8 fapte interesante de stiut despre lecturile psihice si tarot

Categories TarotPosted on

Citirile de tarot si cartile reale de Tarot exista de secole si exista un motiv pentru care au trecut testul timpului. Oamenii au fost intotdeauna fascinati de ideea de a arunca o privire asupra viitorului lor sau de a afla ce le ofera cartile pentru ei, in timp ce admira acuratetea cartilor de tarot. Exista multe conceptii gresite despre citirea cartilor de tarot, unii oameni pun intrebarea ca cartile de tarot sunt satanice, dar in acest articol, vom risipi unele dintre acele mituri si va vom oferi cateva fapte interesante despre aceasta practica straveche si va lasam sa decideti, oare predictiile psihice se adeveresc?

Vom discuta, de asemenea, despre modul in care cartile de tarot pot fi folosite in alte scopuri decat lecturi. Daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre acest subiect, continuati sa cititi!

Faptul #1: Tarotul este o practica spirituala

In primul rand, trebuie sa definim ce este tarotul. Tarotul este o practica spirituala care foloseste un pachet de carti pentru a obtine o perspectiva asupra trecutului, prezentului si viitorului. Cuvantul „tarot” provine din italianul Tarocchi, a carui origine este necunoscuta, dar la sfarsitul secolului al XV-lea si inceputul secolului al XVI-lea, tarocul a fost folosit ca sinonim pentru prostie. Primul pachet de tarot documentat a fost creat in Italia din secolul al XV-lea, dar utilizarea pachetelor de tarot pentru lecturi nu a devenit populara pana in secolul al XVIII-lea. In zilele noastre, cu tarot new age puteti gasi pachete de tarot cu tot felul de modele diferite, dar toate contin aceleasi 78 de carti.p

Faptul #2: Nu toata lumea poate citi tarotul

Una dintre cele mai comune conceptii gresite despre lecturile de tarot este ca oricine le poate face. Acest lucru pur si simplu nu este adevarat! Pentru a oferi o lectura corecta, cititorul trebuie sa aiba o intelegere profunda a pachetului de tarot si a semnificatiilor sale. Este nevoie de ani de practica pentru a stapani arta lecturii tarot si pentru a deveni cititor, trebuie sa fii in acord cu taramul spiritual. Deci, data viitoare cand cautati lecturi psihice, asigurati-va ca gasiti un cititor de tarot care are experienta si are o buna reputatie. De obicei, puteti verifica recenziile online inainte de a rezerva o lectura.

Faptul #3: Tarotul poate completa terapia

Daca consultati un terapeut din orice motiv, luati in considerare adaugarea lecturilor de tarot la sesiunile de terapie. Tarotul va poate ajuta sa obtineti claritate asupra gandurilor si sentimentelor dvs., ceea ce poate fi de ajutor in procesul terapeutic. Terapeutii care sunt deschisi sa foloseasca tarotul in sesiunile lor vor avea de obicei un pachet de tarot la indemana, dar, daca preferati, il puteti aduce pe al dvs. Cu toate acestea, retineti ca tarotul nu poate fi un inlocuitor pentru terapie si ar trebui sa va consultati intotdeauna cu terapeutul inainte de a adauga ceva la planul de tratament. Terapia este o parte importanta a sanatatii mintale, iar tarotul o poate completa doar.

Faptul #4: Nu poti fi sceptic

Daca vrei sa obtii o lectura corecta, trebuie sa fii deschis la ideea ca in aceasta lume exista mai mult decat ceea ce putem vedea cu ochii nostri fizici. Citirile de tarot se bazeaza pe credinta ca toti suntem conectati la o putere superioara si ca exista energie in jurul nostru. Daca abordezi lectura cu scepticism, va fi dificil pentru cititorul de carti de tarot sa se conecteze cu tine si cu energia ta. Amintiti-va, cititoarele de carti de tarot nu sunt menite sa fie luate la propriu; ele sunt menite sa va indrume in calatoria dvs. prin viata. Dar, daca nu esti pregatit sa crezi in nevazut, atunci o lectura de tarot s-ar putea sa nu fie pentru tine.

Faptul #5: Tarotul a aparut ca un joc

Stiati ca cartile de tarot au fost folosite initial pentru un joc numit triumphi sau triumphs? In secolul al XV-lea, nobilii italieni jucau acest joc de carti pentru divertisment. Jocurile de carti erau considerate posibilitati grozave de predare morala si mistica. Cand italienii s-au plictisit de Triumfuri, cineva a conceput o noua varianta cunoscuta sub numele de tarocchi, iar jocul a evoluat in versiunea contemporana de bridge in alte natiuni. Jocul s-a raspandit in cele din urma in alte parti ale Europei si se crede ca utilizarea cartilor de tarot pentru lecturi a inceput in Franta. Primul pachet de tarot documentat a fost creat in Italia la sfarsitul secolului al XV-lea, dar nu a fost folosit pentru lecturi pana in secolul al XVIII-lea.

Faptul #6: Exista o multime de mituri asociate cu tarot si psihic

Din pacate, exista multe mituri si conceptii gresite despre lecturile de tarot si psihic. Unii oameni cred ca lecturile de tarot sunt rele sau demonice, dar acest lucru pur si simplu nu este adevarat! Citirile de tarot sunt o practica spirituala care poate fi folosita spre bine. Ele te pot ajuta sa obtii claritate in calea vietii tale si sa faci alegeri care sunt aliniate cu binele tau cel mai inalt. O alta conceptie gresita comuna este ca psihicii pot vedea viitorul. Desi este adevarat ca unii psihici va pot oferi indrumari cu privire la viitorul dvs., ei nu va pot spune exact ce se va intampla. Viitorul se schimba mereu si avem libertatea de a face propriile alegeri. Si, in sfarsit, multi oameni cred ca nu ar trebui sa cumpere un pachet de tarot pentru ca le va aduce ghinion. Nici asta nu este adevarat! Punctele de tarot sunt instrumente care pot fi folosite pentru bine. Daca va abordati lecturile cu inima si mintea deschise, veti primi indrumari care sunt aliniate cu binele vostru cel mai inalt.

Faptul #7: S-ar putea sa vina impotriva convingerilor tale

Tarotul necesita o minte deschisa si o credinta in nevazut. Daca esti inchis la ideea de spiritualitate sau nu crezi in energie, atunci tarotul s-ar putea sa nu fie pentru tine. Tarotul este un instrument care poate fi folosit pentru bine, dar nu este menit sa inlocuiasca propria intuitie sau bunul simt. Ai intotdeauna incredere in sentimentele tale si foloseste-ti propria discretie atunci cand iei decizii.

Faptul #8: Cartile de tarot pot fi folosite pentru alte lucruri in afara de lecturi

Cartile de tarot pot fi folosite pentru alte lucruri in afara de lecturi. Ele pot fi folosite pentru meditatie, jurnal sau chiar ca o modalitate de a va conecta cu intuitia. Pentru meditatie, de exemplu, poti alege o carte care sa-ti reprezinte intentia de meditatie si sa te concentrezi pe energia cartii. Daca iti inregistrezi un jurnal, poti folosi cardurile pentru a provoca reflectie sau ca o modalitate de a te conecta cu sinele tau superior. Si, in sfarsit, daca doriti sa va conectati cu intuitia, puteti amesteca pachetul si puteti scoate cateva carti. Concentreaza-te pe energia cartilor si vezi ce mesaje au pentru tine.

Speram ca ati gasit interesante aceste fapte despre semnificatia cartilor psihice si lecturile de tarot! Speram ca v-am incurajat sa incercati o lectura de tarot online sau poate ca acum preferati citirea cartilor de tarot in persoana. Daca sunteti interesat sa aflati mai multe, va incurajam sa faceti cateva cercetari si sa explorati lumea tarotului printr-o citire a cartilor de tarot inainte de a decide care cititori de tarot sunt potriviti pentru dvs. Sunt atat de multe de invatat si, cu cat stii mai multe, cu atat poti beneficia mai mult de lecturile de tarot.

Consultatie Personalizata Tarot