Numerele si Feng Shui: cum sa le aplici acasa pentru a atrage energie buna, bani, dragoste

Categories DiversePosted on
feng shui

Dupa cum stiti bine, Feng Shui este un sistem filozofic vechi chinezesc de origine taoista, bazat pe ocuparea intr-un mod constient si armonios a spatiului pentru a obtine anumite influente pozitive asupra oamenilor care locuiesc in el. Si, in cadrul acestei mari filozofii, echilibrul se poate realiza in mai multe moduri … Unul dintre ele este ceea ce vom vedea in continuare: a aseza obiecte in jurul casei in numar par sau impar. Si cultura chineza a avut intotdeauna o mare fascinatie pentru numerologie,  si exista o credinta universala ca schimbarea numerelor in casa poate schimba cursul vietii.

Pentru a va oferi o idee, atunci cand vorbim despre plasarea obiectelor in jurul casei dupa numerele impare si pare, intelegem sa le plasam in unitati individuale, din trei in trei, din sapte in sapte, etc.  De exemplu: daca punem doua noptiere intr-o camera, cu doua lampi pe fiecare, vom plasa obiectele in mod egal. Si, in cazul in care dorim sa punem obiecte in numar impar, ar trebui sa plasam doar o singura masuta si o singura lampa. Si fiecare dintre aceste destinatii de plasare, conform Feng Shui, va aduce ceva diferit in viata noastra.

Feng Shui este o arta si o metoda chineza care functioneaza cu conceptul ca pozitia si decorul natural si artificial al unui spatiu, isi modifica fluxul de energie intr-un mod care afecteaza – pozitiv sau negativ – diferitele aspecte ale vietii acelor oameni care locuiesc in el sau care il folosesc mai frecvent.

Feng inseamna vant sau aer, iar Shui inseamna apa. Atat aerul, cat si apa, sunt in cultura chineza elementele primordiale si asociate cu bunastarea.

Daca doriti sa va imbunatatiti averea si sa indepartati ghinionul, in fiecare aspect al vietii dvs., luati in considerare principiile Feng Shui pentru a echilibra energia casei si a biroului dvs.

Conform culturii chinezesti, chi este energia vitala care guverneaza toate lucrurile si se gaseste si in modelele de vibratii ale numerelor. Cultura chineza a fost intotdeauna fascinata de numerologie, astfel incat, conform Feng Shui, plasarea de obiecte in casa, conform modelelor numerice ar putea incuraja expansiunea de energie (in cazul numerelor impare) sau stabilizare a (in cazul numerelor pare).

casa feng shui

Cum sa organizati obiecte in functie de numere si de Feng Shui

0: acest numar este considerat a fi perfect, dar impactul sau este dificil de descris. Faptul este ca “zero” inseamna vidul care contine totul.

1: un obiect reprezinta noroc, este legat de un nou inceput si incurajeaza timpul. Numarul constructiei, a carui valoare nu poate fi supraestimata. Are mare potential energetic si o capacitate pronuntata de a aduce noroc in afaceri si de a castiga pe toate fronturile.

Omul, pentru care unitatea a devenit o figura semnificativa, dobandeste calitati de conducere si incredere in sine.

2: localizarea obiectelor in pereche promoveaza armonia si atrage energia in relatiile personale. Acest numar este cel al energiei stralucitoare si nelinistite, deoarece este legat de lupta contrarelor si, in acelasi timp, de intelegerea lor pentru a crea ceva nou. 2 este un simbol al unirii dintre Yin si Yang, astfel incat, aceasta cifra devine importanta pentru cuplul care vrea sa fie parinti.

3: reprezinta unirea omului si a pamantului, precum si integrarea mintii, a trupului si a spiritului. Acest numar este un simbol al creativitatii si creatiei, astfel incat, este benefic pentru cei a caror misiune si scop este sa creeze ceva nou sau sa inventeze ceva care nu exista inaintea lor. Trei arata diferit fata de lume, pentru a scapa de stereotipuri si limitari.

