Limbajul secret al cartilor de culoare – Un pachet Oracle vindecator

Categories TarotPosted on

The Secret Language of Color Cards este un pachet Oracle creat de Inna Segal. Nu este un pachet Oracle conventional si exista multe aplicatii diferite ale acestor carti. Poate fi folosit ca pachet obisnuit de oracol pentru a pune intrebari si a primi indrumare, dar poate fi folosit si ca terapie prin culoare si vindecare a culorii.

Sa aruncam o privire la acest pachet oracol si de ce ati putea dori sa il adaugati la colectia dvs. de pachete!

Ce este un Oracle Deck?

In primul rand, sa ne asiguram ca stim diferenta dintre cartile oracol si cartile de tarot. Cartile Oracle sunt similare cu Tarotul deoarece sunt folosite pentru indrumare si crestere spirituala, dar nu respecta atat de multe reguli.

De exemplu, in Tarot, majoritatea cartilor au o semnificatie specifica care este universala si majoritatea pachetelor au aceeasi cantitate de carti.

Punctele Oracle, totusi, pot fi despre orice si au atatea carti cate doreste creatorul. Tema pachetului depinde in intregime de cine a facut pachetul si exista atat de multe pachete de oracol diferite, de la pachete despre animale spirituale pana la pachete despre, ei bine, culori!

Deci, despre ce este vorba despre cartile Limbajul secret al culorilor?

Care este limbajul secret al cartilor de culoare?

Secret Language of Color Cards este un pachet oracol care se concentreaza pe culoare. Il putem folosi pentru indrumari generale si punem intrebari cardurilor pentru a obtine raspunsuri. Totusi, il putem folosi si pentru vindecarea culorii.

Culoarea este extrem de spirituala si foarte importanta in vindecarea chakrelor si in vindecarea cu cristale. Din aceasta cauza, nu este de mirare ca a fost creat acest uimitor pachet oracol.

Fiecare culoare are propria frecventa care poate fi utilizata in vindecare si putem folosi cartile Limbajul secret al culorilor pentru a ne vindeca si a ne echilibra.

De exemplu, poti pune un card pe zona corpului tau care are nevoie de vindecare sau o poti pune deasupra unei anumite chakre care trebuie echilibrata.

Limbajul secret al culorii Oracle Deck Review

Cardurile Secret Language of Color vin intr-o cutie robusta cu capac, ceea ce faciliteaza depozitarea cardurilor. Este o cutie colorata, cu un curcubeu indraznet in fata. Aceasta se potriveste cu energia pachetului si simti cu adevarat puterea culorilor cand tii cutia in maini!

Ghidul

La fel ca majoritatea pachetelor de oracle de acolo, cartile Secret Language of Color vin cu un ghid. Ghidul este un instrument cu adevarat util care ne ajuta sa intelegem despre ce este vorba despre pachetul oracol.

Are 85 de pagini si intra in detaliu despre diferitele carduri si mesajele pe care le trimit. De asemenea, vorbeste despre cum poti lucra cu cardurile.

Coperta lucioasa a cartii este colorata, in timp ce paginile sunt simplu alb-negru. Nu cred ca acest lucru conteaza prea mult deoarece, deoarece cartile sunt numerotate, putem gasi cartea specifica despre care vrem sa aflam destul de usor.

Cartile

Pe carti! Energia cutiei colorate in care sunt continute este marita in interiorul cartilor, fiecare carte continand o vibratie puternica.

Imi place foarte mult imaginile pe care Inna Segal le-a ales pentru fiecare culoare si chiar cred ca s-a gandit mult la crearea acestui pachet.

Imi place aspectul de design al acestor carduri. Exista o imagine stralucitoare care reprezinta fiecare culoare, numele culorii in partea de jos si un scurt mesaj sub ea.

Datorita mesajului scurt, puteti citi pachetul destul de intuitiv. De asemenea, puteti afla mai multe despre fiecare card in ghid. Designul fara margini al acestor carduri face imaginile cu adevarat pop!

Spatele cardurilor are o imagine abstracta de nuante rosu-galben-verde, care este cu adevarat frumoasa.

In afara de toate culorile curcubeului, exista o multime de alte culori numite dupa fructe, pietre pretioase, flori, metale si alte obiecte pamantesti. Imi place foarte mult acest aspect al puntii, deoarece ne amintim ca culoarea, viata si frumusetea sunt peste tot in jurul nostru!

Cand vine vorba de calitatea pachetului, primul lucru pe care l-am observat cand am scos cartile din cutie este… mirosul. Destul de ciudat, miroase bine! Serios, nu stiu ce fel de cerneala au folosit la printare, dar miroase destul de placut.

Cartile sunt mari si au un finisaj lucios. Sunt neaurite, ceea ce cred ca este o alegere buna cu acest pachet, deoarece cartile sunt destul de subtiri si subtiri. Aceasta este principala problema pe care o am cu acest pachet, sa fiu sincer. Imi place ideea si energia lor, dar cand vine vorba de a le folosi, simt ca calitatea lor este foarte lipsita.

Stiu ca este o punte destul de ieftina, ceea ce este destul de corect. Cu toate acestea, uneori ma chinui sa le amestec si imi fac griji ca le-as putea deteriora. Acest lucru ma descurajeaza sa le folosesc in mod regulat. Pur si simplu nu se simt ca un set robust de carti.

Aceste carduri ar fi un instrument suplimentar bun pentru terapeutii de culoare, vindecatorii complementari si, desigur, cititorii de oracole. Le poti folosi chiar si ca carduri in invatarea culorilor! Exista atat de multe lucruri uimitoare pentru care poti folosi cardurile Secret Language of Color.

Singura mea plangere despre aceste carduri este grosimea si calitatea lor. Mi-as dori foarte mult sa fie mai rezistente, deoarece as vrea sa le folosesc mai mult decat o fac in prezent. As fi vrut sa platesc putin mai multi bani pentru a obtine un pachet de calitate decenta. Cu toate acestea, stiu ca nu este cazul tuturor.

  • Calitate: 44 de carduri lucioase de dimensiuni mai mari. Cam slaba si subtire. Margini neaurite.
  • Design: Culori luminoase, design fara margini.
  • Dificultate: Daca sunteti familiarizat cu terapia prin culoare si ce inseamna fiecare culoare, aceste carti vor fi usor de citit. Desi pentru a obtine semnificatia mai profunda a fiecarei carti asa cum a intentionat autorul, ar putea dori sa va uitati in ghidul care vine cu acest pachet. Exista si alte moduri de a folosi cartile, de a fi creativ si de a le gasi pe ale tale!
Consultatie Personalizata Tarot