Numerologia numelui – cum il calculezi si ce spune despre personalitatea ta

Categories DiversePosted on
numerologia numelui

Numarul numelui dvs., conform numerologiei, influenteaza atat actiunile dvs. profesionale, cat si evolutia personala si familiala. Cunoasterea valorii numerice a numelui, va va ajuta sa intelegeti multe lucruri, personalitatea dvs., modul in care actionati in anumite circumstante si chiar compatibilitatea cu alte persoane si chiar cu activitatea viitoare.

Fiecare litera din alfabetul nostru are o energie cu un ritm specific de vibratie (numita frecventa), precum si o anumita rezonanta. Atunci cand pronuntam o litera cu accent, activam energia care aduna anumite trasaturi de caracter. Este energia care contine esenta dorintelor, sperantelor si conflictelor noastre. Acelasi lucru este valabil si pentru poreclele noastre sau pentru prescurtarea numelor.

Numele este ceva foarte personal pe care altii il aleg pentru noi. Numele este primul contact intre obiect si minte. Contine un inteles care produce efecte importante in relatiile personale. Este ceva pe care nu il alegem si totusi este o parte esentiala a identitatii noastre si poate deveni foarte important in viata noastra.

Numerologia numelui – cum il calculezi si ce spune despre personalitatea ta

In numerologie, literele alcatuiesc un nume care contine vibratii care afecteaza in mod direct personalitatea, astfel ca influenteaza multe aspecte ale vietii dvs.; de la alegerea profesiei, la locul unde locuiti, cu cine va impartasiti viata ta si chiar ceea ce faceti in vacanta viitoare. Vreti sa aflati mai multe? Cititi mai departe!

Pentru a calcula numarul dvs.:

Literele reprezinta numere, trebuie doar sa scrieti numele complet si sa transformati fiecare litera intr-un numar cu ajutorul acestui tabel.

A = 1 B = 2 C = 3 D = 4 E = 5

F G = 6 = 7 = 8 H I J = 9 = 1

K = 2 L = 3 M = 4 N = 5 O = 6

P = 7 Q = 8 = 9 R S = 1 T = 2

U = 3 V = 4 W = 5 X = Y = 6 7

Z = 8

Odata ce le aveti, insumati numerele, pana la o singura valoare. Astfel, in cazul in care suma tuturor numerelor este 16, trebuie sa adaugati din nou 1 + 6 = 7 (si asa mai departe pana cand obtineti o singura cifra, daca aveti mai multe).

In cele din urma, cautati caracteristicile corespunzatoare numarului pe care l-ati obtinut.

Exemplul V A L E R I A = 1 + 4 + 3 + 5 + 9 + 9 + 1 = 32 = 3 + 2 = 5

Care este personalitatea dvs., conform numerologiei numelui:

1. Independent. Sunteti indraznet si oarecum nerabdator, ceea ce va face sa fiti un pic mai individualist. carismatic si inteligent, puteti cuceri pe oricine. In plus, sunteti creativ si foarte hotarati in obiectivele dvs.

2. Relaxat. Nu va place sa va certati si nici sa intrati in necazuri. Incercati sa fiti mereu relaxati; nu pentru ca nu indrazniti sau nu sunteti pasional, ci pentru ca asteptati un moment mai bun pentru a lua masuri in mod inteligent.

3. Vivace. Sunteti entuziast, plin de actiune si un spirit social pur. Va place sa castigati si doriti sa aveti succes in tot ceea ce intreprindeti. Vrei intotdeauna sa excelati.

4. Atent. Analitic si perfectionist, prin urmare, sunteti foarte metodic atunci cand faceti lucruri. Va ganditi de douazeci de ori inainte de a face un lucru. Aveti o minte stiintifica si trebuie sa analizati fiecare punct inainte de a lua o decizie.

5. Indraznet. Numarul 5 reprezinta aventurieri mici, care doresc sa incerce totul si sa invete cu nerabdare. Foarte sociabili si comunicativi; va place sa explorati si aveti o personalitate foarte simplu de manevrat. Niciodata nu obositi sa puneti intrebari.

6. Solidari. Nu va temeti de angajament. Sunteti foarte responsabil si sunt dispusi sa ajutati pe altii. Va place sa aparati cauze nobile, deci nu ezitati sa va alaturati grupurilor altruiste si aptitudinilor artistice care va completeaza spiritul.

7. Visator. 7 reprezinta ganditorii, intelectualii si poetii. Sunteti foarte creativ, si nu ezitati sa expuneti ideile dvs. prin manuale de lucru, scrieri sau opere de arta. Puneti mereu ceva la cale, desi, la un moment dat puteti fi atat de linistit, iar in urmatoarea secunda o explozie de energie.

8. Determinat. Aveti o energie fara margini si o dorinta de imbunatatire constanta. Mereu in cautare de a rupe barierele si forta interioara va face sa sariti peste orice obstacol pe care viata vi-l pune in fata.

9. Artist. Iubiti artele si aveti o multime de talent creativ. Sunteti generos, extrovertit si va place sa va exprimati prin muzica, pictura sau literatura. Aveti o mare capacitate de a va adapta astfel incat, indiferent unde va aflati, veti scoate tot ce e mai bun din voi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.