Este, de asemenea, benefic pentru familiile care viseaza la nasterea unui copil.

3 este legat de culoarea rosie.

4: promoveaza siguranta si stabilitatea. Acest numar este interpretat ambiguu. Pe de o parte, este universal si este asociat cu cele patru forme de existenta (pamant, soare, cer si luna), cele patru anotimpuri si cele patru puncte cardinale. Pe de alta parte, acestui numar i se atribuie valoarea “mortii”, deci in viata de zi cu zi, trebuie sa fie evitat.

5: stimuleaza energia creativa si sociala. Stimuleaza aventura si conversatia. Un numar important asociat cu cele cinci elemente: metal, foc, lemn, pamant si apa. Este asociat cu modificarile care apar la solicitarea unei persoane, desi, deseori rezultatele obtinute nu sunt cele asteptate. Numarul 5 este asociat cu “nimic”, “nimic” care provine din “totul”.

5 poate avea un impact pozitiv asupra celor care vor sa se desprinda de rutina si sa inceapa o noua etapa. Cu toate acestea, ar trebui sa fiti atenti la posibilitatea ca asteptarile sa nu se materializeze.

6: promoveaza ideea de familie, este un simbol al sprijinului. Numarul 6 este, fara indoiala, un numar pozitiv, cu o valoare in sistemul Feng Shui, asociat cu bunastarea si bunastarea materiala.

Intr-un sens mai general, este numarul de odihna, inainte de o noua tragere sau o pauza care apare in viata dupa niste pasi importanti, oferindu-ne o oportunitate de a invata.

7: este simbolul meditatiei si inseamna legatura cu energiile universale. Numarul sapte este un numar sigur si este de departe cel mai bun, capabil chiar sa transforme o situatie negativa in jur. Este, de asemenea, asociat cu cunostinte sacre si importante si cu stiri transcendentale.

8: promoveaza prosperitatea. 8 este “respectat” in China si numarul care reprezinta perfectiunea si implinirea. In Feng Shui simbolizeaza, de asemenea, prosperitatea. Impactul pozitiv al acestui numar este foarte mare si este capabil sa atraga noroc in afaceri, chiar si pentru cei care nu sunt dotati genetic pentru el.

Prin urmare, se recomanda ca cei care doresc sa se imbogateasca rapid, isi decoreaza casa cu multe numere de 8.

Opt corespunde cu albul.

9: reprezinta realizarea unui ciclu si inceperea unui nou ciclu. Este unul dintre numerele favorabile care pot avea un impact pozitiv semnificativ asupra vietii noastre. In Feng Shui inseamna “longevitate” si este folosit foarte des.

In plus, 9 reprezinta cel mai inalt grad de intelepciune si iluminare, care poate ajunge la omul obisnuit.

Incercati sa comandati, in functie de numerologie, obiectele dintr-o anumita zona a casei unde doriti sa existe o miscare energetica pozitiva pentru dvs. si pentru cei care traiesc cu dvs. De exemplu, daca aveti o lipsa de siguranta si stabilitate, puteti plasa grupuri de 4 lumanari in camera sau puteti plasa 8 steaguri langa usa casei, pentru a atrage prosperitatea.

feng shui

Casa Feng Shui: de ce este bine sa va adaptati casa la Feng Shui?

Potrivit Feng Shui, o casa sanatoasa este primul obiectiv de a trai in armonie cu natura. Deci, inainte de a incepe sa schimbati decorul, vopsiti sau schimbati mobilierul, sortati si scapati de tot ceea ce nu va ofera nimic. Avand casa dezordonata impiedica curgerea energiilor pozitive.

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa scapati de tot, dar puteti incepe prin a arunca lucruri vechi pentru a va curata casa de energiile rele. Amintiri negative, obiecte inutile sau care creeaza dizarmonie in casa ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.