7 conceptii gresite despre numerologie pe care trebuie sa le stii

Categories NumerologiePosted on

Studiul numerelor a fost mult timp un domeniu la care multi au apelat pentru a diviniza o lectura aprofundata a vietii si personalitatilor lor. In timp ce multi o numesc o arta dubioasa, nu limiteaza acuratetea pe care o poate oferi numerologia.

O consultatie online cu numerolog este suficienta nu numai pentru a ajuta indivizii sa se inteleaga mai bine, ci si pentru a obtine indrumari relevante pentru a crea oportunitati pentru viitorul lor cu ajutorul numerelor si a ceea ce inseamna acestea in viata fiecarei persoane.

Este o consultatie cu numerolog cu adevarat utila?

Desi sunt multi care se indoiesc, a avea o minte deschisa fata de artele mistice poate deveni cea mai mare forta a ta. Nu numai ca te intelegi mai bine pe tine insuti si circumstantele tale, dar castigi si o perspectiva diferita asupra lumii exterioare. Indrumarea pe care o puteti primi prin numerologie este adesea suficient de precisa pentru a va restructura planurile catre un viitor mai de succes.

Unii oameni au, de asemenea, o legatura spirituala neobisnuita cu intangibilul, care ii face clarvazatori, iar lecturile lor mai precise si specifice individului pentru care citesc.

Distrugerea miturilor din jurul numerologiei

In ciuda acuratetei si a credintei in numerologie inca din cele mai vechi timpuri, exista o multime de conceptii gresite si mituri in jurul acestui domeniu, ceea ce ii face pe multi sa se fereasca de el. Iata cateva mituri comune pe care am dori sa le distrugem!

Mitul # 1 Consultatia ta cu numerolog va prezice viitorul

Numerologia si-a avut originile inca din secole si este utilizata pe scara larga pentru a-si analiza viata si personalitatea prin determinarea numarului dominant in viata lor. Cu toate acestea, contrar credintei populare, numerologia nu este o cale de ghicire. Numerologia, ca stiinta, poate arunca lumina asupra circumstantelor tale actuale si a unei posibilitati a ceea ce se poate astepta cu ajutorul unor numere care sunt esentiale in viata ta si nu pot fi considerate un instrument de predictie.

Numerologii va pot, totusi, sa va indrume sfatuindu-va cu privire la ceea ce va poate fi favorabil pe baza numerelor esentiale in viata dumneavoastra. Alegerile tale determina, de asemenea, in mare masura ce cale ar putea urma viata ta, facand numerologia un ghid pentru tine mai mult decat o predictie.

Mitul #2 Numarul caii tale de viata este singurul numar crucial pe care ar trebui sa-l cunosti

In timp ce numarul caii vietii este unul vital cu cea mai mare valoare din viata noastra, exista anumite alte numere care determina, de asemenea, multe dintre caile majore din viata fiecarui individ. Acestea sunt numarul sufletului, numarul personalitatii, numarul maturitatii si numarul destinului. Fiecare dintre aceste numere determina un anumit aspect, de la capacitatile si interesele unei persoane pana la modul in care individul este perceput de lumea exterioara.

Impreuna cu numarul caii tale de viata, cunoasterea numerelor sufletului, a destinului si a personalitatii, impreuna cu celelalte numere compatibile cu tine, este la fel de cruciala. Consultatia online cu numerolog va poate ajuta sa cunoasteti aceste numere care ar putea fi vitale pentru a va conduce catre o directie mai de succes.

Mitul nr. 3 Numerologia este la fel ca astrologia

Numerologii studiaza adesea si astrologia si invers pentru a fi mai in ton cu artele mistice. Cu toate acestea, numerologia nu este acelasi lucru cu astrologia. In cazul in care astrologia se bazeaza pe studiul planetelor, al pozitiilor lor si al timpului si locului nasterii unui individ, numerologia este studiul numerelor pentru a identifica calea vietii, personalitatea, destinul si numerele sufletului unei persoane cu ajutorul numelui sau. 

O consultatie cu numerolog va va ajuta, de asemenea, numerologul sa identifice daca o modificare a numarului dvs. poate crea oportunitati mai bune pentru dvs. Pe de alta parte, astrologia nu ia in considerare numele unui individ in studiul sau.

Mitul #4 Numerele iti influenteaza actiunile

Numerologia este studiul numerelor care ajuta la identificarea numerelor dominante din viata ta. Desi este adevarat ca numerele pot oferi informatiile necesare pentru a te ghida in directia corecta pentru succesul in cariera, relatii si viata personala, ele nu pot influenta actiunile tale intr-o masura in care esti fortat sa iei decizii pe baza lor. Esti liber sa-ti alegi actiunile si calea, in ciuda a ceea ce iti spun cifrele.

Mitul #5 Numerele tale norocoase si ghinioniste iti determina circumstantele

In functie de analiza dvs. numerologica, pot exista anumite numere care va sunt mai favorabile decat altele. Cu toate acestea, o singura cifra nu va determina numai circumstantele dvs. Numerologii efectueaza un studiu detaliat al diagramelor dvs. stiind ca fiecare numar poarta vibratii compatibile cu alte numere pentru a crea un echilibru favorabil pentru fiecare individ. In timp ce ati putea sa va calculati singur numarul caii de viata, este necesara o consultatie cu numerolog pentru a identifica ce inseamna numerele pentru dvs. si ce alte numere pot echilibra negativitatea pentru dvs. Studiindu-ti diagramele, numerologul tau te va ajuta, de asemenea, sa identifici ce numere sunt favorabile pentru tine in ceea ce priveste bogatia si succesul.

Mitul #6 Numerologia te obliga sa-ti schimbi numele  

Numerele pot fi puternice, iar numele si data nasterii dvs. detin cheia pentru ale dvs. Desi data la care v-ati nascut nu poate fi schimbata, un nume poate fi intotdeauna revizuit. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca toti clientii nostri necesita o schimbare a numelui lor.

Fiecare litera contine o valoare numerica care, atunci cand este adaugata pana cand obtineti o singura cifra, va ofera numarul dominant in viata voastra. Citirile si analiza tuturor numerelor dominante din viata ta ii ajuta pe numerologi sa afle daca acestea au o influenta pozitiva sau negativa in viata ta. In anumite cazuri, schimbarile subtile, dar vitale, ajuta la echilibrarea influentelor negative. O schimbare a numelui este doar una dintre ele si nu este ceva necesar in fiecare caz. In plus, ne asiguram intotdeauna ca schimbarea unui nume este cat mai apropiata de original, facand ca schimbarea sa fie imperceptibila atunci cand numele este rostit verbal.

Mitul #7 Numerologia limiteaza un individ

Aceasta este o conceptie gresita rezultata din faptul ca lecturile de numerologie ofera perspective asupra unei potentiale cale pe care o puteti parcurge spre succes. Adevarul, totusi, este ca numerologia va ajuta sa va descoperiti talentele innascute, personalitatea, deficientele si multe altele, care apoi ii ajuta pe numerologi sa identifice caile de cariera potrivite pentru dvs. si sa va ofere indrumarea necesara care v-ar putea conduce in circumstante mai bune. Daca nu va lasati sa va limiteze, sunt multe pe care le puteti castiga printr-o consultatie online cu numerolog. Cu cunostintele dobandite prin consultanta si liberul tau arbitru in alegerea cailor tale, iti poti ciopli un viitor care sa-ti fie favorabil.

Desi acestea sunt doar cateva dintre miturile si conceptiile gresite din jurul numerologiei, nu este niciodata castigul tau daca judeci o arta inainte de a o incerca. Pentru cei care cred, numerologia le-a schimbat viata si le-a adus o perspectiva mai pozitiva.

Puteti merge la o consultatie online cu numerologi de top pentru a obtine o privire asupra modului in care puteti beneficia de pe urma numerelor care guverneaza viata voastra. La sfarsitul zilei, cu siguranta castigi viata.

Consultatie Personalizata Tarot