Numerologia: Ce este numerologia si cum functioneaza?

Categories NumerologiePosted on

Ati auzit vreodata de numerologie? Daca nu, lasa-ma sa te prezint. Numerologia este practica de a atribui valori numerice literelor dintr-un cuvant, nume sau fraza, pentru a determina semnificatia ascunsa a acestuia. Multi cred ca poate dezvalui informatii despre personalitate, calea vietii si chiar poate prezice evenimente viitoare.

Unii oameni resping numerologia ca fiind nimic altceva decat superstitie sau pseudostiinta, dar altii jura pe puterea ei de a oferi directie si de a face alegeri de viata. Poate ajuta indivizii sa obtina o intelegere mai profunda a lor si a lumii din jurul lor si poate servi drept foaie de parcurs catre o viata implinita.

Pentru cei care cred in aceasta practica, ea poate fi un instrument puternic de autodescoperire si crestere spirituala.

Examinand vibratiile numerologice prezente in numele lor, data nasterii sau alte evenimente importante de viata, poate ajuta sa obtineti o perspectiva asupra punctelor forte, a punctelor slabe si a scopului vietii lor. Foloseste o varietate de metode de calcul, inclusiv alfabetul pitagoreic si numerologie (sisteme caldeene), pentru a determina valorile numerice ale literelor si cuvintelor.

Unii numerologi folosesc, de asemenea, instrumente suplimentare, cum ar fi carti de tarot sau diagrame de astrologie, pentru a-si imbunatati lecturile. Indiferent de metodele specifice utilizate, citirea numerelor poate oferi o perspectiva unica asupra lumii si ii poate ajuta pe indivizi sa-si navigheze in viata cu mai multa claritate si scop. Deci, daca sunteti interesat sa explorati mai departe aceasta practica fascinanta, exista multe resurse disponibile pentru a va ajuta sa incepeti.

Ce este numerologia?

In termeni simpli, este studiul numerelor din viata ta. Puteti descoperi informatii despre lume si, de asemenea, despre fiecare persoana in parte folosind numere.

Numerologia este vazuta ca un limbaj universal al numerelor.

Poate parea incredibil de complex si exista atat de multe tipuri diferite de numerologie, incat s-ar putea sa nu stii de unde sa incepi, dar daca esti familiarizat cu numerele ingerilor sau cu astrologia, atunci s-ar putea sa stii putin despre asta. Exista asemanari, dar exista o metoda diferita de a obtine informatii si perspective.

Este ideea ca universul este un sistem si, odata defalcat, ramanem cu elementele de baza, care sunt numerele.

Aceste numere pot fi apoi folosite pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine lumea si pe noi insine ca indivizi.

Gasirea sensului in numere

Numerologia este ideea ca universul este un sistem; odata defalcate ramanem cu elementele de baza, care sunt numerele.

Intelegand ca totul in lume depinde si poate echivala cu numere, un numerolog poate lua mai multe elemente ale unei persoane si le poate descompune in numere semnificative prin diferite metode.

Semnificatia numerelor sau chiar atunci cand continuati sa vedeti numere care se repeta pot fi folosite pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine lumea si pe noi insine ca indivizi. Acesta este momentul in care poti descoperi perspective despre scopul tau si trasaturile de personalitate, dezvoltand lucruri precum numarul caii tale de viata, numarul expresiei si numarul dorintei inimii, printre multe altele.

Istoria numerologiei

Numerologia este o practica straveche care a fost folosita de culturi din intreaga lume de mii de ani. Originile sale pot fi urmarite in vechile civilizatii din Egipt si Babilon. Grecii aveau si propria lor forma de numerologie, pe care o foloseau pentru a prezice evenimente si a interpreta visele.

In Evul Mediu, a devenit asociat cu Cabala evreiasca si cu Biblia crestina. Multi savanti ai vremii credeau ca exista o relatie mistica intre numere si divin. Aceasta credinta a dat nastere ideii ca o modalitate de a diviniza viitorul si de a intelege misterele universului.

Astazi, este inca practicat de multi oameni din intreaga lume. Desi originile sale sunt invaluite in mister, se crede in general ca filozoful grec Pitagora a jucat un rol semnificativ in dezvoltarea numerologiei moderne.

Dr. Julian Stenton a inventat mai tarziu termenul „Numerologie” si a adus constientizarea lui in timpurile moderne. De atunci, a devenit popular pentru capacitatea sa de a oferi perspective asupra cresterii personale si spirituale, precum si pentru capacitatea sa de a oferi indrumari catre o viata implinita.

Invatarea elementelor de baza ale modului in care functioneaza numerologia

Modul in care functioneaza numerologia poate fi complicat, dar si foarte simplu in acelasi timp, cu toate acestea, de obicei, este nevoie de un numerolog maestru pentru a oferi citiri mai detaliate si mai precise.

Desi puteti calcula cu usurinta numarul caii de viata si lucruri precum expresia, personalitatea si numerele indemnurilor sufletesti folosind calcule de baza, modul in care aceste numere functioneaza impreuna trebuie interpretat corect.

Ideea din spatele ei este ca cosmosul si viata ta sunt afectate de data nasterii, numele de nastere si de multi alti factori care inconjoara un individ.

In acest fel, exista adancimi mari pe care le poate oferi o prognoza de numerologie. In consecinta, poate oferi adesea perspective uluitoare despre cineva.

Se crede ca nu exista coincidente in Univers ca numele si ziua ta de nastere afecteaza calatoria pe care o vei face si caracteristicile tale, in acelasi fel, ca unii se uita la horoscoape sau astrologie pentru a interpreta semne sau destine.

Numerologia este o practica fascinanta care poate oferi perspective unice asupra lumii si asupra noastra.

Examinand valorile numerice prezente in numele nostru, data nasterii sau evenimentele importante din viata, putem obtine mai multa claritate si scop in viata noastra.

Desi practica utilizeaza diferite metode de calcul, numerologii se straduiesc sa descopere semnificatia si simbolismul prin descompunerea elementelor complexe in numere semnificative. De asemenea, ne ajuta sa descoperim perspective despre trasaturile noastre de personalitate, scopul vietii, compatibilitatea si destinul.

Ce implica o lectura de numerologie?

O citire de numerologie presupune o multime de calcule. Aceste calcule pot merge in mai multe straturi de profunzime, cu numere diferite si combinatii de numere avand diferite semnificatii.

Chiar si o lectura de baza bazata pe numerele de baza poate fi destul de revelatoare.

Cu toate acestea, in acelasi mod, ca numerele sunt infinite, diagrama de numerologie a cuiva poate continua sa fie citita din multe perspective ca un proiect in derulare.

Aceasta este o introducere excelenta pentru incepatori si este potrivita si pentru cei care doresc o lectura mai profunda.

Incepand cu numele si data nasterii, ei explica modul in care graficul tau nu numai ca iti va spune despre tine, dar te va ajuta sa oferi o directie in viata si bunastarea ta, folosind o combinatie a numarului caii tale de viata, numarul zilei de nastere, numarul dorintei sufletului, expresia. numarul si numarul personalitatii.

Cum imi calculez numerele?

Exista multe calculatoare de numerologie online care va pot ajuta sa va calculati numerele daca sunteti interesat sa le aflati. Odata ce ai numerele tale, poti incepe sa explorezi semnificatiile din spatele lor si sa le folosesti ca instrument de crestere personala si autodescoperire. Amintiti-va, numerologia este doar unul dintre multele instrumente disponibile pentru a va explora sinele interior si lumea din jurul vostru, asa ca nu va fie teama sa incercati diferite practici si sa gasiti ceea ce functioneaza cel mai bine pentru dvs.

Numarul caii de viata din numerologie

Numarul caii tale de viata este cel mai important numar. Este un numar dintr-o singura cifra care este calculat folosind data nasterii. Se crede ca va dezvaluie trasaturile de personalitate, punctele forte, punctele slabe si scopul vietii.

Mai exact, ar trebui sa reflecte cine esti sau ar trebui sa fii, in personalitatea si trasaturile tale.

Atunci cand iti calculezi numarul caii de viata, acesta subliniaza, de asemenea, orice oportunitati sau provocari cu care te poti confrunta, precum si orice lectie pe care ai putea avea de invatat pe parcurs.

Fiecare numar de cale de viata are un sens diferit.

Odata ce ti-ai calculat numarul caii de viata, poti vedea ce spune despre tine si viata ta. Si este surprinzator cat de precisa poate fi doar cunoasterea trasaturilor generale ale numarului caii tale de viata pentru un individ. Acesta este motivul pentru care multi continua sa afle mai multe despre lucruri.

Numarul dvs. de expresie

Un numar de expresie este calculat pe baza numelui unei persoane si dezvaluie multe despre abilitatile sale naturale, potentialul lor general in viata si talentele pe care le au si pe care le pot impartasi.

De obicei, este asociat cu obiectivele viitoare, vise si calatoria in viata.

De asemenea, te-ar putea face constient de orice trasatura inerente pe care le poti purta.

Pentru a incepe sa rezolvati acest lucru, incepeti prin a va converti numele complet de nastere (inclusiv orice nume de mijloc) in numere folosind diagrama lui Pitagora.

Acest tip de diagrama coreleaza o litera cu un numar dintr-o singura cifra. Apoi, suma totala este impartita intr-un numar dintr-o singura cifra. Inca o data numerele principale se aplica numarului tau destin si nu mai sunt reduse.

Orice numar de expresie cu care ramai are un inteles diferit si functioneaza in combinatie cu alte numere de baza pentru a construi o imagine despre cine esti si despre ce te afli ca persoana in universul mai larg.

Ce este un numar de destin?

Desi are un nume diferit, un numar de destin este un numar expresie.

Numarul indemnului sufletului tau

Numarul indemnului sufletului tau este unul dintre numerele de baza din numerologie care reprezinta dorintele si motivatiile tale cele mai interioare, lucrurile care te conduc din interior. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Numarul Dorintei Inimii si este calculat folosind vocalele din numele complet de nastere.

Pentru a calcula numarul indemnului sufletului, atribuiti numerele fiecarei vocale din numele complet de nastere, apoi adunati-le si reduceti la o singura cifra. Ca exemplu, va voi arata cum il calculez pe al meu.

Numarul tau ofera informatii despre ceea ce iti doresti cel mai mult in viata si ce te motiveaza de la un nivel mai profund. Va poate oferi o intelegere a adevaratelor voastre pasiuni si a ceea ce va ofera un sentiment de implinire si scop. Aceste informatii va pot ajuta sa luati decizii importante de viata si sa gasiti fericirea si implinirea in viata personala si profesionala.

Similar altor calcule de numerologie, exista calculatoare online care va pot ajuta sa va determinati cu usurinta numarul.

Odata ce iti cunosti numarul, poti explora semnificatia din spatele lui si modul in care acesta se leaga de viata ta.

Este important sa retineti ca numarul dvs. este doar un aspect al diagramei dvs. de numerologie si ar trebui luat in considerare alaturi de alte numere de baza, pentru o intelegere mai completa a dvs. si a drumului vietii tale.

Ce este un numar de dorinta a inimii?

Desi are un nume diferit, un numar de dorinta a inimii este un numar de indemnul sufletului.

Numarul dvs. de personalitate numerologie

Numarul dvs. de personalitate este calculat folosind numai consoanele din numele dvs. complet.

Acesta este apoi urmat de acelasi proces de alocare a unui numar fiecarei litere inainte de a le aduna si de a le descompune pentru a ajunge la un numar cu o singura cifra sau un numar principal.

