Infidelitate – semnificatie si interpretare vise

Categories VisePosted on

A fi inselat intr-un vis pare adesea atat de real, incat de fapt esti tentat sa mergi si sa-ti acuzi sotul, iubitul sau iubita. Astfel de vise sunt nelinistitoare si tulburatoare. De multe ori te lasa sa indoiesti relatia ta. Adesea visele despre infidelitate sunt mai rar despre inselaciune, ci mai degraba despre propriile sentimente de nesiguranta.

Deci despre ce este acest vis?

Te simti neglijat

O lipsa de atentie din partea partenerului tau poate declansa un vis in care partenerul tau are o aventura. Deoarece acesta nu va acorda atentie, atunci incepeti sa credeti ca atentia lor este concentrata pe altcineva. Poate ca celalalt lucru important este sa lucrezi mai multe ore sau sa calatoresti mai mult sau sa petreci mai mult timp la sala. Totul este nevinovat, dar mintea ta visatoare manifesta diverse scenarii cu timpul petrecut de partener departe de tine, ca o aventura.

Frica de abandon

Sa visezi ca partenerul, sotul sau sotia te insala iti indica si teama de a fi abandonat. Esti preocupat de viitor si daca cealalalta persoana semnificativa va fi acolo pentru tine. Poate ca astepti un angajament din partea partenerului. Adesea, astfel de vise pot aparea deoarece ai fost abandonat inainte de un fost, de un parinte sau de o persoana importanta din viata ta.

Scaderea stimei de sine

Atunci cand te simti demn, inadecvat sau ca nu esti demn de asteptarile celorlalti, este posibil sa visezi ca iubitul tau te insala. Ai un sentiment scazut al valorii de sine si simti ca nu exista niciun motiv pentru ca partenerul tau sa ramana cu tine. Luati in considerare cu cine este cel care va insela in vis. Aceasta persoana este cineva despre care crezi ca este mai buna decat tine intr-un fel? Sunt ele mai frumoase, au o silueta ideala, sunt mai bogate, mai inteligente etc?

Lipsa de incredere

Increderea este un element important intr-o relatie. Daca aceasta incredere este compromisa, atunci va puteti exprima indoieli in relatie. Una dintre aceste indoieli se poate manifesta ca un vis despre infidelitate.

Infidelitate reala

In cazuri rare, visul tau despre infidelitate poate fi despre aspecte reale in relatia ta. Este posibil sa treceti cu vederea indicii pe care subconstientul tau le ridica pentru a indica faptul ca partenerul nu este complet veridic sau nu este pe deplin angajat in relatie sau poate ai fost in negare cu privire la infidelitate.

Tu esti infidel in vis

Sa visezi ca esti cel care are o aventura sugereaza sentimente de auto-vinovatie si de tradare de sine. V-ati compromis convingerile sau integritatea. Uneori, infidelitatea poate sa nu fie despre relatia ta, ci mai degraba despre o situatie in care ai inselat sau in care erai necinstit.

In mod alternativ, relatia ta cu altcineva poate fi despre o anumita calitate in aceasta persoana pe care trebuie sa o incorporati sau sa o recunoasteti in propria persoana. De exemplu, daca iti inseli partenerul cu seful, atunci visul iti poate semnifica dorintele de control, putere si autoritate.

Visele despre infidelitate pot reflecta, de asemenea, intensitatea pasiunii tale sexuale. Exploreaza zonele sexualitatii tale. In acest scenariu, visul poate servi de fapt ca o reafirmare a angajamentului tau, fata de relatie. Daca va apropiati de data propriei nunti, atunci nu este neobisnuit sa aveti vise despre experiente erotice cu alti parteneri, in afara de viitorul sot sau viitoarea sotie. Un astfel de vis reprezinta noutatea pasiunii tale sexuale. Este important sa retineti ca un astfel de vis nu inseamna ca va veti rataci sau ca visul va spune ca sunteti cu persoana gresita.

O alta interpretare de vis a infidelitatii tale sugereaza ca nevoile tale nu sunt satisfacute de celalalt partener. Drept urmare, incepi sa privesti in alta parte. Simti ca exista ceva mai mult acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot