Horoscop chinezesc: 2018 este anul cainelui, cum ne va influenta

Categories HoroscopPosted on
horoscop 2018

Cainelui de Pamant, chinezii ii atribuie virtuti cum ar fi empatia sau abilitatea de a depasi obstacolele. Desi fiecare semn va avea un an diferit, pana in 2018, chinezii vor prevedea un an de imbogatire (personal si profesional) in care cei care au cea mai mare capacitate de adaptare vor fi victoriosi.

Sarbatoarea Anului Nou Chinezesc, este supusa ciclului lunar utilizat in China. In cultura chineza, exista o traditie de a da un semn zodiacal (黄 道 带, huángdào dài) nou-nascutilor. Semnul este acordat fiecarei persoane in functie de anul in care s-a nascut si avand in vedere caracteristicile animalului, va determina natura, evenimentele sau chiar soarta acelei persoane in cursul anului sau.

Cainele de Pamant va fi protagonistul acestei anuitati lunare, care incepe la 16 februarie 2018 si se termina pe 4 februarie 2019, facand loc Anului Porcului. 16 februarie 2018, marcheaza si sfarsitul anului Cocosului de Foc si lasa in urma o perioada plina de emotii. Ultima zi a Anului Cocosului este cunoscuta sub numele de “Anul Nou Chinezesc” (除夕, chúxī).

Horoscopul chinezesc 2018: anul Cainelui de Pamant

 

Anul Cainelui de Pamant incepe la 16 februarie 2018, acesta este cel mai umanist semn zodiacal chinezesc si, prin urmare, in acest an vom sti care este sensul vietii pe planeta. Fiintele omenesti vor pune in balanta prioritatile semnificatiei sacre ale vietii. Fara indoiala, cel mai bun prieten al omului, cainele iubitor, ne va calauzi in intuneric.

Cea mai mare provocare implicita de a trai un an ciclic, este de a intelege cat de transcendent este sa traim simultan scopuri si principii, lasand in urma o etapa pentru a incepe imediat pe urmatoarea. Faptul de a fi conducatorul, arata toate tendintele sale, atat pozitive, cat si negative, ceea ce inseamna ca fiecare pas pe care il facem, va avea consecinte foarte importante, nimic nu va trece neobservat.

Este un moment de mare protectie economica, dar si de dificultati in sanatate. Excelent pentru a incepe studiile. Cainele poate vedea succesele lor reflectate mai degraba in lauda decat in ​​numerar, insa principala lor realizare va fi atingerea in cele din urma a ceea ce si-au propus.

Cainele va invata in cele din urma sa rada de dificultati, fara a crede ca ar trebui sa fie cel care sa le rezolve.

Luand fraiele vietii voastre emotionale, va veti permite sa va consolidati viata sentimentala definind in mod clar ceea ce doriti si ceea ce respingeti. Este timpul sa semanati semintele viitorului, sa aveti parte de intalniri si reconcilieri, favorizand crearea de relatii bazate pe acceptare, angajament si veridicitate.

Progresul progreseaza in viata sa intr-un mod foarte satisfacator, gasind in timpul sau un mare prilej de realizare profesionala si emotionala.

Anul cainelui este special, deoarece este deja cunoscut ca, cainele este cel mai bun prieten al omului. Din acest motiv, este considerat animalul cel mai uman al zodiacului. Cainele de Pamant este unic, deoarece nu are motive ascunse si ofera invataturi pentru omenire.

In compania dvs., dorintele vor fi atinse, iar obiectivele asteptate vor fi indeplinite prin efortul si sprijinul celor din jurul nostru. Cainele este un animal impartial care ofera consiliere, sporeste umorul si ingeniozitatea si ajuta la depasirea oricarei situatii complicate cu liniste si bucurie. Descopera solutii la problemele vechi.

Anul Cainelui este un moment bun pentru a decide sa va schimbati stilul de viata si sa faceti proiecte viitoare. Anii sub semnul acestui animal se caracterizeaza prin faptul ca nu conduc la cheltuieli inutile. A fi dezinteresat va avea rasplata in acest timp care incepe acum.

Nu uitati ca, Cainele de Pamant este, de asemenea, un simbol al protectiei, al sprijinului si al inteligentei. Cei nascuti in anul Cainelui, vor experimenta momente cand norocul poate da un viraj de 180 de grade, deoarece acestia vor fi in masura sa schimbe toate aspectele negative ale vietii sale, de a conduce norocul oriunde doresc. Deoarece cainii sunt mai sensibili, ei pot simti emotii mai negative, dar, in realitate, aceste experiente vor ajuta la indreptarea viitorului lor destin.

Cei care impartasesc acest semn al zodiacului vor avea momente in care norocul lor se va transforma la 180 de grade, deoarece vor putea schimba toate aspectele negative ale vietii lor pentru a-si indrepta norocul oriunde vor.Acesta este un semn al zodiacului chinez binecuvantat de stelele huagai si suijia, care este in mod constant apreciat in locurile de munca sau in zonele in care lucrul in echipa este necesar. Cu toate acestea, succesele pot declansa invidia si trebuie sa fiti foarte atent cu tot ce are legatura cu banii.

In plus fata de ciclul de douasprezece luni care corespunde fiecarui animal al zodiacului chinez, exista cinci elemente care sunt asociate cu “forta vitala” sau cu “chi” -ul sau.

Aceasta energie este amestecata cu animalul corespunzator, pentru a determina norocul acelui an.

In 2018, elementul corespunzator este Pamantul. Pamantul este, de asemenea, asociat cu culoarea brun. Prin urmare, anul cainelui este, de asemenea, cunoscut ca anul cainelui brun.

Elementul Pamantului este, de asemenea, asociat cu culoarea bruna. Anul cainelui este, prin urmare, cunoscut si ca Anul Cainelui Brun. Multi oameni asociaza, de asemenea, maro cu culoarea solului si a pamantului.

Deci ce aduce cainele si elementul pamant cand se amesteca?

Cainele este sincer, independent si inteligent. Fiind cel mai bun prieten al omului, cainele este extrem de loial si dedicat si putem conta intotdeauna pe el.

Elementul Pamantului, prin insasi natura sa, denota origini si crestere si este asociat cu practica, armonie si munca buna. Pamantul cauta sa se hraneasca pe sine, sa hraneasca pe altii, sa ancoreze si sa ofere stabilitate.

Un caine loial si muncitor, combinat cu caracteristicile constante si sensibile ale Pamantului, anunta un an sigur si profitabil. Un an de inflorire, pentru a atinge multe obiective si pentru a prospera.

Un caine de Pamant combina integritatea si diligenta cainelui cu un climat foarte “realist”, perfect pentru proiectele pe termen lung care necesita persistenta si angajament.

Imobiliarele ocupa un loc proeminent pe ordinea de zi a anului Cainelui de Pamant, indiferent daca intentionati sa investiti sau cumparati o casa, totul va fi bine aliniat pentru cei care cauta acest scop.

Ce ar trebui sa tinem minte si sa fim atenti in timpul Anului Cainelui de Pamant? Fiind cel mai bun prieten al omului si intotdeauna gata sa-l asculte pe stapanul sau, cainele este intotdeauna disponibil pentru a-si oferi ajutorul. Fiti vigilenti cu oamenii sau cu imprejurarile care concureaza pentru a profita de aceasta trasatura, incercati sa va concentrati pe propriile nevoi si dorinte si sa obtineti un echilibru bun!

Dupa o energie usor haotica a Cocosului de Foc, Anul Cainelui de Pamant va fi un an de remarcat pentru simtul sau de armonie, pace si bunavointa, un an de unitate si intelegere, care ne va rasplati toata munca noastra grea si diligenta!

Cainele in astrologie

Cainele este cel mai conservator si traditionalist dintre toate semnele zodiacului chinezesc. In lumea profesionala, cainele este adesea un avocat, un judecator, un ofiter de politie, un profesor, un educator, un preot, un medic, un sindicalist, un politician de stanga, un agent secret, un filozof, un critic sau un scriitor.

Nu-i place singuratatea, el mereu cauta o companie. Cu toate acestea, el are tendinta de a se supara de fiecare data cand se lasa depasit de durere sau cand obiceiurile sale sunt modificate.

Conform astrologiei chinezesti, in fiecare an veti avea calitatile animalului care reprezinta anul nasterii. Unul dintre avantajele pe care le veti avea daca anul dvs. de nastere coincide cu anul care intra este ca veti vedea mai multe beneficii decat altele.

Care sunt culorile norocoase in anul Cainelui de Pamant

Pentru a echilibra surplusul elementului pamant, care este principalul element chinez al Anului Cainelui 2018, si a carui energie este imbunatatita prin prezenta elementului intrinsec al Cainelui, care este, de asemenea, Pamant, culorile pentru anul 2018 sunt culorile care simbolizeaza elementul Lemn (maro) si elementul Apa (albastru si negru).

Cainele, cel de-al unsprezecelea semn al zodiacului din calendarul chinezesc, are ca agent principal elementul Pamant in forma Yang. Intr-o forma secundara de energie, cainele poarta, de asemenea, elementele focului si metalului in el, de asemenea, in polaritatea sa Yang. Ciclul duodecimal al calendarului elementelor chinezesti prevede, de asemenea, ca Pamantul este elementul anului 2018.

Astfel, elementul Pamant se dubleaza in forta, care se manifesta in general printr-o iubire si o eficienta sporita in indeplinirea sarcinilor administrative ale companiilor si care necesita o experienta solida in organizatie. Elementul Pamant reprezinta, de asemenea, centrul, inceputul si scopul fiecarui ciclu. Pamantul, un simbol al adancurilor si al universurilor abisale, aduna si imbina celelalte 4 elemente ale cosmologiei chinezesti (lemn, foc, metal si apa). Influenta elementului Pamant este exprimat printr-o putere mai mare intelegere analitica a universului ca si curiozitate si explorare a conditiei noastre umane, prin confruntare calma a propriilor noastre temeri si nelinisti atat de mult.

Culorile norocoase care pot influenta in mod pozitiv destinul in 2018 sunt cele legate de energiile benefice ale elementului de lemn, reprezentat de culoarea maro (amintiti-va ca lemnul domina Pamantul) si elementul de apa, reprezentat de culorile albastru si negru.

In acelasi mod, stiind ca elementul Apa este necesar pentru crearea elementului Lemn, in absenta culorii maro care reprezinta energia elementului Lemn sau pur si simplu daca nu va place culoarea maro, culorile elementului Apa reprezinta o alternativa utila. In cele din urma, si intr-o masura mai mica, elementele Foc sau Metal, reprezentate de culorile rosii, albe sau aurii, pot servi drept stabilizatori de energie eficienti pentru anumite semne ale calendarului chinezesc.

Aceleasi culori Feng Shui 2018 folosite in moda, ar trebui sa fie luate in considerare pentru decorarea casei (living, dormitor, bucatarie, usa de viata) si pentru a castiga mai multi bani in 2018, de a da afacerii dvs. mai mult succes: verde, negru si albastru, violet in diferite nuante.

Anul Cainelui de Pamant 2018: predictiile pentru fiecare zodie

2018 va fi sub controlul Cainelui. Potrivit horoscopului chinezesc, va fi un an intens, deci, in general, invita toate semnele sa se calmeze, astfel incat sa nu faca pasi gresiti. Anul Nou Chinezesc incepe oficial pe 16 februarie.

Cainele este al unsprezecelea semn al zodiacului chinezesc si anii de nastere ai cainelui sunt: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030.

Pentru a afla ce este animal sunteti, gasiti data de nastere putin mai sus. Trebuie sa retineti ca acest horoscop este guvernat de calendarul chinezesc, care este lunar, si, prin urmare, fiecare an nou, incepe mai mult sau mai putin in februarie. Mult noroc!

Va vom arata predictiile 2018 pentru fiecare semn:

Caine

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Caini: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Acesta este Anul Cainelui, astfel incat acestia vor avea totul in favoarea lor pentru a fi fericiti.

Venitul monetar creste la nivel de familie, astfel incat, Cainii vor fi mai confortabili si isi vor permite sa isi actualizeze casa, masina si chiar imaginea personala. Ei pot cheltui bani in liniste, deoarece nu le vor lipsi, dar trebuie sa faca acest lucru fara a-si pierde simtul comun al vederii.

Va veti simti plini de viata si vigoare, astfel incat va puteti mari activitatea fizica fara a afecta performanta in alte aspecte ale vietii voastre. Veti deveni constienti de importanta unei alimentatii sanatoase si nu veti mai avea obiceiuri proaste atunci cand mancati.

Predictiile anului Cainilui prevad ca la inceputul anului 2018 veti vedea o crestere notabila a relatiilor dvs. de dragoste ajutate de energia divina.

Persoanele singure vor avea intalniri interesante cu noi persoane in moduri ciudate si locuri neasteptate. Trebuie sa fiti mereu constienti de oportunitatile de a intalni persoane.

Anul 2018 prezice ca veti folosi farmecul dvs. personal pentru a va atrage partenerul, fara a fi afectata stima de sine. Rabdarea dvs. va va ajuta foarte mult in aceste eforturi.

Din iulie 2018, viata de dragoste va fi plina de petreceri si activitati sociale care va vor face viata mai interesanta si mai romantica. Persoanele singure se vor intalni cu partenerii lor romantici la aceste intalniri sociale.

In general, compatibilitatea dvs. astrologica chineza cu partenerul dvs. va fi armonioasa si deliranta. Persoanele care intentioneaza sa ramana gravide ar trebui sa faca acest lucru in iunie 2018.

Tigru

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinez sunt Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Aceasta va fi o perioada de multa invatare pentru Tigru, dar nu cea care ne vine prin intelect, ci cea pe care viata o da ca o experienta. Este un an pentru a doua sansa: puteti sa reganditi profesia, sa iertati lucruri vechi care ar fi trebuit uitate, sa va ganditi la revenirea unei iubiri care a fost in trecut, dar mai ales sa va dati o noua oportunitate pentru a incepe din nou de la zero.

Prietenii va vor cauta. In primul rand, o vor face deoarece compania dvs. este foarte draga pentru toata lumea, dar in al doilea rand o vor face pentru ca isi vor da seama ca au nevoie de voi.

Sanatatea va straluci anul acesta, dar va trebui sa va aliniati energia cu cea a cainelui, deci este recomandabil sa va odihniti mai bine, sa beti multa apa si sa va bazati pe o dieta bogata in continut de plante.

Sarpe

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt serpi: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

O etapa de intamplari grele incepe pentru Sarpe. La inceput va arata distractiv. Cu toate acestea, atunci cand prioritatile, atat cele care vor fi profesionale, cat si cele personale, vor iesi la iveala pentru oamenii care au fost conectati cu ele toata viata.

Aspectul financiar va zambi Serpilor si care le va da incredere sa traiasca confortabil. Cea mai buna utilizare pe care o pot oferi banii in plus care intra, este sa le precizeze obiectivele.

Va veti bucura de o sanatate buna pe tot parcursul anului. Aveti grija ca oboseala sa nu va priveze de ceea ce va place cel mai mult; daca va odihniti bine, mai tarziu va puteti bucura de mai multe jocuri cu copiii dvs. si excursii cu prietenii dvs.

Maimuta

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Maimute: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Maimuta va avea un an foarte ocupat. Nu vor avea odihna in arta de a tine pasul cu oamenii din jurul ei, in special cei care nu va plac foarte mult, dar care sunt benefici pentru cariera.

Exista riscuri financiare in 2018, deci este esential sa luati masuri de precautie. Economisirea va fi baza pentru un an linistit.

Inceputul anului cu o intalnire cu medicul este o masura excelenta. Cereti un complex de vitamine care va permite sa fiti prezenti in tot ceea ce doriti fara ca corpul sa sufere consecintele.

Porc

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Porci: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

In acest an care incepe, porcul va trebui sa-si lase confortul si sa se intoarca mai mult spre altii. Confortul care pana acum i-a fost permis, va incepe sa aiba consecinte si cei care il inconjoara vor cere mai mult angajament.

Trebuie sa fiti foarte atenti cu banii in acest an, deoarece aveti sanse de a fi pacaliti. Cel mai bun lucru va fi sa renuntati in acest an sa faceti investitii, in special cele care promite profituri mari pe termen scurt.

Stresul va juca impotriva lor si nu vor mai ramane bani pentru vacante sau pentru a petrece un timp relaxant intr-un spa. Va recomandam sa faceti lucruri care va plac si sa incercati sa scapati de stres prin activitati de joc care nu implica pariuri pe bani.

Sobolan

Persoanele nascute in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Sobolani: 1924, 1934, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

Cel mai inteligent din tot horoscopul chinezesc nu va avea nici o problema in a intelege ca acesta este un an in care va trebui sa invete sa practice detasarea. Vor fi schimbari foarte importante, in care vor veni multe lucruri bune.

Indiferent cat de indragostiti sunt, cainele pune o frana importanta pe planurile dvs. de casatorie sau pe consolidarea partenerului.

2018 aduce la transferurile sobolanului in domeniul profesional, care pot fi atat intermitente, cat si permanente.

Iepure

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Iepuri: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Anul Cainelui ii va aduce posibilitatea iepurelui inteligent sa simta dorul usurarii. Dragostea si munca vor fi asezate pe un piedestal real in viata iepurelui, care va continua sa puna in aplicare capacitatea sa incredibila de a scapa de conflict.

Banii vor veni si vor fi mai mult decat suficienti, dar ar trebui sa pastrati umilinta in legatura cu asta daca nu doriti ca oamenii oportuni sa vina la voi pentru interes.

Corpul si mintea va insotesc pentru a avea un an grozav. Aveti grija la alimentatie si stati departe de stres.

Cal

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Cai: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Calul va trebui sa fie foarte precaut in acest an. Ar trebui sa fii foarte atent ce vorbeste si ce face, deoarece disputele par a-l pandi, asteptand sa se strecoare in viata lor.

In Anul Cainelui, acest semn va avea o reuniune intensa cu visele pe care le-a lasat pierdute in adolescenta sau prima tinerete. Aceasta este o oportunitate unica de a le relua si de a le face reale.

Cocos

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Cocosi: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Un an bun vine pentru Cocos, dar in cea mai mare parte depinde de el insusi si modul in care el gaseste solutii pentru a separa problemele de munca, de cele personale. Comunicarea va fi la maxima exprimare, care va va permite sa accesati pozitii de incredere si sa va apropiati de cei dragi dintr-o perspectiva mult mai calda.

Banii vor fi foarte favorabili in acest an care incepe. Ei vor avea posibilitatea de a primi venituri suplimentare care le vor permite sa economiseasca.

Bivol

Persoanele nascute in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Bivoli: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Bivolul trebuie sa preia o toleranta si o intelegere care nu ii apartine, dar daca nu o incorporeaza, problemele sale vor fi multiplicate. Vointa care il caracterizeaza este un exemplu pentru toti.

Norocul nu a fost partenerul dvs., deci nu va fi o idee buna sa aveti incredere in el. Inclinati-va spre munca dvs. si pastrati intotdeauna obiectivele clare, ceea ce va va ajuta sa cheltuiti banii in cel mai productiv mod posibil.

In acest an al cainelui, aveti in mainile dvs. posibilitatea de a trasa limitele care va deranjeaza in legatura afectiva de cuplu.

Capra

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Capre: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Anul acesta le va reda eforturile Caprelor, dar va trebui sa sacrifice multe lucruri in viata lor pentru a simti ca a meritat cu adevarat.

Rabdarea va fi cruciala, deoarece rezultatele nu vor fi prezente cat de repede vor. Controlul anxietatii va fi un aspect de lucrat, astfel incat dragostea, munca si banii sa ramana stabili in viata lor.

Aveti grija de finantele dvs., economisiti tot ceea ce aveti si la sfarsitul anului, faceti conturi si permiteti-va vacantele sau achizitia pe care ati amanat-o.

Dragon

Oamenii nascuti in urmatorii ani ai calendarului chinezesc sunt Dragoni: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.

2018 este Anul Cainelui, vizavi de semnul dragon, ceea ce inseamna ca va va dubla munca in tot ceea ce faceti, deoarece semnul sau antagonist face ca forta opusa a acestei creaturi mitologice sa fie mult mai lenta.

Cel mai bun lucru va fi sa pastrati banii in siguranta in acest an. Daca exista planuri de a schimba masina, de a renova casa sau de a investi intr-o afacere, rabdarea va fi sloganul, astfel incat economiile sa nu ajunga sa fie risipite.

Unele disconforturi gastro-intestinale, produse de stres, vor fi enervante in prima parte a anului, o vacanta de buna in apropierea marii poate fi o solutie de a va relaxa.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.