Numarul personalitatii este literalmente partea ta pe care le permiti oamenilor sa o vada. La randul sau, asta arata cum te vad ceilalti. Ceea ce este adevarat pentru majoritatea oamenilor este ca ne ascundem adevaratul sine si, prin urmare, traim sub o persoana.

Uneori, acest lucru se face cu mare atentie. Cu toate acestea, de cele mai multe ori facem asta fara sa ne dam seama sau sa fim pe deplin constienti de asta.

Din acest motiv, este adesea destul de incurajator sa vezi cum numarul tau de personalitate poate arata lucrurile pe care le ignori sau pe care nu le faci fata, actionand asa cum faci. Deci, la randul sau, poate dezvalui perspective mai profunde asupra comportamentelor dvs. in diferite circumstante.

Numarul zilei tale de nastere in numerologie

In sfarsit, dar nu in ultimul rand, numarul zilei de nastere detine cheia pentru tine si destinul tau. Acest numar se bazeaza in intregime pe ziua exacta in care te-ai nascut.

Combinat cu numarul caii tale de viata si cu alte numere de baza, acest lucru va poate dezvalui darurile, talentele si chiar scopul intregii tale vieti.

Pe baza zilei tale de nastere cu luna, numarul zilei de nastere iti va spune despre talente specifice si, eventual, unde se potrivesc in universul tau pentru a-ti oferi un scop adevarat.

Deblocati secretele numelui si datei de nastere…

Obtineti un raport video gratuit de numerologie.
Descoperiti adevarurile exacte pe care diagrama persoanei dvs. le dezvaluie despre dvs

7 fapte interesante despre numerologie

Asa ca acum ca incepi sa realizezi ca numerele din viata ta (fie ca le observi inca sau nu) ar putea avea mai multa semnificatie decat crezi, iata cateva fapte interesante despre Numerologie care merita cunoscute.

Faptul 1: numere pozitive si negative

Toate numerele de numerologie includ atat caracteristici pozitive, cat si negative care ar trebui recunoscute.

Desi numerele au un echilibru intre pozitiv si negativ in intregul sine, este important sa stim ca numerele sunt influentate de multi factori.

Aceasta include perspectiva dvs. si alte numere care sunt corelate cu diferitele aspecte ale vietii, cum ar fi cariera, afacerile, sanatatea si dragostea.

O prognoza numerologie adevarata si aprofundata nu se va concentra doar pe aspectele pozitive, ci va lua in considerare impactul numerelor negative din diagrama dvs. pentru a va oferi cea mai buna intelegere a dvs. Aici este folosita numerologia pentru a-i ajuta pe oameni sa-si concentreze viata spre mai bine.

Faptul 2: Numerele principale in numerologie

Numerele principale in numerologie sunt 11, 22 sau 33. Au semnificatii profunde si puternice. Adevaratele semnificatii pot fi bune sau rele in functie de context.

Prin urmare, este important sa interpretam corect numerele principale. In cea mai mare parte, ele ar trebui sa fie folosite pentru indrumare sau pentru revelarea anumitor circumstante care afecteaza viata cuiva intr-un mod care trebuie abordat.

De obicei, metodele utilizate in timpul unei citiri inseamna ca numerele din doua cifre gasite in data nasterii (numerele de nastere) sunt de obicei impartite si adaugate impreuna pentru a lasa un numar cu o singura cifra care devine parte a calculului.

Dar atunci cand rezultatul unui calcul echivaleaza cu un numar principal, acesta nu este redus si va avea propriul sau sens.

Numarul maestru 11 se poate referi la „instinct” si „credinta”. In mod similar, ar putea semnifica frica si anxietate, asa ca trebuie citit cu atentie.

Numarul 22 este Master Builder. Este cel mai puternic indicator al ambitiei si succesului, desi adesea necesita indrumari sau perspective diferite.

