturile de baza ale personalitatii, dorintele tale in viata, scopurile tale si multe alte lucruri. 

Majoritatea oamenilor care intra in aceasta practica cred ca este dificil sa gasesti numerele norocoase de numerologie, asa ca ar trebui sa mergi intotdeauna la cineva pentru o lectura. Dar acest lucru nu este in intregime adevarat. In timp ce practica poate consuma timp si este nevoie de timp pentru a invata semnificatiile numerelor, oricine poate afla nucleul propriei diagrame de numerologie. 

Astazi, va voi explica cum sa gasiti cele 5 numere care alcatuiesc numerele norocoase de numerologie de baza, precum si cate ceva despre semnificatia fiecarui numar. Deci haideti sa aruncam o privire!

Numerele principale: ce sunt?

Inainte de a va invata cum sa va calculati numerele, trebuie sa intelegeti cum functioneaza numerologia. Iti calculezi numerele luand diverse valori numerice si adunandu-le pana cand obtii un numar dintr-o singura cifra. Aceasta inseamna ca in numerologie exista doar 9 numere care conteaza: 1-9. 

Cu exceptia, nu tocmai. Exista alte trei numere care sunt tratate ca fiind speciale si, daca le obtineti singur, nu le adaugati cifrele impreuna; 11, 22 si 33. Acestea sunt denumite numere principale, deoarece sunt considerate cele mai puternice numere. 

Numerele principale sunt puternice din mai multe motive. In primul rand, ele sunt versiunile duble ale primelor trei numere – 1, 2 si 3 – creand un fel de trinitate magica. Ele reprezinta, de asemenea, cele trei etape ale vietii si ale cresterii spirituale si personale.

Stiti doar acest lucru: atunci cand va calculati numerele norocoase de numerologie, nu continuati sa adaugati cifre impreuna daca obtineti unul dintre aceste numere. Si considera-te norocos, pentru ca numerele principale inseamna de obicei o multime de lucruri bune pentru tine.

Metoda 1: numarul caii tale de viata

Cand vorbesc despre numerele tale norocoase de numerologie, iti voi spune cum sa calculezi cele mai importante cinci numere. Pentru explicatii mai aprofundate pentru fiecare proces, desi nu prea multe despre semnificatia fiecarui numar, consultati aceasta postare. 

Numarul caii tale de viata este probabil cel mai important dintre numerele norocoase ale numerologiei tale. Este numarul care detaliaza acel schita al vietii tale, ce directie poti lua si ce abilitati ai putea avea. Trasaturile negative asociate cu acest numar pot insemna lucruri care va lipsesc personal sau domenii pe care trebuie sa le imbunatatiti pentru a va atinge potentialul maxim. 

Acest numar va poate spune, in sens general, in ce directie va lua viata. Poate sugera alegeri bune de cariera si dificultati cu care va puteti confrunta. Si poate dezvalui unele dintre trasaturile tale de personalitate de baza, cele care vor afecta cel mai mult modul in care interactionezi cu lumea. 

Desigur, ca si in cazul oricarui numar norocos – sau intr-adevar, orice forma de divinatie – aveti puterea de a va modela propriul destin. Daca alegeti sa mergeti impotriva a ceea ce va spun numerele norocoase, este in regula. Trebuie doar sa stiti ca a urma un numar de cale de viata este, de obicei, calea cea mai auto-implinita pe care o puteti lua. 

Ok, cu toate acestea spuse, de unde stii de fapt numarul caii tale de viata? Ei bine, tot ce ai nevoie este ziua ta si niste matematici simple. 

Cred ca cel mai simplu mod de a invata este prin exemplu, asa ca haideti sa alegem o data aleatorie: 10 august 1962. Daca aceasta ar fi ziua ta de nastere, asa ti-ai gasi numarul caii vietii. 

Mai intai, aduna cifrele din luna, zi si an in mod individual. Deci luna ar fi august= luna a opta= 08= 0+8=8. Ziua ar fi 1+0= 1. Si, in sfarsit, anul ar fi 1962= 1+9+6+2= 18= 1+8= 9. Daca oricare dintre numere nu este o singura cifra, repetati procesul pana cand au o cifra. 

Apoi, aduna fiecare numar impreuna. Deci, in acest exemplu, ar fi 8+1+9= 18. Apoi, pentru a o reduce la o cifra, 1+8= 9. Deci numarul caii tale de viata ar fi 9! 

Luati nota si de numerele principale. In general, numerele principale, atunci cand fac parte dintr-o luna sau o zi, ar fi simplificate in mod normal, dar nu si in cazul numerelor caii de viata. Deci, daca te-ai nascut in noiembrie, iti pastrezi cifra lunii ca 11. 

Cand adaugati toate cele trei numere (luna, zi, an) impreuna, daca obtineti un numar principal, nu continuati sa simplificati. Inseamna ca numarul tau este un numar principal, care este considerat intr-adevar foarte norocos!

Metoda 2: numarul expresiei dvs 

Urmatorul dintre numerele tale norocoase de numerologie se numeste numarul de expresie sau, alternativ, numarul tau de destin. Acest numar dezvaluie miezul personalitatii tale si ce fel de experienta aduci in aceasta lume. 

Numarul caii tale de viata poate fi considerat ca fiind drumul pe care vei merge. Prin urmare, acest numar este modul in care veti merge pe acel drum si ce influente ati putea aduce dintr-o viata trecuta. Acesta sugereaza cele mai importante aspecte ale cine esti si cum va afecta asta experienta pe care o traiesti in timpul vietii tale. 

Pentru a calcula numarul expresiei tale, vei aduna literele numelui tau complet de nastere . Aceasta inseamna primul, ultimul si mijlocul (daca aveti unul), indiferent de numele care vi s-a atribuit la nastere. 

Dar stati, cum adaugati litere impreuna? Ei bine, foloseste o diagrama, ca cea data in sursa anterioara, pentru a atribui o valoare numerica fiecarei litere din numele tau. Apoi adaugati numerele fiecarui nume pana cand obtineti raspunsuri cu o singura cifra; apoi, adaugati raspunsurile de la fiecare nume unul la altul pentru a obtine un numar final. 

Sa aruncam o privire la un exemplu. Spune ca numele tau complet era Suzanne Collins. Prenumele tau, Suzanne, ar fi 1+3+8+1+5+5+5= 28. Un alt pas ti-ar da 2+8= 10. Un ultim pas ti-ar da 1+0=1. 

Apoi numele de familie, Collins. Ar fi 3+6+3+3+9+5+1= 30. Simplificand, 3+0= 3. 

In cele din urma, aduna numerele fiecaruia dintre nume. Deci 1+3=4. Acesta este un numar cu o singura cifra, ceea ce inseamna ca numarul dvs. de expresie ar fi 4 (si poate atunci veti scrie Jocurile Foamei?). Amintiti-va ca, daca primiti un numar principal ca raspuns final, nu-l mai simplifica.

Metoda 3: numarul dorintei inimii tale 

Numarul caii tale de viata iti spune drumul pe care il vei urma; expresia ta numara personalitatea pe care o aduci cu tine pe acel drum. Urmatorul dintre numerele tale norocoase de numerologie, dorinta inimii tale, numit si numarul de motivatie, iti spune care este cel mai profund simt al scopului tau. 

Majoritatea oamenilor cred ca suntem pusi pe acest Pamant cu un motiv. Chiar daca nu este sa vindece cancerul sau sa gaseasca raspunsul la pacea mondiala, toata lumea are un impuls, ceva care ii mentine in continuare si pe care simt ca este sortit sa faca. Numarul dorintei inimii tale iti poate spune pe al tau. 

Desi s-ar putea sa simti ca ai multe scopuri, acest numar il va gasi pe cel din centrul tuturor. Este cel mai profund motiv al tau si ceea ce iti da cu adevarat un sentiment de scop.
Va poate ajuta sa va ghidati in calatoria voastra prin calea vietii si chiar sa va informati ce relatii ati dori sa promovati. 

