Cum se descurca fiecare semn zodiacal cu o relatie deschisa?

Categories AstrologiePosted on

Semnele apartinand elementelor aer sau foc tind sa fie mai libere decat semnele pamantului si apei, care sunt mai dependente si au nevoie de securitate emotionala.

BERBEC

Arienii vor crede initial ca este o idee buna, deoarece isi pot exercita spiritul de cuceritor fara restrictii sau prejudecati. Posibil, odata ce isi pot lasa deoparte caracterul autoritar si posesiv, ar putea fi partial de acord cu ea. Intrebarea care ramane pentru persoanele din aceasta zodie este: chiar am nevoie de o relatie stabila? Arienii se descurca destul de bine singuri.

ZODIA GEMENI

Gemenii sunt mai predispusi sa accepte ideea de relatii deschise, deoarece atasamentul nu este de obicei una dintre principalele lor caracteristici. Gemenii sunt liberi si iubesc sa seduca. Ei nu pot trai fara arta seductiei si se pot adapta cu usurinta la mai multi parteneri. Cea mai dificila parte este sa-i permita partenerului sa-si traiasca propria viata, dar s-ar putea in cele din urma sa cedeze. Gemenii se descurca bine pe cont propriu fara un partener fix.

LEU

In ciuda faptului ca este un semn de foc, Leul este prea posesiv cu toti cei pe care ii iubesc. Sunt prea loiali pentru a permite unei alte persoane sa le invadeze intimitatea, deoarece aceasta apartine altcuiva. Cu toate acestea, atunci cand relatia incepe sa-si piarda elemente care le racoresc pasiunea, s-ar putea sa isi reconsidere pozitia, mai ales ca Leii nu se descurca bine singuri si pot construi relatii de durata.

BALANTA

Balantele iubesc dragostea, dar o iubesc rational. Dragostea pentru Balante implica ideea de a iubi, iar corpul poate sa nu participe la acest ritual iubitor. Ei sunt dependenti de relatii si vor fi intotdeauna pentru ca Balanta se intelege pe ei insisi din perspectiva iubirii unei alte persoane. Identitatea lor se bazeaza pe ideea de a iubi pe altcineva. Prin urmare, este posibil sa nu existe prea multa rezistenta la acceptarea relatiilor deschise. Mai ales ca Balantelor nu se descurca bine singuri.

SAGETATOR

Sagetatorul este printre cele mai libere si independente semne din zodiac si are o intelegere clara ca totul are un inceput, un mijloc si un sfarsit. Pot trai o relatie cu angajament sexual si emotional, dar stiu ca focul tinde sa se stinga. Ei nu sunt rezistenti la ideea de relatii deschise atata timp cat pot iubi profund o persoana. Mai ales ca sagetatorii se descurca bine pe cont propriu.

VARSATOR

Varsatorii sunt, dintre toate zodiile, cei mai capabili sa separe dragostea de sex. Au dificultati imense in a iubi profund; iubesc rational, iubesc ideile si inteligenta. Sexul este divertisment pentru ei. Intimitatea se poate intampla, dar are o data de expirare. Este dificil pentru un Varsator sa intre intr-o relatie cu ideea ca va dura tot restul vietii. Varsatorii sunt aproape pregatiti pentru acest tip de relatie deschisa.

Semne de pamant si apa:

Semnele de pamant si apa vor rezista mult timp ideii de relatii deschise. Sunt prea nesiguri pentru astfel de relatii. Posesivi, manipulatori si gelosi, ei nici macar nu pot contempla aceasta idee cu calm si distanta, ceea ce, pentru ei, este mai presus de orice absurd!

TAURUL

Taurienii sunt cunoscuti pentru gelozia si posesivitatea lor, iar doar ideea de a-i permite partenerului lor libertatea pentru o alta experienta sexuala ii pune in panica. Reactia lor poate fi intensa daca cineva le prezinta aceasta posibilitate in mijlocul unei crize relationale. Isi vor impacheta lucrurile si vor disparea, pentru a nu se mai intoarce niciodata, in cautarea pe cineva care sa-si merite dragostea si capacitatea de angajament.

Rac

Racii sunt cei mai romantici oameni din zodiac, iar o propunere ca aceasta poate fi extrem de ofensatoare si ii poate rani profund. Racii cred in dragostea romantica pentru tot restul vietii. Se gandesc sa se intalneasca, sa se logodeasca si sa se casatoreasca, toate cu o singura persoana. Relatiile deschise sunt, in sine, o idee pentru oamenii care nu au capacitatea de a iubi.

FECIOARA

Dintre toate semnele de pamant, Fecioarele sunt cele mai putin atasate, deoarece sunt foarte rationale. Au dificultati cu lumea emotionala si sexuala pentru ca nu pot tolera manifestarile viscerale ale iubirii. Ei iubesc discret si in tacere. Sunt etici si corecti si, prin urmare, nu ar permite deschiderea sexuala in relatia lor, mai ales daca ar trebui sa minta.

SCORPIONUL

Va puteti imagina un Scorpion intr-o relatie deschisa? Scorpionii sunt, alaturi de Taur, cei mai gelosi si posesivi oameni din zodiac si nu ar permite, sub nicio circumstanta, deschiderea sexuala in relatia lor fara posibilitatea unei conversatii sau a unui acord. Sexul este serios pentru Scorpion, iar intimitatea este ceva care se construieste zi de zi. Deci, nu vom mai vorbi despre asta!

CAPRICORNUL

Capricornii sunt conservatori. Traditia, familia si proprietatea sunt motto-ul lor. Este greu de imaginat ca cineva al carui obiectiv principal este sa construiasca relatii de lunga durata caramida cu caramida, zi de zi, ar face parte dintr-o relatie deschisa. Aceasta poate fi doar ideea unor oameni iresponsabili si neangajati in viata. Astfel de oameni nu merita atentia lor din perspectiva lor.

PESTI

Pestii sunt emotionali si romantici, dar, printre zodiile de apa, se numara printre cei care ar putea lua in considerare acest gen de relatie, deoarece sunt mutabili si adora sa experimenteze momente de dragoste si pasiuni profunde. Cu toate acestea, daca relatia incepe sa devina rece si partenerul lor devine mai indepartat, ar putea accepta ideea acestui tip de relatie. Pestii sunt deschisi la noi experiente, mai ales cand vine vorba de iubire.

Consultatie Personalizata Tarot