Stii ce reprezinta numarul casei in care locuiesti? Afla care este vibratia si cum te influenteaza

Categories DiversePosted on
numerologia casei

Stiti ce reprezinta numarul casei in care locuiti? Numerele nu sunt simple expresii, sunt simboluri care furnizeaza informatii pe teme diferite. Cum sa cunoasteti tipul de vibratii pe care il are casa in care locuiti? Tinand cont de numarul casei dvs., veti sti in care aspecte ale vietii dvs. va trebui sa acordati mai multa atentie in timp ce traiti acolo.

Toate casele au propriile lor vibratii in functie de numarul lor si acest lucru ii va influenta pozitiv sau negativ pe cei care o ocupa, conform numerologiei.

Casele noastre nu sunt doar ciment si lemn: au o energie si aceasta energie este pozitiva sau negativa pentru viata noastra. De multe ori am auzit oamenii spunand ca problemele lor au inceput cand au inceput sa locuiasca intr-un anumit loc; exista si altii care vorbesc despre lucrurile bune primite atunci cand s-au mutat in casa. Si este adevarat, deoarece acest sentiment ne este dat de energia care tine casa si se adauga la cea a oamenilor care vor locui acolo.

Deci, stim deja ca acest lucru poate genera succes sau esec, dar … Cum influenteaza numerologia viata noastra de zi cu zi? Numerele au o vibratie energetica care afecteaza spatiul in care ne miscam si putem fi sau nu in armonie cu vibratia noastra numerica sau cu ceea ce noi insine asteptam de la casa noastra. Prin urmare, aflati numerologia casei dvs. si luati in considerare faptul ca aceste informatii va pot ajuta sa transformati realitatea intr-un mod benefic.

Cum sa aflati numarul casei in care locuiti?

Ca si numele si data nasterii, si casa noastra are o energie deosebita. De multe ori, alegem o casa din cauza modului in care ne simtim in ea. Toti avem suficienta perceptie pentru a intelege daca un loc este pentru noi sau nu. Vibratia casei in care traim, de asemenea, genereaza o anumita energie. Asadar, vom vedea ce energie ne da una dintre cele mai importante locuri din viata noastra.

Mai intai, trebuie sa adaugam toate cifrele, daca este o casa cu o singura familie, ar trebui sa adaugam toate cifrele si sa le reducem la doar una.

Asadar, daca traim la numarul 69 (adunam 6 + 9 = 15 si apoi insumam cele doua cifre descompuse pana cand ajungem la o singura cifra 1 + 5 = 6).

Acum, unii dintre voi nu traiti intr-o casa. Multi dintre voi locuiti intr-un complex de apartamente, unde, de obicei, numarul este insotit de o litera, cum ar fi 24B.

In acest caz, pentru a obtine numarul casei, trebuie sa adaugam si litera care corespunde, in acest caz numarul 2, prin urmare, in acest exemplu, rezultatul este 2 + 4 + 2 = 8.

Acesta este tabelul de corespondenta al literelor si numerelor pentru a va ajuta sa obtineti numerologia caselor:

1 = A, J, S
2 = B, K, T
3 = C, L, U
4 = D, M, V
5 = E, N, W
6 = F, O, X
7 = G, P, Y
8 = H, Q, Z
9 = I, R

numerologia casei

Numarul 1: Casa numarul unu este de obicei foarte curata sau foarte murdara; Nu exista teren intermediar. Oamenii care locuiesc in ea, adesea trezesc curiozitatea vecinilor. In unele ocazii, aceasta casa ar putea da probleme cu conductele si tot ceea ce implica circulatia energiei.

Numarul 2: Este o casa in miscare constanta. De obicei, este solida si fara ostentatie, dar comoda si confortabila. Ocupantii sai sunt oameni prietenosi si ospitalieri, care rareori traiesc mult timp in ea, dar se bucura de ea in timpul liber. In aspectul sau negativ, ar putea provoca probleme si accidente domestice, lucruri care se sparg si chiar boli.

Numarul 3: Casa vesela si versatila, care va fi adesea in constructie pentru a creste sau imbunatati spatiul. Ocupantii sunt de obicei prietenosi si intelegatori. Casa numarul trei este productiva si da noroc oamenilor care locuiesc in ea. Unii numerologi vad partea negativa a acestei case intr-o tendinta de melancolie si depresie.

Numarul 4: Nu este un loc usor de trait, pentru ca nu da senzatia de permanenta. In aceasta casa lucreaza doua forte opuse: una de stabilitate si una de schimbare, motiv pentru care ciocnirile temperamentale sunt frecvente. Va trebui intotdeauna sa se faca reparatii si unele importante, deoarece zidurile si fundatiile ei tind sa se prabuseasca. Daca partea sa negativa va iesi la lumina, acest lucru va fi aratat ca schimbari bruste, tensiuni si disconfort emotional al locuitorilor sai.

Numarul 5: Este casa in care prietenii se aduna sa manance, sa bea si sa vorbeasca. Este o casa fericita, solida si stabila, care necesita putina intretinere. In aceasta casa exista intotdeauna o multime de activitati, locuitorii ei sunt prieteni ai calatoriilor si sunt persoane deschise si sociabile. Partea negativa este tendinta de schimbare si nu favorizeaza oamenii tensionati.

Numarul 6: Este un loc al iubirii si al frumusetii, unde casatoriile care isi incep viata, gasesc cu usurinta fericirea. Vesela si luminoasa, de obicei este decorata cu gust si obiecte de arta excelente. Ideala pentru oamenii creativi si artistici. Cu toate acestea, poate provoca dezordine si ura atunci cand exista elemente care intra in conflict si nu exista un echilibru. In general, este un numar care produce mobilitate.

Numarul 7: Este o casa plina de fantezie, unde chiar infatisarea ei inseala; Poate parea mai mica sau mai mare decat este intr-adevar. Locuitorii sai sunt, de obicei, boemi, oarecum neglijenti si fara mari nevoi materiale. Este o casa ideala pentru oamenii cu o puternica tendinta spre spiritualitate si studiu, unde pot medita si se pot concentra cu usurinta. In partea sa negativa, provoaca insomnie si poate cauza probleme cu scurgerile sau apa in general.

Numarul 8: Aspect solid si respectabil, in care reputatia este foarte importanta pentru ocupantii sai. Foarte potrivita pentru afaceri si lucruri materiale, dar prea frig pentru a trai in ea. Mentinerea unui aspect dragut si confortabil cauzeaza, de obicei, probleme, deoarece este in general trista, intunecata si umeda. Unii numerologi vad aspectul negativ al acestei case ca posibile boli ale oaselor, si tristete.

Numarul 9: Casa geometrica si unghiulara, cu multe diviziuni, unde luminile vor fi aprinse pana foarte tarziu. Sunt frecvente schimbari bruste si repetate. Este o casa cu o mare activitate. Cald vara si foarte rece in timpul iernii. Partea ei negativa este ca poate provoca neliniste locuitorilor sai, lene si probleme cu electricitatea si focul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot