Cum se calculeaza numerologia pentru incepatori (pas cu pas)

Categories NumerologiePosted on

Pe masura ce ati ajuns la aceasta postare pe blog, presupun ca este posibil sa fi auzit ceva despre numerologie si doriti sa aflati mai multe despre ea. Este un subiect destul de ciudat. Dar cu siguranta, ceva destul de interesant si care iti poate spune multe despre viata ta. Acest subiect poate parea complex la inceput, dar credeti-ma, este mult mai usor decat credeti.

Numerologia poate calcula patru indicatori diferiti care pot sugera scopul vietii tale, provocari, obstacole si oportunitati care pot aparea in viitor. Acesti indicatori se numesc numere de cale de viata, destin, personalitate si indemnuri sufletesti. Fiecare indicator are un calcul similar si va poate spune multe despre dvs.

Prin acest articol, vom discuta despre ce este numerologia si cum poti calcula relatia mistica dintre viata ta si numere. Fara mai multe sau cuvenite, haideti sa intram in asta ca sa va puteti intelege mult mai clar pe voi si viitorul.

Ce este numerologia?

Inainte de a intra in calcule, este important sa intelegem ce este numerologia. In termeni simpli, numerologia este studiul numerelor din viata si te poate ajuta sa descoperi informatii despre lume sau despre tine despre care poate nici nu stii. Numerologii il merita pe Pythagros pentru fondarea domeniului numerologiei si oamenii numesc acest lucru si limbajul numerelor, veti intelege in scurt timp de ce.

Numerologia este teoria conform careia universul este un sistem si ca fiecare individ unic are propriile numere care descompun anumite aspecte ale vietii sale. Poate oferi cuiva o perspectiva mai clara despre sine si despre lume. Acest lucru poate parea putin complex, dar numerologia face acest lucru mult mai simplu pentru noi, impartind-o in elemente de baza care sunt usor de inteles.

Intelegand modul in care lumea, oamenii si anumite alte entitati lucreaza prin numere, ne ofera un proces de gandire mult mai clar si mai semnificativ atunci cand incercam sa intelegem anumite situatii. Puteti descoperi perspective si scopuri in interiorul dvs. sau al altora lucrand pe calea vietii, destinul, personalitatea sau numerele sufletului acelui individ.

Cum sa-ti calculezi numarul caii de viata cu numerologie

Acum ai o mai buna intelegere a numerologiei, acum ne putem indrepta catre calcule, astfel incat sa poti incepe in sfarsit sa te intelegi mai bine.

Calcularea caii de viata este unul dintre calculele mai simple atunci cand vine vorba de numerologie. Acest lucru se face prin analiza datei tale de nastere. Amintiti-va, numerologiei ii place sa descompuna numerele complicate. Prin urmare, calculul variaza in mod obisnuit intre 1 si 10 si, cu ocazie impara, puteti intalni 11, 22 si 33. Acestea se numesc numere principale.

Daca stii ceva despre astrologie, un numar de cale de viata are asemanari cu un semn solar. Ambele dezvaluie scopul tau mai mare in viata, inclusiv puterea, talentele, ambitiile si, de asemenea, slabiciunile. Cu toate acestea, dezvaluie mult mai mult decat atat. De asemenea, poate expune de ce ati experimentat anumite situatii si ce se poate intampla in viitor.

Interesant, nu? Acum sa vedem cum ati calcula propriul numar de cale de viata atunci cand utilizati numerologia. Voi incerca sa fac acest lucru cat mai simplu posibil pentru orice incepator care citeste acest articol.

Acum stii ca numarul caii tale de viata este calculat dupa data nasterii. In timp ce calculati, amintiti-va ca numerologia doreste sa simplifice numerele impartindu-le in cifre simple.

Bine, deci sa presupunem ca ziua ta de nastere este 15 ianuarie 1995. Mai intai, impartiti asta in cifre. De exemplu, 15/01/1995. Apoi, trebuie sa gasiti radacina acestor numere folosind numerologia, asa o faceti.

Luna este 01 – 0 + 1 = 1

Ziua este 15 – 1 + 5 = 6

Anul este 1995 – 1 + 9 + 9 + 5 = 24 (Vrem o singura cifra, asa ca veti adauga cele 24 impreuna – 2 + 4 = 6).

Sa recapitulam rezultatele finale.

Luna = 1

Ziua = 6

Anul = 6

Dupa ce ati gasit numerele datei nasterii, va trebui sa le adunati pe toate. Urmand aceleasi reguli ca mai sus, daca aveti o cifra dubla, adaugati-le impreuna pentru a forma un numar dintr-o singura cifra. Daca numarul dvs. este egal cu 11, 22 sau 33, nu le restrangeti la o singura cifra.

(Luna) 1 + (Ziua) 6 + (Anul) 6 = 13

Deoarece acesta este un numar din doua cifre si nu 11, 22 sau 33, vom dori sa adunam numerele 1 si 3 impreuna.

1 + 3 = 4 (acesta este numarul caii de viata).

Folosind calculul numerologiei, am descoperit ca cineva nascut pe 15 ianuarie 1995 are un numar de cale de viata de 4. Poate parea destul de confuz la inceput, dar este mult mai simplu odata ce l-ati incercat de cateva ori. Cel mai simplu mod de a calcula acest lucru este notandu-le si folosind formula de mai sus.

Cu toate acestea, amintiti-va, daca numarul dvs. final este egal cu 11, 22 sau 33, veti dori sa le pastrati ca numere din doua cifre si sa nu le descompuneti. Aceste numere au energii extraordinar de puternice si se gasesc in mod obisnuit la indivizii puternici.

Gaseste-ti numarul destinului cu numerologie

Invatand despre calculul necesar pentru a gasi numarul caii tale de viata, ar trebui sa ajute la intelegerea generala a numerologiei si vei incepe sa vezi o tema comuna cu fiecare calcul. Uneori, un numar de cale de viata poate parea putin neregulat si nu se potriveste prea bine cu profilul tau personal. Acest lucru este absolut normal, uneori poate fi incorect si de aceea au adaugat calcule suplimentare pentru a se scufunda mai adanc in adevaratul tau sine.

Ei au reusit sa faca acest lucru printr-un numar de destin, sau, de asemenea, cunoscut sub numele de numar expresie. Cunoasterea numarului destinului tau este la fel de importanta ca si numarul caii tale de viata. Priveste in acest fel, un numar de cale de viata iti ofera o privire unidimensionala asupra cine esti cu adevarat si vei intelege lucruri precum trasaturile de personalitate. Cand adaugi o expresie/numar de destin in ecuatie, incepi sa intelegi de ce calea vietii tale este asa cum este, cum atingi acest scop etc.

Un numar de destin se calculeaza transformand primul, al doilea (daca ai unul) si numele de familie in numere, poti gasi mai jos ce numere corespund fiecarei litere.

1  = A, J, S

2  = B, K, T

3  = C, L, U

4  = D, M, V

5  = E, N, V

6  = F, O, X

7  = G, P, Y

8  = H, Q, Z

9  = I, R

Sa folosim numele Liam Tony Smith ca exemplu si sa folosim numerologia pentru a-i afla numarul destinului.

Mai intai, sa incepem cu prenumele. Gasiti numerele de mai sus care corespund fiecarei litere si adaugati-le.

(L) 3 + (I) 9 + (A) 1 + (M) 4 = 17

Vrem un numar dintr-o singura cifra, asa ca vom adauga cifra finala impreuna.

1 + 7 = 8

Acum urmati protocolul de mai sus pentru a afla restul numerelor pentru nume.

(T) 2 + (O) 6 + (N) 5 + (Y) 7 = 20

2 + 0 = 2

(S) + 1 (M) + 4 (I) + 9 (T) + 2 (H) + 8 = 24

2 + 4 = 6

Dupa conversia numelui Liam Tony Smith in numere bazate pe numerologie. Avem cifrele finale mai jos.

Prenume = 8, Al doilea nume = 2, Nume = 6

Daca adaugati toate aceste cifre finale, obtineti 12. Deoarece acesta este un numar din doua cifre, il vom restrange si mai mult.

1 + 6 = 7

Am aflat acum cu succes ca numele Liam Tony Smith are un numar de destin este 7. Din nou, aceleasi reguli se aplica daca aveti un numar din doua cifre de 11, 22 sau 33. Acestea sunt numere principale si nu ar trebui sa adaugati niciodata. aceasta impreuna pentru a face o singura cifra.

Calculati numarul de personalitate cu numerologie

Daca esti capabil sa-ti calculezi atat calea vietii, cat si numarul destinului, cu siguranta vei putea intelege cum sa-ti gasesti corect numarul personalitatii folosind numerologie.

Un numar de personalitate dezvaluie mai multe despre personalitatea si instinctele tale interioare (dupa cum sugereaza numele). Intelegand numarul de personalitate, va semnifica ceea ce altii pot crede despre tine in timpul primei interactiuni cu ei. In termeni si mai simpli, totul este despre primele impresii.

Numarul dvs. de personalitate va poate expune caracteristicile, calitatile, vibratiile si trasaturile pe care oamenii le cuprind imediat. Poate distinge in ce „multime” te bazezi in mod normal, de ce oamenii isi pot pierde interesul pentru tine si de ce anumiti oameni te plac.

Acum ar trebui sa puteti vedea o tema comuna in toate calculele de numerologie si sa incepeti sa intelegeti ca acestea sunt in mod normal egale cu un numar dintr-o singura cifra. Cu toate acestea, in unele cazuri rare, un dublu. Aceleasi reguli se aplica numarului dvs. de personalitate.

Numarul personalitatii se calculeaza prin conversia literelor numelui tau in numere. Aceleasi numere se refera la literele afisate in calculul numarului destinului.

1  = A, J, S

2  = B, K, T

3  = C, L, U

4  = D, M, V

5  = E, N, V

6  = F, O, X

7  = G, P, Y

8  = H, Q, Z

9  = I, R

Ca exemplu, vom folosi din nou numele Liam Tony Smith. In loc sa potrivim toate numerele cu fiecare litera a numelui, vom aduna doar literele consoanelor pe care le are. Daca nu stiti ce este o litera consoanica in alfabetul englez, le voi pune mai jos.

Litere consoane – B, C, D, F, G, H, J, K, L, M, N, P, Q, R, S, T, V, W, X, Z si uneori Y, dar acest lucru poate fi considerata si o vocala.

Consoanele gasite in Liam Tony Smith pot fi vazute mai jos.

L, M, T, N, S, M, T, H

Urmand graficul de mai sus, vom converti aceste litere in numere si vom incepe sa le adunam.

(L) 3 + (M) 4 + (T) 2 + (S) 1 + (M) 4 + (T) 2 + (H) 8 = 24

Deoarece cifra finala nu este 11, 22 sau 33, o vom imparti intr-un numar dintr-o singura cifra.

2 + 4 = 6 (numarul personalitatii)

Folosind numerologie, am aflat ca numarul de personalitate pentru Liam Tony Smith este 6. Pana acum, ar trebui sa puteti vedea un model comun in toate calculele numerologiei. Dupa cum am mentionat, este mult mai usor decat credeti si fiecare metoda de calcul ar trebui sa devina din ce in ce mai usoara.

Cum sa-ti gasesti numarul indemnului sufletului cu numerologie

Acum stii cum sa-ti calculezi calea vietii, destinul si numarul personalitatii si incepi sa intelegi un sens mai profund al existentei tale. Un numar de suflet este considerat un „sens si mai mare” si deblocheaza mai multe informatii despre tine si despre tu spiritual.

Aceasta ar putea include poftele tale interioare, dependentele, fricile si pasiunile pe care le ai spiritual. Numerele sufletelor va ajuta sa studiati de ce sunteti spiritual aici si ce va puteti astepta sa experimentati in aceasta viata.

Din nou, acest numar se gaseste prin conversia literelor in numere si aceste litere vor fi vocalele tale pentru primul, al doilea si numele de familie. Daca nu cunosti vocalele din alfabetul englez, le voi pune mai jos.

A, E, I, O, U (uneori Y), aceasta poate fi si o consoana.

Cand potrivim numerele cu literele, vom folosi aceeasi structura ca si exemplele de mai sus.

1  = A, J, S

2  = B, K, T

3  = C, L, U

4  = D, M, V

5  = E, N, V

6  = F, O, X

7  = G, P, Y

8  = H, Q, Z

9  = I, R

Pentru a face totul simplu, sa folosim din nou numele Liam Tony Smith. Mai intai, sa gasim vocalele care se afla in acest nume.

Eu, A, O, Y, eu,

Acum am gasit toate vocalele, este timpul sa potrivim literele cu numerele de mai sus si sa le adunam.

(I) 9 + (A) 1 + (O) 6 + (Y) 7 + (I) 9 = 32

Deoarece numarul final nu este egal cu 11, 22 sau 33. Vom aduna cele doua cifre finale impreuna.

3 + 2 = 5 (numarul indemnului sufletului)

Acum, folosind numerologie, stim ca Liam Tony Smith are un numar de impuls sufletesc de 5 si acum pot afla o semnificatie mai profunda a sufletului lor spiritual si a rationamentului din spatele acestuia.

Alternativ, pentru fiecare dintre aceste calcule nelinistite, puteti utiliza si calculatoare care se gasesc online.

Ce inseamna numerele in numerologie?

A fi capabil sa intelegi numerologia si sa calculezi in mod natural acesti indicatori complicati este grozav. Dar nu inseamna nimic decat daca stii cum te afecteaza fiecare numar. Mai jos puteti o descriere scurta a ceea ce inseamna numerele 1-9 si, de asemenea, numerele principale (11, 22, 33).

Numarul 1 – Dintre toate numerele afisate prin numerologie, s-a spus ca numarul 1 ocupa un loc foarte special pentru un induvial. Numarul 1 poate fi cunoscut ca „forta primordiala” si este, de asemenea, numarul pentru creatie.

Numarul 2 – Acesta este cel mai feminin dintre toate numerele si poate fi inteles gresit cand vine vorba de putere si putere. Credintele cheie ale acestui numar sunt cunoscute a fi blande, diplomatice, intelegatoare si iertatoare, care pot fi, de asemenea, privite ca puncte forte.

Numarul 3 – Sau cunoscut si sub numele de copilul imaginativ si detine trei trasaturi puternice. Acestea sunt mai ales in zona creativa, dar si o nevoie de exprimare a emotiilor.

Numarul 4 – Acesta este pentru cei mai realisti si mai puternici fiinte umane si pot reflecta asupra punctelor forte si stabilitatii lor.

Numarul 5 – In mod normal, echivaleaza cu cineva care este imprevizibil si care cauta mereu lucruri noi de facut, cum ar fi aventuri sau schimbari de munca.

Numarul 6 – A obtinut porecla de numar de maternitate, datorita influentei sale de a iubi si ingriji toate lucrurile.

Numarul 7 – Este numarul detectorului de minciuni si se conecteaza in mod normal la cineva care incearca mereu sa descopere adevarul a ceva.

Numarul 8 – Acesta este primul numar care forteaza asupra influentei banilor si puterii unui induvial.

Numarul 9 – Numarul 9 se atrage spre oameni extrem de observatori si au o buna constientizare globala.

Numarul 11 ​​– Acest numar principal impartaseste aceleasi trasaturi ca si numarul 2. Cu toate acestea, are o cantitate crescuta de leadership si inspiratie conectata la el.

Numarul 22 – In toata numerologia, numarul 22 are cel mai mare potential pentru succesul unui individ. De asemenea, are asemanari cu numarul 4.

Numarul 33 – 33 este impresionant si este considerat „numarul profesorului maestru”. Este destul de unic si se concentreaza pe inaltarea umanitatii.

Dupa ce ati citit acest articol, ar trebui sa va puteti calcula calea vietii, destinul, personalitatea si numerele de impulsuri sufletesti cu numerologie. Am oferit, de asemenea, o scurta descriere a ceea ce inseamna numarul din numerologie si cum reprezinta ele viata ta.

Acest subiect poate parea confuz oricarui incepator, dar odata ce ati facut calculele de cateva ori, veti fi pe cale sa intelegeti adevarata frumusete a numerologiei.

Consultatie Personalizata Tarot