Cel mai comun semn zodiacal pana la cel mai putin comun semn zodiacal

Categories AstrologiePosted on

Acesta este un subiect foarte rar si atractiv, care atrage atentia tuturor asupra numarului comun de semne zodiacale si semne zodiacale rare din lumea astrologica. Deplasandu-se prin locul astrologic al zodiilor, se poate observa ca daca exista 3/4 din puterea unor persoane aleatorii in aceeasi camera, exista o sansa de 99,9% ca cel putin doua persoane sa imparta aceeasi zi de nastere.

Acum, daca cresteti acest numar la 200 de persoane, sansele ca doua persoane sa imparta aceeasi zi de nastere cresc pana la 100% si, in comparatia cu 23 de persoane, acest procent din doua persoane care impart aceeasi zi de nastere, reprezinta pana la 50%. Aceasta pare a fi o combinatie foarte ciudata, avand in vedere ca exista 365 de zile intr-un an. Aceasta tema este cunoscuta sub numele de „paradoxul zilei de nastere”.

Rezumand astrologic, la orizont mai larg pentru modelul zilei de nastere, faptul ca este foarte interesant este ca majoritatea zilelor de nastere din lume se bazeaza pe tiparul festivalurilor. Sunt mai putine nasteri de sarbatori – aproape ca si cum medicii si spitalele nu ar dori sa fie deranjate in aceste zile.

Cele mai comune sase semne zodiacale

Scorpionul

Un total de 9,6% din populatia lumii sunt scorpioni. Scorpionii pot fi exprimati pe partea misterioasa de catre natura, dar cu siguranta fac viata mult mai interesanta prin entuziasmul lor fata de fiecare activitate.

Fecioara

Fecioarele reprezinta 9,4% din populatia lumii si sunt cunoscute pentru inteligenta lor, deoarece sunt de obicei muncitoare, amabile, dar aspira la perfectiune.

zodia Gemeni

La 9,3% din populatie, Gemenii sunt plini de energie si daca vrei sa fii in preajma cuiva care sa te distreze si sa te faca sa razi tot timpul, alege un partener Gemeni, deoarece personalitatile lor vesele si gandurile inovatoare ii fac o placere sa fie. in jurul.

Pesti

Populatia Pestilor reprezinta aproximativ 9,1% din populatie. Sunt personalitati iubitoare de distractie si visatoare care par a fi contagioase pentru ca isi poarta inima pe maneci si pot spune o gluma si te pot face sa razi cu ei mai bine decat oricine altcineva.

Balanta

Balanta reprezinta 8,8% din populatie si fac excelente comunicatori. Cand sunt multi oameni in camera si ai nevoie de cineva care sa porneasca conversatia. Ar trebui sa cauti o Balanta daca vrei sa ai o conversatie atenta, care este interesanta si sanatoasa in acelasi timp.

Rac

Semnul de cancer reprezinta 8,5% din populatie. Racul este una dintre cele mai sensibile, sincere si sincere dintre toate semnele zodiacale. Deci, de obicei, puteti avea incredere in ei pe cuvant, deoarece spun ceea ce spun.

Sase semne zodiacale cel mai putin comune

Varsator

Varsatorul este cel mai putin frecvent semn zodiacal, deoarece reprezinta doar 6,3% din populatie. Oamenii Varsatori sunt oameni care iubesc viata, dar considera angajamentele prea plictisitoare, deoarece scopul lor este sa obtina cat mai mult posibil din viata in fiecare zi.

Leu

Leii reprezinta 7,1% din populatie. Le place sa fie in centrul atentiei si sunt adesea atractia intregii incaperi. Leii sunt al doilea cel mai putin frecvent semn zodiacal. Nu-i va deranja pentru ca ego-urile lor pot lua asta pentru ca dragostea si energia lor pentru viata ii mentin in continuare.

Sagetator

Grupul Sagetatorilor reprezinta doar 7,3% din populatie, care poate fi una dintre cele mai lenesi semne zodiacale, deoarece nu le place sa lucreze intr-un program. Nu ii va deranja prea mult sa fie aproape de partea de jos a listei cu cele mai putin frecvente semne zodiacale.

Berbec

Oamenii Berbec reprezinta 8,1% din populatie. Au tendinta de a avea multa energie si o dorinta foarte puternica de a obtine ceea ce isi doresc de la viata cu determinare si depasind provocarile.

Capricornul

Cuprinzand 8,2% din populatie, Capricornii sunt extrem de destepti si, prin urmare, nu le place sa piarda timpul cu evenimente inutile. Sunt foarte logici si practici, ceea ce ii face buni in chestiuni legate de afaceri, dar nu foarte progresiste in relatiile personale si de familie.

Taurul

Oamenii Taur reprezinta 8,3% din populatie si sunt la fel de incapatanati pe cat vin. Sunt in mod natural grijulii si manifesta o adevarata preocupare pentru cei apropiati si dragi, ceea ce ii face o placere sa fie in preajma.

Deci, putem concluziona ca Scorpionul este cel mai frecvent semn, Varsatorul fiind cel mai putin frecvent semn, dar exista discrepante in distributia procentului zodiacal al populatiei in intreaga lume.

Consultatie Personalizata Tarot