Cele mai detaliate raspunsuri la intrebarea Ce sunt cartile de tarot

Categories TarotPosted on

Stiti ce sunt cartile de tarot?

Tarotul este o tehnica veche si misterioasa de divinatie occidentala, nu la fel cu ghicirea orientala. Desi are functia de ghicire, este contrar conceptului de ghicire: „soarta este determinata de Dumnezeu, lucrurile sunt facute de om”. Asa-numita soarta este inevitabilul in accident, iar inevitabilul in accident, dupa numeroasele combinatii de lucruri, oameni si imprejurari pe care le intalnesti, atunci se formeaza soarta.

Dar cartile de tarot va spun ca soarta este dincolo de controlul oricui sau al oricarui lucru, chiar si al zeilor, pentru ca este in propriile noastre maini si se va schimba in functie de deciziile, alegerile si perceptiile noastre. Prin urmare, in timp ce cartea de tarot iti spune numeroasele posibilitati care vor aparea in destinul tau, ea iti spune si cum sa-i faci fata si chiar iti spune ce fel de atitudine corecta ar trebui sa folosesti pentru a-ti infrunta viata.

Ce sunt cartile de tarot, daca mergem mai adanc? De fapt, cartile de tarot nu se refera la un tip fix de carti, de fapt exista multe tipuri diferite de pachete de tarot si carti de tarot personalizate, dar cele mai multe dintre ele sunt extinse de la cele trei sisteme majore de tarot din lume (Marsilia Tarot, Rider- Waite Tarot, Thoth Tarot) ca plan. Puteti alege unul dintre aceste sisteme pentru a invata si, dupa ce il stapaniti, puteti alege cartile de tarot preferate sau puteti imprima propriile carti de tarot pentru a le folosi.

Care este  istoria cartilor de tarot  ?

Cartile de tarot au origini misterioase si diverse. Deoarece nu exista suficiente dovezi si informatii existente pentru a determina originea exacta a cartilor de tarot, diferite origini si istorii ale Tarotului au fost vehiculate in Egipt, Italia, Franta, ebraica, China si alte locuri. Urmatoarea imagine arata unele dintre cele mai cunoscute momente ale istoriei Tarotului, iar mai multe explicatii despre istoria Tarotului vor fi actualizate treptat pe blogul nostru, va rugam sa fiti la curent.

Cate carti intr-un pachet de tarot ?

Actualul pachet standard de tarot este compus din 78 de carti, care pot fi, de asemenea, impartite in 22 de carti majore (Arcane majore) si 56 de carti minore (Arcane minore). Aceasta diviziune este acceptata in prezent in cercurile internationale de tarot, deci practic nu exista cazuri in care aceasta versiune a tarotului este de 80 de carti si acea versiune este de 70 de carti.

Desigur, poate vedeti cateva versiuni de carti de tarot personalizate cu 80 de carti. Acest lucru se datoreaza faptului ca cateva dintre ele sunt carti publicitare sau carti goale special concepute de designerul de tarot. Dar structura a 78 de carti de tarot este fixa.

La ce folosesc cartile de tarot?

Principala utilizare a cartilor de tarot este predictia si divinatia, care implica expertiza psihologica si putem numi „proiectie psihologica”. In viata de zi cu zi, este dificil pentru oameni sa fie constienti de subconstientul lor, dar subconstientul are o influenta profunda asupra modului in care ne gandim pe noi insine sau pe altii si se reflecta in activitatile noastre comportamentale. Astfel, prin imaginile si personajele ciudate si alegorice de pe fete, pachetul de tarot ii poate determina pe oameni sa se asocieze in mod constient cu povesti reale sau fictive si sa elibereze subconstientul. Metode similare includ interpretarea viselor, meditatia etc.

Aceste simboluri si imagini vor face asocierea fiecarei persoane diferita, iar aceasta este unicitatea cartilor de tarot. Dar, in acelasi timp, cartile de tarot au si ele in comun, va distila si infatisa punctele de fapte obiective care sunt comune societatii si traite in mod obisnuit de toata lumea, astfel incat, desi micile detalii sunt diferite, directia generala poate fi consecventa. Acest lucru asigura ca emotiile partilor ghicitoare sunt conectate si ca ceea ce se spune nu este vag.

Inainte de a folosi cartile de tarot, va rugam sa luati un moment pentru a citi mai multe articole care va pot oferi indrumarea potrivita si nu divinizati orbeste si prosteste. Va rugam sa respectati cartile de tarot si pe dvs. si priviti divinatia tarotului cu mintea potrivita.

Cum sa folositi cartile de tarot ?

In forma traditionala de divinatie a tarotului, exista doua subiecte: „cautatorul” si „cititorul”. „Cautatorul” este cel care intampina o problema, se simte confuz si doreste sa obtina directii, in timp ce „cititorul” este cel care interpreteaza cartile trase de cautator. In principiu, nu exista o regula universal acceptata pentru procesul de divinatie a tarotului si fiecare persoana are propriile obiceiuri si preferinte.

1) Ritualuri

Punctele de tarot au evoluat de-a lungul timpului si au dezvoltat o gama ametitoare de ritualuri. De fapt, majoritatea ritualurilor fanteziste pot fi omise fara a afecta acuratetea si, atata timp cat nu sunt pretentioase, cititorul poate efectua in mod selectiv diferite ritualuri in functie de propriile preferinte, sau chiar poate crea unul.

In acest fel, ritualurile devin mai mult ca obiceiurile personale si pot face oamenii sa se simta confortabil, obtinandu-se astfel efectul de concentrare. Cu toate acestea, exista un mic dezavantaj al folosirii ritualurilor: odata ce obiceiul de a practica ritualuri este dezvoltat, acesta poate determina cititorul sa devina prea dependent de ritualuri. Daca ritualul nu poate fi indeplinit, el sau ea se poate simti nepotrivit si acuratetea solutiei poate fi afectata.

2) Pune o intrebare constructiva  

Acesta este un punct cheie in divinatia tarotului, iar modul de a pune o intrebare buna nu este atat de simplu pe cat ati putea crede. Iata un ghid de referinta: adresati intrebari care au „spatiu de schimbare”.

In loc sa intrebi „Ma va parasi?” si asteptati neputincios, ar trebui sa intrebati „Cum pot imbunatati relatia noastra?” sau „Cum arata situatia actuala pentru mine si pentru el in viitor?” . Este esential sa intelegem ca raspunsul oferit de cartile de tarot nu este singurul rezultat, ci mai degraba – rezultatul situatiei pe masura ce evolueaza fara interventia umana.

Pentru a folosi aceasta analogie, ne putem gandi la viata ca la un joc de calculator cu mai multe finaluri, in care fiecare alegere pe care o face jucatorul duce la un final diferit, iar cartile de tarot sunt un instrument de inselaciune care ii poate spune in secret jucatorului ce final va obtine daca el merge inainte cu alegerile sale actuale. Si daca jucatorul nu este multumit de final, el se poate schimba oricand. Prin urmare, rezultatul real este inca in mainile jucatorului/cautatorului. 

3) Ajustati mediul si starea de spirit  

Exista o relatie stransa intre mentalitatea cautatorului si cititor, asa ca va rugam sa nu veniti la analiza tarotului cu mentalitatea unui joc, mai ales cand ghiciti pentru altii, asigurati-va ca acestia doresc cu adevarat sa rezolve problema, nu doar pentru distractie, neincredere sau chiar dorinta de a testa puterea cititorului. Daca aceasta premisa nu este atinsa, este usor sa obtineti rezultate incorecte si nu este deloc utila pentru a rezolva problema.   

Si nu exista limite stricte cand vine vorba de mediu. Un loc linistit te poate ajuta sa te relaxezi si sa te concentrezi, dar daca ai capacitatea de a te concentra intr-un mediu zgomotos, de ce nu? Desigur, cel mai de baza este sa ai o masa curata, care sa nu fie prea mica pentru a evita neplacerile atunci cand amesteci sau folosesti formatiuni mari de carti. Pentru cei mai sofisticati, puteti pune o carpa pe masa pentru a proteja cartile de tarot, iar cea neagra este recomandata in special, deoarece face ca imaginile pachetului de tarot sa para deosebit de clare si clare. 

4) Decideti raspandirea si aspectul tarotului

Alegeti un spread potrivit in functie de intrebarea cautatorul. Intotdeauna este mai bine sa decideti raspandirea inainte de a amesteca cartile, altfel caruta va fi pusa inaintea calului. In momentul in care decideti asupra raspandirii sau aspectului, se va rezolva si problema utilizarii cardurilor indicatoare sau a cardurilor de taiere. Va rugam sa ramaneti pe blogul nostru pentru o explicatie mai detaliata a raspandirilor de tarot. 

5) Amestecati si taiati de mai multe ori / Cum sa amestecati cartile de tarot?

Cum sa amestecati si sa taiati cartile de tarot? In general, trebuie sa amestecati si sa taiati cartile de tarot intr-un anumit mod si intr-o anumita ordine. Pentru ca aceste procese reprezinta ordinea si intelepciunea care iese la iveala atunci cand haosul si sansa se amesteca. Cand amestecati si taiati cartile de mai multe ori, pachetul devine un teanc de carti cu o ordine complet noua. Apoi poti trage cartile corespunzatoare cu constiinta si intuitia ta. Cu alte cuvinte, suntem in comunicare cu cartile de tarot pe parcursul intregului proces de amestecare si taiere. Iata cateva dintre cele mai frecvent utilizate metode: 

  • Metoda universala

Mai intai asezati intregul pachet de tarot cu fata in sus si pe masa, apoi frecati ca urmatorul GIF, atat in ​​sensul acelor de ceasornic, cat si in sens invers acelor de ceasornic sunt OK. Acest mod este potrivit pentru orice carte de tarot, puteti amesteca cartile complet si puteti separa cartile verticale si cele inversate. Singurul dezavantaj este ca este mai solicitant pentru mediul desktop si cel mai bine este sa ai o carpa de tarot.

  • Metoda verticala si inversa

Daca nu va plac citirile inversate de tarot, puteti utiliza aceste metode din imaginea de mai jos. Aceste amestecari sunt potrivite pentru locuri mai mici si nu perturba pozitia verticala sau inversata. Cu toate acestea, aveti grija sa va miscati usor, altfel va lasa cu usurinta cute sau margini aspre pe pachetul de tarot.

  • Metoda de divizare

Aceasta este oarecum similara cu metoda de amestecare a cartilor de joc. In primul rand, cartile de tarot sunt impartite in mai multe copii si impartite separat. Apoi cartile sunt luate inapoi in nicio ordine anume. Daca preferati sa utilizati cartile inversate, puteti sa le puneti si cu susul in jos si apoi sa amestecati din nou cartile prin extragere. Acest mod este foarte bun pentru ca petrecerile de divinatie sa se concentreze si astfel sa obtina un simt mai bun cu cartile de tarot. Dezavantajul poate fi ca este mai dificil de utilizat.

Desigur, amestecarea si taierea nu se limiteaza la metodele de mai sus. Sunteti liber sa alegeti modul care vi se potriveste, in principal pentru a va asigura ca puteti amesteca si taia cartile suficient de uniform. Si nu conteaza daca cartile sunt amestecate de un cautator sau de un cititor, sau daca ochii sunt deschisi sau inchisi atunci cand se amesteca sau se taie.

6) Desenati si raspanditi cartile de tarot

Intindeti cartile de tarot cu spatele in sus si aranjati-le intr-o forma de evantai, ca in imaginea urmatoare. Numarul de carti necesare este extras de cautator, iar apoi cititorul a pus cartile intr-o raspandire sau un aspect decis de tarot. Pasul desenului trebuie facut de catre cautator. Daca altcineva trage cartile in schimb, exista intotdeauna un mediu intre ele si nu reflecta partea cea mai realista a evenimentului. In afara de asta, nu conteaza daca este folosita mana stanga sau dreapta sau daca ochii sunt deschisi sau inchisi.

7) Citirea/Cum sa citesc cartile de tarot? 

Multi incepatori de carti de tarot sunt disperati sa memoreze cartile in procesul de invatare. Dar, din moment ce exista 78 de carti de tarot in sine, plus cartile inversate si modificarile raspandite, exista o multime de lucruri de memorat. Daca incerci pur si simplu sa memorezi semnificatia cartilor, cu siguranta te vei epuiza si vei fi ineficient. Deci, este recomandabil sa va concentrati pe intelegere. Cartile de tarot sunt carti cu imagini si le puteti citi conform modelelor si simbolului. Desigur, nu lipsesc nici cunostintele de baza. Urmatoarele vor descrie cele trei competente principale necesare pentru citirea tarotului:

① Stapaneste cunostintele de baza

Acest lucru este esential. In primul rand, trebuie sa cunoasteti originea, istoria tarotului, semnificatia numerelor si culorilor sale din carti si, mai important, semnificatia celor patru elemente din carti. Vom actualiza o noua serie in blogul nostru mai tarziu: carti de tarot care inseamna lista cu imagini. Aceasta serie va fi impartita in mai multe articole, pentru a introduce semnificatia si analiza fiecarei carti de tarot in detaliu. Cu toate acestea, cand le cunosti pe toate, te vor ajuta doar in proportie de 50% cand vine vorba de citit.

② Observati imaginile

Cartile de tarot au imagini pe ele. Trebuie sa dezvolti un sentiment de imersiune si sa te aduci in imagine. Imagineaza-ti cum te-ai simti daca ai fi in acest mediu. Gasiti sentimentul si, conform intelegerii dvs., apoi combinati-l cu nevoile de intrebare ale cautatorului de a citi cartile. Aceasta sesiune va va ajuta cu inca 30%.

③ Cultivati al saselea simt

Cultivati-va al saselea simt, cunoscut si sub numele de putere intuitiva. De fapt, atunci cand ai fost in contact cu Tarotul pentru o perioada de timp, vei avea in mod natural o perspectiva ascutita dincolo de ceilalti. Te vei gandi: „Cum devin brusc atat de perspicac in fata problemelor?”. Cand ghiciti pentru ceilalti, de indata ce cartile se deschid, veti avea un sentiment: „O, adevarul despre aceasta chestiune se dovedeste a fi acesta si am deja raspunsul!”. Aceasta este puterea ta intuitiva, data tie de „cartea intelepciunii”, cartile de tarot! Si aceasta abilitate te poate ajuta cu restul de 20%!

Cum se curata cartile de tarot ?

  • Purificarea plantelor

Exista unii oameni care vor cumpara ierburi pentru a le arde si apoi vor ocoli cartile de tarot ca tamaia pentru a le purifica. Nu numai cartile, poti si tamaia spatiul in care te afli pentru a elimina energia negativa din jurul tau. Cea mai folosita planta astazi este salvia.

Salvie
  • Purificarea luminii naturale

Unii oameni nu le place mirosul ciudat in interiorul locului, asa ca vor folosi lumina lunii sau lumina soarelui pentru a-si purifica cartile. De exemplu, dupa o perioada de utilizare, puteti pune cartile langa o fereastra, unde se pot relaxa in lumina lunii sau in lumina soarelui, se pot intinde sau un pachet intreg de carti stivuite impreuna si lasati-l sa mearga pentru a absorbi energia de facut. purificarea.

  • Purificarea cristalelor

Folosirea cristalelor este, de asemenea, o modalitate foarte comuna de a curata cartile de tarot. Se spune ca trebuie doar sa plasati pachetele de tarot intr-o pestera de cristal sau sa folositi niste cristale cu energie mai mare si sa plasati cartile in jurul lor pentru a avea un efect purificator asupra campului magnetic.

Cristal
  • Purificarea pulberilor

Se poate spune ca aceasta metoda „curata cu adevarat cartile”. Foloseste pudra de talc sau pudra pentru copii pentru a freca usor fiecare card. Dupa aceasta, veti descoperi ca culorile cartilor de tarot sunt reinnoite si energia tarotului va fi mai pura.

Pana la sfarsitul acestui articol, ar trebui sa intelegeti complet si sigur intrebarea „Ce sunt cartile de tarot”. Lumea Tarotului este vasta si ceea ce stim este doar o parte din ea. Ca si pustnicii din carti, cartile de tarot sunt doar o lumina mentala pentru toata lumea. La fiecare pas al folosirii tarotului, avem o coliziune a constiintei, iar ceea ce pare a fi „neintentionat” este de fapt „intentionat”. Cand primim indrumarea mintii noastre, putem fi atunci suficient de curajosi pentru a face o miscare si a pasi usa destinului.

Consultatie Personalizata Tarot