Pas cu pas: Cum sa-ti creezi propriul pachet de tarot?

Categories TarotPosted on

Tarotul este un instrument popular folosit pentru divinatie. In mod traditional, un pachet de tarot este format din 78 de carti impartite in doua sectiuni, arcane majore si arcane minore. Uneori, un pachet de tarot va contine doar arcane majore, deoarece aceste carti detin semnificatiile/lectiile mai puternice din cadrul unui pachet.

Tarotul a fost in practica de secole, iar astazi popularitatea sa este mai raspandita decat oricand. Exista mii de pachete pe piata, ceea ce face usor sa gasiti unul care sa rezoneze cu dvs. Cu toate acestea, daca doriti sa va proiectati propriul pachet de tarot?

Pachetul Rider-Waite-Smith a fost un element de baza in comunitate si multe invataturi si carti se bazeaza pe acest pachet special. Acest pachet a fost celebrat pentru imaginile sale frumoase si complicate si pentru descrierile de carti si mai semnificative. In timp ce pachetul Rider-Waite-Smith este un pachet grozav pentru inceput, in cele din urma, va fi timpul sa te aventurezi pentru a gasi un pachet care te inspira.

Una dintre cele mai bune modalitati de a gasi un pachet care sa fie in armonie cu tine este sa-ti creezi propriul pachet de tarot. La inceput, gandul de a-ti crea propriul pachet de tarot poate parea coplesitor. De unde incepi? Cum ar trebui sa arate? Cum il fac imprimat? Toate acestea sunt intrebari la care veti primi raspuns astazi aici.

Mesajul tau pentru a-ti crea propriul pachet de tarot

Fiecare pachet de tarot contine un mesaj specific care este purtat ca tema pe intregul pachet. Unele punti contin o abundenta de imagini alchimice care spune povestea calatoriei alchimistului. Alte pachete contin imagini intunecate, profunde, care pot fi folosite cel mai bine pentru lucrul in umbra. Este important sa decideti cu privire la viziunea dvs. si la mesajul general pe care doriti sa le transmita deck-ul dvs. utilizatorilor sai.

Cand te gandesti la tarot, ce iti vine in minte? Care este motivul pentru care iti plac cartile si cum te ajuta ele? Raspunsurile la aceste intrebari va pot ajuta sa intelegeti functia si sa o utilizati pentru viitorul dvs. pachet.

Fa-ti timp sa amesteci prin pachetele tale preferate si sa faci o lista cu elementele din ele care te inspira cel mai mult. Punctele de tarot au toate asemanari, cum ar fi costumele si arcane majore. Impreuna cu lista dvs., adaugati la ea articole pe care doriti sa le includeti in propriul pachet. Daca acest pachet este si pentru alti oameni, incearca sa-ti vezi pachetul prin ochii unui cititor general de tarot. Pastrarea anumitor elemente familiare si usor de identificat va ajuta orice practicant sa va foloseasca pachetul.

Semnificatiile cardului

Alegerea numelor si semnificatiilor cartilor ar trebui facuta spre inceputul proiectarii pachetului. Acest lucru se datoreaza faptului ca doriti ca imaginile cardului dvs. sa se coreleze cu semnificatia mai profunda a cardului. Semnificatiile cardurilor pot contine mult mai multe informatii decat o imagine, iar crearea unei imagini dintr-un sens stabilit va fi mai usoara decat invers.

Decideti daca doriti sa ramaneti mai traditional cu numele cartilor dvs. sau alegeti unul care se potriveste intentiilor pachetului dvs. Creati o lista cu numele cardurilor dvs. si incepeti sa creati semnificatiile acestora. Puteti fi creativ cu acest lucru, iar utilizarea propriilor interpretari individuale va va distinge pachetul de celelalte. Experienta fiecarui tarot este unica si fiecare are interpretari diferite ale cartilor.

Imaginile

Odata ce aveti semnificatiile cardului, puteti incepe sa creati imagini din acestea. Acest lucru poate necesita un pic de gandire din partea dvs. Fii creativ! De exemplu, daca un card are o semnificatie foarte emotionala, poate doriti sa corelati imaginile cu elementele pe care le gasiti emotionale. Veti dori sa decideti asupra unei estetice pentru cartile dvs. pentru a le mentine consistente. Puteti face referire la scopul puntii dvs. si puteti incerca sa vizualizati daca o punte mai complexa si mai aglomerata poate fi mai potrivita decat o punte minima sau simpla.

Utilizarea culorii este, de asemenea, importanta. Daca pachetul dvs. este mai orientat catre lecturi amoroase, poate doriti sa utilizati culori, in special rosu si roz. Daca pachetul dvs. este mai orientat spre lucrul in umbra, poate doriti sa utilizati negru, alb si gri. Decideti ce culori se potrivesc cu puntea dvs. si incepeti sa desenati. Foloseste semnificatiile cartilor pentru a crea diferite simboluri si personaje pe pachetul tau. Faceti fiecare carte unica, dar incercati sa pastrati o oarecare consecventa, mai ales pe toate cartile de culoare.

In tarotul traditional, exista patru costume, baghete, cupe, pentacule si baghete. Daca pachetul dvs. include carti de culoare, incercati sa proiectati fiecare carte intr-un singur costum pentru a corespunde intre ele. Tarotul este o poveste, iar imaginile cartilor ar trebui sa ajute sa spuna povestea practicantului. Exista cateva moduri in care puteti proiecta cardurile, digital, desen, pictura, colaj sau o combinatie a tuturor. Daca nu va puteti crea propriile modele, puteti lucra cu o echipa de proiectare profesionista.

Fa-ti timp pentru a parcurge fiecare dintre modelele tale, precum si semnificatiile corespunzatoare. Walkthrough, intreaga punte, vizionarea prin ochii cuiva care inca nu este constient de functionarea interioara a acesteia. Daca esti multumit de energia desenelor si semnificatiilor, este timpul sa-l trimiti la o imprimanta!

Imprimare

WJPC  este un producator personalizat de carti de tarot si o alegere excelenta pentru nevoile dvs. de tarot. Oferim diverse optiuni pentru carton, folosind hartie de inalta calitate. Odata ce le furnizati imaginile dvs., veti alege apoi cardul, ambalajul, culorile si designul de compozitie pentru pachetul dvs. Dupa cum am mentionat anterior, va vom ajuta si la proiectarea puntea daca aveti nevoie de asistenta noastra.

Faceti referire la pachetele dvs. preferate si recunoasteti toate caracteristicile care va plac la ele. Iti place un finisaj mat sau un deck lucios? Vrei ca puntea ta sa aiba borduri? Ce dimensiune vrei puntea ta? Exista, de asemenea, optiuni pentru a adauga aur sau argint la margini. In cele din urma, ambalajul pachetului dvs. este, de asemenea, foarte important. Indiferent daca doriti o cutie, o geanta de catifea sau ambalaj termocontractabil, veti dori sa alegeti un ambalaj care sa corespunda energiei pachetului dvs.

La WJPC, pachetul dvs. va veni cu stocul, finisajul si ambalajul dorit si poate include o brosura care contine semnificatiile cardului dvs. Lucrul cu o imprimanta de carti de tarot de renume este important pentru a primi pachetul de cea mai buna calitate. Oferim optiuni personalizabile, permitandu-va sa va organizati pachetul pentru a va satisface perfect nevoile.

Odata ce pachetul dvs. este imprimat, este timpul sa il testati! Indiferent daca acest pachet este pentru uz personal sau daca imprimati pentru piata, pachetul dvs. personalizat de tarot va fi personal, unic si atent. Fiecare punte are propria sa poveste speciala; puntea ta nu este diferita. Incepe astazi!

Consultatie Personalizata Tarot