Horoscop Fecioara 2020 – stabilitate si noroc

Categories Astrologie, HoroscopPosted on

Ca si anul 2019, anul 2020 va fi si un an de stabilitate si calm pentru tine. Acest lucru nu inseamna ca viata ta va fi plictisitoare. Exista o multime de oportunitati si lucruri bune pentru tine. Datorita atitudinii tale practice si modeste, cauti mereu lucruri noi. Acest proces decizional instinctiv te va ajuta atunci cand vei fi blocat in doua extreme.

Este foarte important sa stii sa fii pozitiv si sa transformi o situatie dificila in favoarea ta. