Care este numarul destinului si cum iti influenteaza viata

Categories DiversePosted on

Adesea asociata cu astrologia, numerologia este credința în relația divină, mistică și specială dintre numere și evenimentele din lumea reală. Cei care studiază numerologia studiază simbolismul numerelor. Este adesea folosit pentru a determina caracteristicile particulare despre o anumită persoană, inclusiv personalitatea, punctele forte, talentele, nevoile interne și reacțiile emoționale.

Poate matematica nu a fost subiectul nostru preferat in scoala, dar ceea ce nu ni s-a spus este faptul ca matematica este limba universului nostru. Toate creatiile pot fi explicate in termeni matematici. Este un sistem complet, pur si consistent. De la felul in care planetele se misca, la felul in care lucrurile plutesc pe apa sau cad pe pamant, matematica explica fiecare lucru din universul nostru. Matematica este mistica spirituala in deghizare.

Ceea ce este atat de uimitor in ceea ce priveste matematica, este ca nici o cantitate de transformare culturala, de schimbare sociala sau de tehnologie noua, nu poate schimba faptul ca unu plus unu este egal cu doi! Este incoruptibil, neschimbabil si ofera o baza coerenta de masurare, definind toate relatiile spatiale cu precizia divina. Matematica traduce lumea noastra spirituala in formule fizice manifeste. El impleteste spiritul cu lumea vizibila si viabila.

Istoria numerologiei

Numerologia nu este un fenomen nou. Relația dintre numere și evenimente a fost observată de mii de ani. Într-adevăr, istoria numerologiei se întinde până la vechiul Egipt și Babilon. Câmpul a fost inițial organizat oficial de binecunoscutul matematician Pythagoras, acum 2,6000 de ani în Grecia antică. De la începuturile sale, numerologia a evoluat constant, devenind încet un câmp modern de studiu, care exista si astăzi.

Care este semnificatia numerelor?

Numerele sunt literele acestei limbi sacre. Exista zece dintre ele si chiar si numarul mai mare este alcatuit din aceste zece de baza. Fiecare dintre ele este un bloc de constructie magica, mistic, definind logica divina intr-un mod usor de inteles – impreuna, relatiile lor intruchipeaza universul nostru colectiv, cumulativ si separat fiecare numar intruchipeaza universul nostru individual – calea noastra de viata, scopul sufletului nostru, sufletul si destinul nostru.

Deci, ce este numerologia?

Pentru observatorul din afara, numerologia poate parea la inceput destul de ciudata si greu de inteles. Totusi, se bazeaza pe principii destul de simple. Acestea includ faptul ca universul vibreaza la frecventa sa specifica. Puteti folosi principiile numerologiei pentru a gasi viteza de vibratie a oricarui obiect dat, inclusiv a oamenilor. Acesta este modul in care numerologia functioneaza pentru a constata informatii semnificative despre personalitatea unui individ si caracterul general.

Numerologia este modul in care simplificam matematica sacra si modul in care o aplicam pentru a intelege toate aspectele existentei noastre individuale. Viata noastra de dragoste, cariera / afacerea, sanatatea, viata de familie, prietenia, spiritualitatea, activitatile placute si personalitatea pot fi explicate si intelese matematic.

Multi oameni presupun ca ziua si timpul in care ne-am nascut ne determina soarta. Adevarul este contrariul – am determinat-o de cand ne-am nascut, inainte de a ne naste, stiind adanc in sufletul nostru ziua si ora matematica potrivita pentru a veni in aceasta lume. Ne-a determinat mai intai soarta si apoi ziua si ora corespunzatoare.

Pentru ce se utilizeaza numerologia?

Notiunile de numerologie ne ajuta sa intelegem energia globala a vietii noastre si energia din jurul fiecarei zone de viata. Semnificatiile zilelor de nastere din Numerologie scot in evidenta semnificatiile numarului caii de viata si semnificatiile numarului destinului. Numerologia dragostei numerice este folosita pentru a vedea cum interactioneaza numerele dominante, proeminente, gasite in vietile celor doi oameni si ce fel de relatie le defineste.

Personalitatea noastra este unica si complexa, de aceea doi oameni nu sunt exact la fel. Acestea fiind spuse, exista diferite trasaturi de personalitate pe care le impartasim cu altii, care ne ajuta sa ne conectam si sa vedem lumea intr-un anumit mod similar. Numerologia ofera, de asemenea, o mana de ajutor in incercarea de a ne intelege pe noi insine. Aceasta forma straveche de ghicire a fost folosita de diferite culturi si este vazuta acum ca modalitatea cea mai precisa de a privi in caracterul unei persoane, precum si motivatia.

Numerologia privind personalitatea tine cont de numele cuiva pentru a putea obtine un profil complet. Literele alfabetice din fiecare nume sunt apoi atribuite unei valori numerice dupa care toate numerele sunt adaugate impreuna pentru a veni cu un numar unic. Personalitatea numerologiei analizeaza, de asemenea, lucruri precum data de nastere a unei persoane pentru o evaluare mai precisa.

Compatibilitatea numerica

Dupa cum s-a mentionat mai sus, in timp ce fiecare persoana are propriul raport numerologic, putem reuni numerele si rapoartele a doi oameni si putem vedea ce fel de relatie vor avea.

Este ca si cum ati masura miscarile planetelor – in timp ce Soarele si Luna se urmaresc reciproc intr-un joc etern si complet previzibil, stim cu totii cine este sursa luminii in acea relatie! Deci, poate si in relatia voastra, o persoana isi asuma responsabilitatea de a fi lumina, iar cealalta este un pasager emotional. Sau poate aveti un frumos dans cosmic, fiecare partener facand parte din el.

Numerologia va va ajuta sa stabiliti ce fel de relatie aveti si puteti avea si mai mult. Partenerii pe care ii atrageti va pot ajuta sa va intelegeti mai bine, si folosind propriul raport numerologie, puteti vedea si acest lucru in mod clar.

Numerologie pentru afaceri

Unele zile sunt mai bune decat altele pentru a semna contracte, a face noi investitii, a planifica proiecte sau a angaja oameni noi. Alte zile sunt mai bune pentru a incheia relatiile de lucru, aducand un proiect la capat, inchizand usile. Unele luni sunt mai bune decat altele, iar cativa ani totul merge bine sau prost, indiferent cat de mult incercati. Motivul este ca fiecare zi, saptamana, luna si an vine cu propria sa energie, o energie pe care o putem decoda si intelege folosind numere, pe baza cifrelor anului si a numerelor gasite in date.

Care este semnificatia numerelor?

Fiecare data este alcatuita din numere diferite. Unii numerologi adauga aceste numere pana cand ajung la un numar dintr-o singura cifra. De exemplu, 3 martie 2017 ar adauga pana la: 3 + 3 + 2 + 0 + 1 + 7 = 16; apoi 1 + 6 = 7. Alti numerologi acorda atentie zilei si lunii si anului separat. Ambele sunt valide si toate rezultatele sunt conectate.

Cum se calculeaza numarul destinului

Gasirea numarului destinului este usoara si necesita doar o adaugare simpla. Incepeti prin a va scrie ziua de nastere.

In raportul dvs. de numerologie, fiecare numar semnificativ este redus pana la vibratia unei singure cifre. De exemplu, 20 este redus la 2 (2 + 0 = 2) si 31 este redus la 4 (3 + 1 = 4). Exceptia de la aceasta regula este pentru “numerele principale” 11 si 22. Aceste numere au un inteles special si nu se reduc niciodata atunci cand va calculati calea vietii.

Transformati ziua, luna si anul zilei de nastere pana la forma unica.

Exemplul 1: Daca ziua de nastere este 20 iulie 1953, scrieti:

Ziua: 20 = 2 + 0 = 2
Luna: Iulie este a 7-a luna = 7
Anul: 1953 = 1 + 9 + 5 + 3 = 18 = 1 + 8 = 9
Exemplul 2: Daca ziua dvs. de nastere este 22 iulie 1953, totusi, pentru ca ziua este un numar de maestru, in loc sa scrie:

Ziua: 22
Luna: Iulie este a 7-a luna = 7
Anul: 1953 = 1 + 9 + 5 + 3 = 18 = 1 + 8 = 9
Acum, adaugati numerele ramase si reduceti-le din nou pana la o singura cifra.

Exemplul 1:

2 + 7 + 9 = 18 = 1 + 8 = 9
Numarul destinului = 9
Exemplul 2:

22 + 7 + 9 = 38 = 3 + 8 = 11 (Deoarece 11 este de asemenea un numar principal, nu ar trebui redus.)
Numarul destinului = 11

O persoana poate avea oricare dintre urmatoarele numere ale caii de viata: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 sau 22. Calculati-va si aflati ce scrie despre dvs. mai jos.

Iata semnificatiile fiecarui numar din numerologie.

Numarul 0

Numarul 0 este mama existentei. Totul vine din acest vid, acest tipar intunecat, inexplicabil, intunecat si vesnic. Nimeni nu are 0 ca numarul destinului – acest numar este numarul Universului insusi. Toti suntem copii ai lui 0.

Numarul 1

Numarul 1, literalmente conoteaza ca fiind numarul 1 in ceea ce faceti. Daca este vorba de afaceri, atunci numarul 1 va arata capacitatea de conducere admirabil, ci carisma, atunci cand le arata si altora calea si, la randul lor, dorinta naturala si innascuta a oamenilor de a avea incredere in conducerea dvs.. Daca detineti o afacere sau va ocupati de o companie, veti reusi fara probleme. Doar amintiti-va, nu orice alta persoana este un numar 1! Va ajuta sa aveti rabdare si intelegere pentru cei care se nasc pentru a fi urmasi.

Unu este asociat cu Soarele energie, inceputuri. Persoanele cu numarul unu intr-o parte importanta a profilului lor sunt de obicei unice. Sunt puternice si individualiste. Ei sunt mari lideri, sunt vizionari dinamici cu curaj si ambitie. Pe partea inferioara, pot fi singuri, exigenti si uneori egoisti.

Numarul 2

Armonia este numele dvs. mic. Prosperati in relatii – cu partenerul, cu familia, cu prietenii, cu colegii sau cu vanzatorii din magazine! Vorbiti cu toata lumea, sunteti cu picioarele pe pamant si oamenii va iubesc prezenta. Sunteti viata petrecerii!

Dar, uneori, mentinerea pacii intr-o relatie este atat de importanta pentru dvs., incat uitati cine sunteti si faceti sacrificii care nu sunt reciproce. Puneti piciorul in prag cand este necesar.

In materie de afaceri, 2 reprezinta un numar mare de parteneriate de succes. Daca numarul dvs. de viata este de 2 sau daca cifrele unei date se adauga la numarul 2, stiti ca este cea mai buna energie pentru a incheia acorduri de afaceri si a crea proiecte prin lucrul in echipa. 2 este un numar minunat pentru semnarea acordurilor de pace intre tari, pentru a compensa greselile din trecut intre iubiti si pentru a indrepta orice greseli din trecut.

Numarul 3

Numarul 3 inseamna munca in echipa, sociabilitatea, generozitatea, jocul si exprimarea de sine. Daca numarul dvs. de viata este de 3,sunteti o persoana distractiva in jurul careia toata lumea vrea sa fie!

Trei este numarul planetei Marte, dinamic, activ. Trei ne atrage atentia asupra “triunghiurilor”, a corpului, a mintii si a sufletului; trecut, prezent si viitor. Persoanele cu mai multi de trei sunt foarte expresivi prin abilitati artistice, scrieri sau comunicari verbale. Ei iubesc aventura si provocarile. Ei sunt plini farmec, dar au si tendinta de a fi egoisti, egocentrici si agresivi.

Numarul 4

Daca numarul dvs. de viata este de 4, sunteti un organizator, o persoana administrativa de care depinde intregul birou. Aveti un talent pentru crearea, implementarea, executarea si apoi extinderea proiectelor deja mari!

Patru este condus de Mercur; stabil, cu picioarele pe pamant – ganditi-va la orice structura cu patru colturi. Persoanele cu patru sunt in general puternice si pe cont propriu, practice si logice. Ei pot fi incapatanati, sunt predispusi sa se certe si sa se planga atunci cand lucrurile nu sunt asa cum le plac.

Numarul 5

Daca numarul dvs. de viata este de 5, sunteti un spirit liber, nascut cu aripi invizibile, cu o placere sa calatoriti in locuri exotice, preferand sa lucrati ca freelancer, dorind sa aveti cel mai flexibil program posibil.

Cand vine vorba de relatii, trebuie gasiti pe cineva care e la fel de liber ca dvs. Aveti nevoie de cineva care va dori sa zboare alaturi de dvs.

Cinci este condus de Jupiter si este asociat cu aventura si miscare. Aceasta poate fi calatorie; cresterea spirituala sau orice tip de calatorie. Poate denota evenimente si schimbari imprevizibile. Oamenii cu cinci in profilul lor urasc monotonia si stagnarea; ei iubesc aventurile si angajamentele noi. Ei pot fi dramatici, dar si nestatornici si nesiguri.

Numarul 6

Daca numarul dvs. de viata este 6, sunteti un om care gandeste, vorbeste si actioneaza din inima. Sunteti sinceri, iubitori, calzi si afectivi. V-ar ajuta sa gasiti un loc de munca unde puteti aduce si aplica aceste calitati minunate, cum ar fi un profesor de gradinita, pediatru, asistent social sau un terapeut.

Sunteti facuti pentru relatii pe termen lung si viata de familie.

Sase este numarul asociat cu Venus; dragoste; armonie; sinceritate. Energiile sunt rabdatoare si calme, deoarece ne dezvaluie optiunile. Oamenii cu sase in profilul lor sunt pasnici generali, pacificatori, fara prejudecati, grijulii.

Numarul 7

Daca numarul dvs. de viata este 7, viata dvs. va fi predominant influentata de mintea dvs. Indiferent ca este vorba de intelectualitati, de discursuri filosofice sau de o profunda viata spirituala / meditativa prin intermediul celei de-a saptea chakre, voi sunteti facuti pentru asta. Ati fi un mare profesor, filozof sau un guru.

Sapte sunt asociate cu Saturn; mister; magie; activitatile esoterice si stiintifice. Cu sapte, exista mereu sensuri mai profunde sau informatii ascunse gata sa fie dezvaluite. Persoanele cu sapte in profilurile lor sunt, de obicei, persoane intelectuale, intense, spirituale si intelepte; ele pot fi, de asemenea, critice, reci si nerabdatoare.

Numarul 8

Daca numarul dvs. de viata este de 8, sunteti motivat, muncitor. Gandirea dvs. metodica si numerica trebuie pusa deoparte cand vine vorba de dragoste. In dragoste, unul plus unul pot face doar unul – adica daca credeti in suflete! S-ar putea sa aveti o inclinatie intelectuala si puteti fi putin incapatanat.

Opt este asociat cu Uranus; bogatie; afaceri; bunurile materiale si succes. Sunteti in mare parte preocupati de cicluri si de obicei indicati modele si repetitii. Persoanele cu 8 in profilul lor sunt, de obicei, oameni puternici, de succes. Sunt lideri si foarte capabili, dar pot fi infometati de putere, muncitori sau materialisti.

Numarul 9

Daca numarul dvs. de viata este de 9, credeti in umanitate; credeti ca puteti avea un viitor bun. Credeti ca suntem toti egali si ca rasa si religia nu ii fac pe oameni sa se deosebeasca unul de celalalt. Ati fi un lider uimitor al unei cauze sau al unei organizatii non-profit.

Noua este asociat cu Neptun; realizare; influenta; vibratiile cele mai inalte pe care le radiaza din interior – atributele personale sunt punctul culminant al celorlalte numere si trasaturile lor; oamenii cu noua in profilul lor sunt in general, foarte inzestrati, indivizi receptivi, filosofi in toate domeniile. Ei pot fi predispusi la senzatia de dispozitie, la sentimentele de izolare si la auto-mila atunci cand lucrurile nu se desfasoara cum doresc.

Numarul 11

Unsprezece este cel mai intuitiv din toate numerele destinului si pot sa simta foarte mult despre ce se intampla in spatele scenei. Ei au o intelegere innascuta a celorlalti si sunt usor capabili de a se ridica la indiciile mai profunde. Ca numar de comanda, 11 are calitati similare numarului 22, doar amplificate. Sunteti dedicati si loiali si probabil ca va veti casatori tineri. Aceasta intuitie amplificata este alimentata de o energie neincetata, ceea ce face uneori dificila pastrarea altora.

Din cauza intuitiei naturale si a energiei constante, este posibil sa traiti o viata extrema. Formati relatii profunde cu usurinta, adesea spre uimirea altora. Totusi, aceasta viata a extremelor este condusa si de o neliniste interioara. Sunteti un vizionar cu o energie de rezerva si cand va plictisiti, va plimbati in urmatoarea idee grozava. Acest lucru va ofera puteri si tulburari emotionale.

Cu toate acestea, aveti mai mult potential decat stiti. Aveti o capacitate naturala de a dezvolta cunostinte profunde si exacte fara a trece printr-un proces de gandire rational. Acest lucru este adesea inteles gresit la o varsta frageda, ceea ce a facut ca multi oamenii cu 22 in profil sa fie constienti de sine si sa se autocritice.

Sensibilitatea si energia ridicata va fac predispusi la anxietate si stres. In timp ce sunteti intotdeauna tactici si diplomatici, anxietatea dvs. va poate face sa va simtiti repede rai sau atacati. Deseori va imaginati modalitati de a va razbuna, totusi, intuitia dvs. va impiedica, de obicei, sa faceti miscari bruste. Aveti grija sa va acordati suficient timp pentru a va decomprima atunci cand va confruntati cu situatii stresante. Trebuie sa gasiti un echilibru intre extreme pentru a va gasi calmul.

Numarul 22

Daca numarul dvs. de cale de viata este douazeci si doi, aveti potentialul de succes si putere extrema. Sunteti disciplinati, ambitiosi, increzatori si pragmatici, lucruri care va fac in mod firesc capabili sa transformati visele in realitati. Lucrati greu si sunteti inradacinati in logica, impartind situatiile complexe in solutii pas cu pas. Cu toate acestea, 22 are o inclinatie naturala pentru intuitie si independenta, ceea ce ii permite sa depaseasca anxietatile sociale.

Ca douazeci si doi, puteti vedea frumusetea unei idei, precum si logistica, pentru a o face reala. Cu toate acestea, bunul dvs. simt al sunetului va face sa vedeti si limitarile unei idei. Munca voastra si dedicarea pentru analiza va ajuta sa intelegeti scenarii complexe, cum ar fi complexitatea unei organizatii mari sau a unei retele globale. In timp ce altii nu va pot vedea intotdeauna viziunea, intuitia si realismul va fac mai usor sa construiti incredere. Sunteti un visator si un pragmatist, totul intr-unul.

Din pacate, 22 este adesea cel mai neimplinit in viata. Sunteti constienti de potentialul dvs., totusi sunteti, de asemenea, criticul dvs. cel mai dur. Adesea stabiliti standarde impracticabile si nerealiste pentru dvs., plasand o presiune constanta impusa de sine pentru a reusi. Aveti mari dificultati in a accepta orice fel de esec si, de obicei, va invinovatiti, chiar si atunci cand nu este meritat. Atunci cand nu este verificat, ego-ul dvs. poate duce si la neincredere fata de ceilalti. Va vedeti ca fiind superior si, prin urmare, lipsiti de credinta in capacitatea celorlalti.

Oamenii cu 22 in profilul lor sunt vizionari dedicati si disciplinati. Cu toate acestea, trebuie sa invatati sa acceptati ca ideile se pot schimba si transforma in timp ce acestea se produc. Variantele de la viziunea originala sunt oportunitati, nu esecuri.

Cum va poate ajuta numerologia in viata?

Deci, ce poate face numerologia pentru dvs.? Cum functioneaza exact? In esenta, analizeaza combinatiile literelor din numele dvs., precum si data la care v-ati nascut si da indicii cu privire la caracterul, punctele forte si slabiciunile dvs., talentele naturale, motivatiile si scopul vietii.

Numerologia informatiilor va ofera posibilitatea de a va calauzi in directia in care v-ati nascut. Asta nu inseamna ca totul este batut in cuie si trebuie sa faceti lucrurile intr-un anumit mod. Cu toate acestea, daca va schimbati viata astfel incat aceasta sa corespunda mai mult numerologiei dvs., ati putea fi placut surprinsi de cat de bine se va aseza totul. Lucrurile pot incepe sa cada in mod natural in loc si puteti gasi fericirea pe care ati cautat-o.

Utilizata corect, numerologia va poate ajuta sa va eliberati de orice limitari percepute pe care le aveti, impingandu-va sa fiti cei mai buni. In acelasi timp, va poate ajuta sa recunoasteti unde se afla slabiciunile dvs., directionandu-va departe de potentiale capcane. Informatiile pe care le descoperiti va pot ajuta sa evitati orice greseala din viata voastra.

Pentru a profita la maximum de aceasta, trebuie sa cultivati in mod intentionat trasaturile pozitive. In acelasi timp, trebuie sa faceti in mod constient pasi pentru a recunoaste si pentru a evita dezvoltarea trasaturilor negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot