Top 10 slabiciuni ale racului dupa un astrolog

Categories AstrologiePosted on

Racii au nenumarate calitati pozitive de sarbatorit, dar aflarea celor mai mari slabiciuni ale zodiei Rac ne permite sa cunoastem toate detaliile din spatele acestui semn de apa.

Fiind un semn cardinal de apa, Racii sunt empati cu sentimente profunde care pretuiesc confortul casei. Acestea fiind spuse, sensibilitatea lor afectuoasa ii poate face uneori pe cei din jur sa simta ca merg pe coji de oua. Dar nu suntem aici sa vorbim de rau despre ei.

Indiferent daca sunteti Rac sau nu, familiarizarea cu cele mai semnificative vulnerabilitati ale zodiei Rac va va permite sa intelegeti laturile lor cele mai intime si realiste.

1 – Pot fi morocanos

Exista un motiv pentru care Racii sunt reprezentati de simbolul crabului! Acesti indivizi sensibili tind sa devina iritabili si sensibili, ceea ce ii poate face uneori sa se retraga in singuratatea cochiliei lor, evitand lumea exterioara.

2 – Dispozitiile lor fluctueaza des

Starea de spirit a unui Rac tinde sa se schimbe la fel de des cu cat luna isi schimba fazele pe cer (la urma urmei, acestea sunt singurul semn guvernat de luna in astrologie). Intr-un minut ar putea sa rada la o gluma, iar in urmatorul ar putea plange pe tonul unui cantec trist. Acest lucru poate fi greu de inteles pentru oamenii apropiati, mai ales daca nu se afla in aceeasi lungime de unda emotionala ca si Racii.

3 – Sunt super sensibili

Racii sunt foarte sensibili, adesea iau lucrurile personal sau interpreteaza gresit cuvintele sau actiunile altora. Chiar si cele mai subtile schimbari ale energiei cuiva pot declansa preocuparile unui Rac, asa ca este esential ca acesta sa-si exprime sentimentele si sa fie direct in loc sa le interiorizeze si sa faca presupuneri.

4 – Pot fi inchise

Vorbind despre a fi sincer cu privire la sentimente, asta poate fi o provocare pentru un Rac, in ciuda nivelurilor ridicate de inteligenta emotionala. Ca si crabul zodiacal, Racii au tendinta de a se ascunde in cochilie si de a impinge oamenii daca se simt prea expusi, vulnerabili sau coplesiti.

5 – Sunt oarecum pasivi-agresivi

Racii cu inima moale au sentimente delicate care pot fi ranite destul de usor – dar nu le place nicio confruntare. De aceea, in loc sa-si exprime direct frustrarile sau resentimentele fata de ceilalti, ei recurg adesea la a fi pasiv-agresivi, afisand agresiune tacuta, cum ar fi folosirea sarcasmului pentru a „jab”, ironia, imbufnarea, a nu vorbi despre problema, a fi capricios, a-si schimba tonul. voce, sau pastrand ranchiuni de lunga durata.

6 – Ei dau prea mult din ei insisi

Fiind unul dintre zodiile de apa, Racii sunt profund in contact cu sentimentele oamenilor si doresc sa-si foloseasca darurile intuitive pentru a-i sustine. Cu toate acestea, obiceiul de a umple paharele celorlalti si de a nu le umple niciodata pe ale lor ii poate lasa pe Rac epuizati si uzati.

7 – Ei se opresc adesea asupra trecutului

Semnul Rac este legat de nostalgica casa a patra a zodiacului, legata de copilaria, amintirile si radacinile emotionale ale noastre. Aceasta influenta explica de ce Racii se pot agata atat de usor de trecut. Multi Rac se trezesc legati emotional de relatii din trecut sau ruminand pe vechi argumente si situatii.

8 – Pot fi lipicioase

Racii se hranesc in mod natural, stiind instinctiv cum sa ofere confort, siguranta si protectie celorlalti. Din pacate, nu toata lumea stie cum sa raspunda acestui tip de ingrijire – iar Racii ar putea incepe sa se simta nevoiasi si chiar lipiti daca cineva nu se potriveste cu nivelul lor de atentie. Acest lucru ii poate face mai predispusi la un stil de atasament codependent in relatii.

9 – Sunt supraprotectori

Fiind semnul guvernat de luna (care este planeta asociata cu instinctele materne si cu vulnerabilitatea emotionala), Racii au o dorinta apriga de a se proteja pe ei insisi si pe cei dragi de orice rau. Cu toate acestea, acest lucru ii poate face prea protector, chiar si atunci cand nu este necesar.

10 – Devin rapid defensivi

Racii au inimi blande si suflete sensibile – si daca se simt amenintati sau prea vulnerabili, natura lor semnului cardinal de a prelua controlul va sari si se va grabi in aparare. Cu toate acestea, actionarea constanta ca si cum ar fi atacati ii poate face pe altii sa simta ca trebuie sa calce usor in jurul lor. Prin urmare, este esential ca Racii sa reflecteze asupra emotiilor lor inainte de a-si aduna trupele.

Consultatie Personalizata Tarot