Calcularea acestui numar se bazeaza pe vocalele din numele tau. Folosind aceeasi diagrama ca si pentru numarul de expresie, atribuiti fiecarei vocale (A,E,I,O,U) o valoare numerica. Adauga numerele pentru fiecare nume in mod individual; apoi se aduna valorile fiecarui nume. Lucrand cu exemplul nostru anterior, obtinem: 

Prenumele are vocalele U+A+E, care se traduce prin: 3+1+5= 9. Apoi, numele de familie: O+I= 6+9= 15= 1+5= 6. In sfarsit, adaugati doua impreuna: 9+6= 15= 1+5= 6. Deci numarul dorintei inimii lui Suzanne Collins este 6. 

Metoda 4: numarul dvs. de personalitate 

Aveti drumul pe care il calatoriti, personalitatea interioara si scopul care va conduce. Acum, pentru al patrulea numar: numarul de personalitate. 

Inca o data, acest numar se refera la personalitatea ta. Dar in loc de sinele tau interior si de istoria pe care o aduci cu tine, acest numar se concentreaza pe partile personalitatii tale care sunt cele mai vazute de altii. De asemenea, poate dezvalui modul in care altii tind sa se gandeasca la tine si care sunt partile din tine pe care ceilalti le observa cel mai mult. 

Acest numar va este foarte util. Iti ofera o mai buna intelegere a locului tau in lume, in relatie cu ceilalti. Si va poate ajuta sa va dati seama cu ce tipuri de persoane ati putea sa va petreceti cel mai bine, sau chiar sa fiti in preajma. Cand este combinat cu numarul de expresie, iti ofera o viziune destul de holistica despre tine ca persoana. 

Pentru a obtine acest numar, faci opusul dorintei inimii. Ceea ce are sens, nu-i asa? In loc sa te concentrezi pe interior, acum te concentrezi pe exterior. Deci folosesti consoanele numelor tale. Inca o data, utilizati acelasi tabel ca inainte si urmati aceiasi pasi: obtineti numarul fiecarui nume, apoi adaugati toate numele impreuna, in cele din urma distilandu-l pana la o cifra. 

Sa folosim acelasi exemplu pe care l-am folosit. Prenumele ar fi S+Z+N+N= 1+8+5+5= 19= 1+9= 10= 1+0= 1. Pentru numele de familie, C+L+L+N= 3+ 3+3+5= 14= 1+4= 5. In sfarsit, aduna cele doua: 1+5= 6. Deci numarul personalitatii este 6.

Metoda 5: numarul dvs. de nastere 

Ultimul dintre numerele tale norocoase de numerologie, acesta este putin mai simplu. Ceilalti iti ofera o privire de ansamblu asupra vietii tale: calea pe care o vei urma, sinele tau interior, scopul tau cel mai profund si modul in care te percep altii. In plus, numarul zilei de nastere iti spune un talent sau un cadou special care te va ajuta pe drumul tau. 

In multe culturi si credinte, ziua ta de nastere este incredibil de importanta. De fapt, numarul caii tale de viata este, de asemenea, derivat din acesta. Deci nu e de mirare ca va intra din nou in joc. De data aceasta, iti spune o fateta a personalitatii tale care va functiona in avantajul tau. Aceasta este cea mai puternica abilitate sau trasatura a ta si poate fi de mare ajutor in a-ti da seama cum sa rezolvi obstacolele pe parcursul vietii tale. 

Acest numar este mult mai simplu de calculat. Si ca si in cazul numerelor de cale de viata, un numar principal nu are nevoie de reducere. Exista o parere diferita despre cum sa gasiti acest numar, dar eu si multi altii va recomand acest lucru: 

Luati ziua in care v-ati nascut. Doar ziua lunii. In exemplul nostru, al 10-lea. Daca acest numar este deja o singura cifra sau un numar principal, felicitari! Acesta este numarul tau de nastere. Daca nu, simplificati-l pana la o singura cifra: 1+0= 1. 

Acesta va fi numarul tau de nastere. Cu toate acestea, daca doriti mai multe informatii, puteti, de asemenea, sa va uitati la fiecare numar individual din ziua de nastere, pre-simplificare si sa includeti acele semnificatii in intelegerea dvs. despre darul sau talentul dvs. 

Deci, acestea sunt cele 5 numere norocoase ale tale numerologie. Sunt si altele, cu siguranta, dar acestea sunt cele 5 care vor avea cel mai mare efect asupra ta si vor fi cele mai proeminente. 

Pentru a rezuma exemplul meu: daca numele ei complet de nastere ar fi Suzanne Collins, atunci numarul caii de viata al celebrei autoare Suzanne Collins ar fi 9, expresia ei numarul 4, dorinta inimii ei numarul 6, numarul ei de personalitate, de asemenea, 6 si numarul ei de nastere ar fi 1. . 

Dar ce inseamna toate aceste numere? Ei bine, aceasta este o intrebare mare si fiecare numar ar putea fi propriul sau post. Va incurajez sa faceti propria cercetare pentru a afla ce inseamna numerele dvs. Dar va voi oferi o introducere foarte scurta a semnificatiei fiecarui numar. 

Ce inseamna numerele mele? 

Fiecare numar are propriul sau sens si poate fi interpretat diferit in functie de locul in care se afla in diagrama. Cand te uiti la numerele tale norocoase de numerologie, urmareste-ti inima si interpreteaza-le urmand caracteristicile fiecarui numar care ti se pare potrivite. Iata o scurta explicatie a fiecarui numar: 

 • 1: Numarul 1 este puternic si indraznet. Este legat de leadership, originalitate si incredere in sine. Pe partea negativa, poate insemna nerabdare si agresivitate. 
 • 2: Acesta este un numar armonic si implica echilibru, parteneriat, colaborare si diplomatie. Pe partea negativa, 2 poate sugera indoiala de sine si lipsa de responsabilitate. 
 • 3: Acesta este adesea un numar de artisti si inventatori si sugereaza creativitate, exprimare de sine si inovatie. In schimb, poate insemna stare de spirit si incapacitatea de a pastra secrete. 
 • 4: 4 este un numar solid si adesea asociat cu stabilitate, disciplina si daruire. Trasaturile sale negative pot include prudenta excesiva si incapatanare. 
 • 5: Un numar de miscari, 5 sugereaza sa fii progresist, aventuros si oportunist. Acest lucru va poate face, de asemenea, rebel si eruptios. 
 • 6: Oamenii cu 6 sunt adesea empatici, plini de compasiune si ingrijitori. Acest lucru va poate face, de asemenea, o ingrijorare cronica si sa fiti mai melancolic. 
 • 7: Adesea considerat un numar magic in multe sisteme, 7 implica inteligenta, intuitie si spiritualitate. Partea sa negativa poate fi singuratatea si secretul. 
 • 8: 8 sunt adesea ambitioase, organizate si practice, ceea ce il face un numar bun pentru cineva precum un avocat. Negativele pot insemna a fi egoist si materialist. 
 • 9: Ultimul dintre numerele de baza normale, 9 inseamna cineva care este generos, pasionat si altruist. In schimb, ei pot fi egoisti sau fragili. 
 • Nota: numerele principale impartasesc adesea semnificatia cu numarul lor de baza (deci 11 impartaseste semnificatia cu 1), dar la un nivel mai inalt si cu mai multa intensitate. 
 • Numarul maestru 11: primul numar maestru, 11 inseamna cineva care este vizionar, idealist si un mare profesor. In mod negativ, te poate face un perfectionist si distante
 • Master Number 22: Aceasta inseamna cinstit, practic si pasnic, dar negativele pot fi extreme sau manipulative. 
 • Numarul Maestru 33: Numarul final, acest numar te face informat, umanitar si din nou un profesor grozav, dar poate insemna si a fi egocentr sau predicator. 

Deci iata-l. Acum stii cum sa-ti calculezi numerele norocoase de numerologie si putin despre ce ar putea insemna numerele. Pentru a afla mai multe despre ce inseamna numere, va recomand sa faceti propria cercetare. Puteti chiar sa va gasiti numele norocos folosind numerologia, aflati despre el in aceasta postare.

Tine minte, numarul caii tale de viata iti spune calea pe care o vei merge; expresia ta numara sinele interior pe care il iei pe acea cale; dorinta inimii tale este scopul tau de conducere; numarul personalitatii este eul tau extern; iar numarul tau de nastere este cel mai mare cadou sau talent al tau. Combina toate acestea impreuna si poti avea o idee destul de mare despre cine esti si cum ar putea fi viata ta. 

Consultatie Personalizata Tarot