Ce inseamna florile in vise? Afla acum

Categories VisePosted on

Ce inseamna culoarea florilor in vise

1. Visand flori rosii

Dupa cum am mentionat, rosul este o culoare puternica, cu multe semnificatii, asa ca iese adesea in evidenta cand o vedem in vise. Visele cu flori rosii pot insemna multe lucruri precum pasiune, dragoste si dorinta, dar si rosu poate insemna un avertisment , intensitate si agresivitate. Daca vezi flori rosii, este important sa le contextualizezi pentru a intelege ce inseamna aceste flori pentru tine.

2. Visand flori roz

Rozul este culoarea posibilitatilor. Simbolizeaza prietenia si speranta , asa ca sa vezi flori roz in visele tale este un semn bun cand vine vorba de relatii. Cu toate acestea, rozul poate simboliza si imaturitatea , asa ca poate aparea si ca un semn ca s-ar putea sa simti ca lucrurile sunt mai dezvoltate decat sunt. Indiferent daca este vorba despre o persoana sau despre un obiectiv personal, este un moment bun sa faceti un pas inapoi si sa faceti un bilant.

3. Visand flori galbene

Deloc surprinzator, florile galbene simbolizeaza o multime de emotii luminoase si pozitive, cum ar fi bucuria si optimismul. Visarea florilor galbene poate fi o manifestare a multumirii in viata ta sau a entuziasmului pentru ceva anume. Florile galbene pot fi, de asemenea, un semn ca, chiar daca treci printr-o perioada grea, pozitivitatea iti vine in cale.

4. Visand flori albastre

Albastrul este o culoare usor neobisnuita pentru flori, asa ca daca vezi flori albastre in vis inseamna ca creierul tau vrea sa fii atent . Albastrul este adesea asociat cu increderea si calmul , dar si cu tristetea si motivele ascunse , asa ca contextul este important . Acordati atentie detaliilor precum tipul de floare, daca este un cadou si cum va simtiti in restul visului – acest lucru va va oferi mai multa intelegere.

5. Visand flori albe

Albul in vise poate fi un semn de profetie , ceea ce inseamna ca acest vis are o semnificatie semnificativa despre viitorul tau. A visa flori albe precum trandafiri, margarete si orhidee inseamna adesea respect si o relatie puternica , aratandu-ti in ce oameni ar trebui sa ai incredere in viata ta.

Alternativ, o gradina cu numai flori albe poate fi un semn de durere sau ca ai iluzii despre viata ta care nu sunt neaparat adevarate. Visele cu flori albe care de obicei au culoare pot fi un semn ca trebuie sa examinezi aspecte ale vietii tale care s-ar putea sa nu fie ceea ce pareau la inceput .

6. Visand flori negre

Negrul este cea mai neobisnuita culoare pentru o floare si poate fi un avertisment, dar visele cu flori negre nu sunt neaparat rele. Adesea simbolizand moartea, negrul inseamna sfarsitul a ceva – fie bun sau rau – asa ca florile negre pot semnifica ca ceva se opreste brusc.

Intr-un vis, florile negre pot simboliza si emotii ascunse , deoarece suprimati adevaratele culori sau va umpleti visele cu spatii negative. Daca iti reprimi emotiile, ele se vor manifesta prin vise ciudate, asa ca cel mai bine este sa treci peste acestea cand esti treaz. Incercati sa scrieti un jurnal inainte de culcare pentru a opri visele incomode.

Consultatie Personalizata Tarot