Numarul 33 are diverse semnificatii ca unul dintre numerele tale de baza, adica numarul Caii Vietii, numarul destinului, Personalitatea etc. Nu uitam ca toate aceste numere principale pot fi combinate pentru a forma semnificatii complet diferite in parteneriat cu altii sau ca un triunghi de iluminare!

Faptul 3: Folosirea numerelor ca ghid pentru viata

Numerologia in forma sa cea mai completa este mult mai mult decat o lectura sau o perspectiva asupra cine esti ca persoana. De fapt, multi adepti si sustinatori ai numerologiei includ celebritati de mare succes care isi atribuie cariera indrumarii acesteia.

Stiinta numerologiei iti spune care sunt barierele tale. In plus, iti poate oferi o directie bazata pe pozitia ta in univers, care poate fi atribuita acestui succes.

Sentimentele profunde si puternice pe care multi le sunt greu de inteles initial devin evidente, ii poate inspira pe oameni sa-si schimbe complet directia si sa inceapa sa o vada ca pe o prognoza pentru viata.

Faptul 4: Convertirea la numerologie

Numerologii raporteaza adesea ca, odata ce oamenii fac pasul pentru a se uita mai departe in diagrama lor de numerologie, sunt atat de atrasi de revelatiile unora dintre dorintele si problemele lor esentiale din viata, incat deseori isi vor continua calea de descoperire si iluminare.

Odata ce descoperi acuratetea numerelor de numerologie si a citirilor, poti descoperi singur adevarul.

In plus, aflati ce au incercat sa va spuna acele sentimente interioare toata viata.

Este o practica fascinanta care isi propune sa descopere semnificatiile ascunse in numere. Atribuind valori numerice literelor, cuvintelor si numelor, practicantii in numerologie sunt capabili sa extraga perspective si informatii unice despre oamenii, evenimentele si circumstantele din jurul nostru.

Faptul 5: Puncte tari si puncte slabe pentru scop

Datorita acuratetei lecturii si perspectivelor pe care le dezvaluie, prietenii si ceilalti care au facut lecturi de numerologie ii vor incuraja adesea pe altii sa o priveasca ca pe o modalitate de a-si gasi adevaratele puncte forte si slabiciuni.

Doar prin aceasta descoperire va puteti oferi o idee mai buna despre ceea ce ar trebui si ce nu ar trebui sa faceti in viata voastra.

In plus, acest lucru va poate oferi un scop mai mare pentru a merge mai departe.

Faptul 6: Atatea numere si semnificatii

Desi exista calculatoare si instrumente online pentru a-ti calcula numerele de baza individuale, este important ca oamenii sa inteleaga ca exista atat de multe numere si semnificatii in spatele combinatiilor de numere si a sinelui tau individual incat ai nevoie de un numerolog adecvat care sa le interpreteze pentru tine.

In cazul in care un calculator pentru ziua de nastere va poate oferi acel numar si semnificatia acestuia va poate arata anumite principii de baza din spatele personajului dvs., numarul caii de viata ofera acelui factor un sens sau un punct de vedere diferit.

Aici numerologia este mult mai perspicace decat horoscoapele si alte metode bazate pe spiritual utilizate in mod similar.

Faptul 7: Numerologia de la nastere

Unul dintre cele mai fascinante aspecte este ca toate lecturile se bazeaza in jurul timpului in care ati intrat in univers sub forma voastra umana. De la nasterea ta. Deci, indiferent daca iti place numele sau nu, sau cand ziua ta de nastere este in anul, toate acestea au un sens.

Daca ar fi fost cunoscut in momentul nasterii tale si parintii tai ar fi numerologi, atunci efectiv nu ar fi trebuit niciodata sa te gandesti cine esti si ce ar trebui sa faci in viata pentru a te face fericit sau important in lume.

Asa ca fii mandru de numele tau complet si ori de cate ori ti-ar putea veni ziua de nastere! Numerologia si factorii ei sugereaza totul despre motivul pentru care esti aici. Si niciodata nu este prea tarziu pentru a afla.

Consultatie Personalizata Tarot