Interpretare vise – Ai visat ca te urmareste cineva? Iata ce poate insemna!

Categories VisePosted on
interpretare vise

Analizand simbolismul ascuns al viselor si atribuindu-le un inteles, a devenit in intreaga istorie o sursa de divertisment si auto-reflectie in cultura populara. Dar … visele au intr-adevar un sens ascuns? Putem sa ne dam seama de dorintele noastre inconstiente prin interpretarea viselor noastre?

Semnificatia viselor ne permite sa ne accesam subconstientul pentru a ne exprima dorintele si sentimentele. Si adevarul este ca visele sunt produsul stimulilor externi si chiar al propriilor noastre ganduri: temeri, amintiri si dorinte. Prin urmare, in procesul visului, mintea, trupul si spiritul sunt unificate pentru a forma un intreg in care stim tot ce are legatura cu personalitatea noastra.

Vom vorbi astazi despre unele dintre cele mai comune vise si despre ceea ce se spune despre ele:

Cum sa interpretam cele mai comune vise

De cate ori ati avut un vis pe care ati incercat sa-l descifrati? Ati incercat sa gasiti un raspuns la semnificatia viselor? Sau, dimpotriva, ati uitat ce ati visat? Interpretarea viselor este fundamentala pentru a intelege starea noastra emotionala, pentru ca, in timp ce visam, avem ocazia sa raspundem la toate intrebarile pe care le punem pe parcursul zilei in timp ce suntem treji.

Apa in vis

Multi dintre autori confirma faptul ca sensul visului in care apare apa reflecta starea noastra de spirit. In acest fel, visele cu apa vor avea interpretari diferite, dupa cum vedem in vis: apa curata, apa tulbure, apa murdara – vor aduce intelesuri diferite. Pe de alta parte, in functie de modul in care actionam in timpul somnului, iar contextul visului poate aduce diferite sensuri ale visului.

Daca visati ape cristaline si transparente. Asa cum v-ati fi imaginat, acest vis se preteaza la o interpretare pozitiva. Traiti momente de pace interioara. Nu ascundeti nici o fata a voastra fata de ceilalti, va aratati asa cum sunteti, pentru ca nu aveti nimic de ascuns. Armonia este prezenta in viata de zi cu zi. Nu exista probleme la vedere.

Visand ape tulburi si murdare. Contrar sensului anterior, daca visati apa murdara inseamna ca treceti printr-o etapa in care puteti avea anumite probleme. Aceste probleme creeaza durere. Sunteti nelinistit de ceva ce se ascunde in dvs. Trebuie sa vorbiti despre aceste probleme cu cei dragi pentru a scoate la lumina ce va ingrijoreaza. Cel putin veti fi mai relaxati.

Daca visati apa calda. Nu exista probleme la vedere. Puteti, de asemenea, sa va asigurati ca veti atinge obiectivele pe care le-ati stabilit pentru dvs. Mergeti intr-o directie buna.

Cadere de la inaltime

Visul in care cadem de la inaltimi mari este ceva foarte comun. Si desi exista un mit popular ca, daca loviti pamantul in vis, veti muri in viata reala, nu este adevarat.

Conform majoritatii interpretarilor viselor populare, caderea in vis este un semn ca ceva nu merge bine in vietile noastre. Ar putea sugera ca trebuie sa regandim alegerile deja luate sau sa consideram o noua directie intr-o anumita zona a vietii noastre.

Cazand in vis este un semn al fricii in viata reala, poate ca este vorba de munca sau de viata noastra de dragoste. Acest vis exprima adesea necesitatea de a va lasa dusi, si de a va bucura mai mult de viata.

Zbor in vis

Zborul in vis poate fi o experienta interesanta si chiar eliberatoare, dar uneori pot fi destul de terifianta (mai ales pentru cei care se tem de inaltimi).

Pe de o parte, aceste vise pot reprezenta sentimente de libertate si independenta. Pe de alta parte, ele pot indica si dorinta de a scapa de realitatea vietii.

Deoarece, deseori implica sentimente pozitive de placere, unii autori sustin ca zborul poate reprezenta sexualitatea noastra … in special aspectele care exprima libertatea normelor si restrictiilor sociale.

Daca sunteti urmariti in vis

Visul in care suntem urmariti de un atacator, fie cunoscut, fie necunoscut, poate fi deosebit de inspaimantator. Interpretii de vise sugereaza adesea ca aceste imagini inseamna ca incercam sa evitam ceva in viata noastra de zi cu zi.

Fiind urmarit intr-un vis ar putea indica, de asemenea, dorinta de a scapa de propriile noastre temeri sau dorinte. Cheia intelegerii a ceea ce poate insemna visul depinde in parte de identitatea urmaritorului nostru. Daca suntem urmariti de un animal, ar putea indica faptul ca ne ascundem propria manie, pasiuni si alte sentimente.

Daca urmaritorul nostru este o figura misterioasa, necunoscuta, ar putea reprezenta o experienta nefondata din copilarie sau o trauma din trecut. Daca suntem urmariti de cineva de sex opus, inseamna ca avem temeri in dragoste din cauza unei relatii dificile din trecut.

interpretare vise

Caderea dintilor in vis

Caderea dintilor in vis poate avea multiple intelesuri. S-ar putea sa fim ingrijorati de atractivitatea noastra sau de aspectul nostru. De asemenea, ar putea indica faptul ca suntem deranjati de capacitatea noastra de a comunica sau de faptul ca suntem ingrijorati ca am spus ceva jenant.

Adevarata esenta a dintilor este capacitatea lor de a musca, taia, si mesteca si, pentru acest motiv, in cazul in care dintii nostri cad, ne pierdem puterea personala si capacitatea noastra de a fi fermi, decisivi si auto-protectivi.

Examen in vis

Sustinerea unui examen in visul nostru ar putea dezvalui o teama de esec. Examenele sunt experiente foarte stresante care ne obliga sa ne confruntam cu neajunsurile noastre. Visand ca nu trecem un examen, ca intarziem la unul sau suntem surprinsi de unul, arata ca nu ne simtim pregatiti pentru provocarile vietii.

Vise in care suntem goi in public

Visele in care suntem goi se refera la personalitatea noastra. Conform visului, cum ne simtim cand suntem dezbracati, poate avea interpretari diferite.

De exemplu, daca visati ca sunteti goi si va simtiti incomod sau va este rusine, de obicei, provine de la oameni care sunt influentati de opinia altora. Pe de alta parte, el provine si de la oameni care, desi sunt foarte perfectionisti, au un mic defect in ego-ul lor, care este nesiguranta in sine. Acesti visatori se simt judecati de altii si incearca sa-si schimbe stilul de viata. Este, de asemenea, foarte comun in cazul persoanelor vulnerabile care adesea cred ca sunt expuse a fi centrul atentiei, dar se tem de ridicol.

Visul mortii

Moartea este o alta tema recurenta in vis si una care poate fi deosebit de deranjanta. Oamenii uneori viseaza moartea unei persoane dragi sau chiar propria moarte. Interpretarile populare sugereaza uneori ca aceste vise reflecta nelinistea legata de schimbare sau teama de necunoscut.

Si la fel ca moartea, o mare schimbare poate fi la fel de inspaimantatoare, deoarece, cum mortii nu stiu ce este de „cealalta parte“, de aceea, mintea echivaleaza cu moartea.

Se crede, de asemenea, ca visand moartea unei persoane dragi poate reflecta aceasta teama de schimbare, mai ales in ceea ce priveste copiii care imbatranesc. Visele despre moarte, prin urmare, reflecta un fel de doliu pentru trecerea inevitabila a timpului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot