Poti citi tarotul singur pentru tine?

Categories TarotPosted on

Exista atat de multe mituri despre citirea tarotului, iar unul care inca pare obisnuit este ca nu ar trebui sa-ti citesti propriile carti de tarot.

Nu sunt sigur de unde provine acest mit, dar exista o minoritate puternica de cititori de tarot care nu aleg niciodata sa citeasca pentru ei insisi, deoarece cred ca nu poti fi obiectiv. Cu toate acestea, majoritatea cititorilor de tarot resping acest mit si vad tarotul ca un instrument spiritual excelent pentru a-ti dezvolta intuitia si a cauta raspunsuri la intrebari personale.

Problema cu obiectivitatea

Problema de baza pentru cititorii de tarot care nu citesc singuri este obiectivitatea. Ei nu cred ca un cititor de tarot va vedea dincolo de propriile partiniri si va interpreta corect cartile.

Acest lucru este rezonabil. In calitate de cititor de tarot, m-am trezit reticent in a accepta semnificatia unei difuzari si am ales sa caut un alt cititor de tarot pentru indrumare. In mod ironic, cititorul va da de obicei acelasi raspuns, dar il va descrie intr-un mod mai util.

Cartile tale de tarot iti pot oferi adevarul dur si, atunci cand se intampla asta, multi cititori vor dori sa respinga interpretarea. Cel mai adesea, ei vor trage carti de clarificare pana cand obtin ceva pozitiv, fara sa-si dea seama ca cauta raspunsuri. De asemenea, vor cauta si alte interpretari online, in carti sau de la alt cititor.

Frica de ghicire

Pescuitul pentru viitorul tau nu este de ajutor. Este vorba despre a-ti controla lectura in loc sa-ti controlezi viata. Cand oamenii resping cartile, ceea ce resping cu adevarat este propriul lor liber arbitru.

Ei nu cred ca au puterea de a-si afecta viitorul, asa ca ceea ce vad in cartile lor este un lucru inevitabil. In subconstientul lor, reinterpretarea unui raspandire pentru a fi mai pozitiva este modul in care isi rescriu destinele.

Nu cred ca incepatorii sunt neaparat de vina pentru aceasta abordare proasta a tarotului. Multi cititori isi vor incadra si interpretarile bune ca fiind inevitabile si ca nu exista nicio modalitate posibila ca clientul sa le incurce.

Din aceasta cauza, incepatorii care incep sa citeasca pentru ei insisi adopta acest obicei prost sau recunosc ca nu se pot impiedica sa vada viitorul cu o perspectiva fatalista atunci cand primesc o raspandire proasta. Devine o alegere sigura sa nu-ti citesti propriile carti.

Citirea strategica a tarotului

Nu spun ca trebuie sa va cititi propriile carti, dar cred ca ar trebui sa reformulati modul in care abordati tarotul inainte de a lua acest tip de decizie pentru dvs.

In primul rand, trebuie sa intelegi ca ai liberul arbitru. Exista multe metode de divinatie care sunt mai statice, dar tarotul nu este una dintre ele.

In al doilea rand, prin insasi natura lor, cartile reflecta un posibil viitor in momentul lecturii. Modul in care raspundeti la acea lectura va determina probabilitatea ca cartile sa se manifeste in realitate.

Asta inseamna ca ar trebui sa abordezi tarotul strategic. Interpretarea pe care o primesti este una pe care o poti accepta sau respinge – iar actiunile tale viitoare vor determina daca acea interpretare se va indeplini.

Odata ce iti reformezi perspectiva despre tarot, iti va fi mult mai usor sa fii obiectiv in primul rand. De acolo, veti avea capacitatea de a citi pentru dvs. de cele mai multe ori si puteti face alegerea in functie de preferinte.

Pe mine? Prefer ca altcineva sa-mi citeasca cardurile. Este distractiv. Dar de obicei imi citesc cardurile de cel putin cateva ori pe luna oricum. Este doar mai convenabil si mai imediat si nu este ceva la care vreau sa renunt.

Imbratisandu-ti intuitia

Motivul principal pentru care ar trebui sa va cititi propriile carti de tarot este ca va ajuta sa va dezvoltati intuitia.

Exista o multime de exercitii pe care le poti face si poti invata din citirea altor oameni de-a lungul timpului, dar citirea propriilor carti te ajuta sa creezi o relatie mai intima cu intuitia ta, in special cu tarotul.

Am descoperit ca am o conexiune speciala cu unele carti (cum ar fi Zece de pentacole) si acele sentimente imi informeaza lecturile cu altele. Motivul pentru care acest lucru este atat de important este ca stii mai multe despre experientele tale de viata decat despre experientele de viata colective ale altor oameni.

Amintirile, imaginile si scanteile de inspiratie sunt unice pentru tine si acest lucru este marit atunci cand citesti pentru tine. Creezi un context mult mai larg din care sa te bazezi.

Avand atat lecturi personale, cat si profesionale

Dar daca nu citesti deloc pentru altii – mai merita sa inveti sa citesti pentru tine?

Da. Daca iti place cu adevarat tarotul si intentionezi sa-l faci mai mult de o data pe an, avand propriul tau pachet sau descarcarea unei aplicatii iti va oferi mai multe oportunitati de a avea lecturi de tarot in mai multe situatii. Si cand va bucurati de o lectura de tarot de la altcineva, veti putea sa le luati citirea si sa o integrati pe propria intelegere a cartilor.

Nu o data, constientizarea cartilor mi-a permis sa combin intuitia cititorului cu a mea. Acest lucru este valabil indiferent daca faceti o consultatie in direct, o citire inregistrata sau o carte Pick A Card. Doua minti si doua intuitii sunt mai bune decat una.

De asemenea, aveti tendinta de a pune intrebari mai bune si de a oferi mai multe detalii in primul rand, care va pot imbunatati lecturile in general. Nu e rau, chiar daca nu ajungi niciodata la punctul de a memora carti si trebuie sa te bazezi pe carte.

De asemenea, cred ca este o idee buna sa citesti pentru tine cand inveti tarot. Puteti alege sa o renuntati mai tarziu, in cea mai mare parte, dar poate fi un instrument valoros pentru a va intalni cartile si a intelege semnificatia lor dintr-o perspectiva personala.

Citirea propriilor carti de tarot este o preferinta personala, dar unii cititori se opresc inutil pe presupunerea gresita ca nu este posibil. Atata timp cat abordati tarotul cu respect pentru liberul arbitru, va puteti interpreta cartile cu obiectivitate.

Odata ce imbratisati lecturile personale, va permiteti sa va folositi intuitia intr-un mod special. Citirea propriilor carti va permite sa dezvoltati o relatie cu tarotul pe care altfel nu ati avea-o, ceea ce va imbogati orice experienta viitoare de tarot la care deveniti parte, indiferent daca sunteti cititor sau client.

Consultatie Personalizata Tarot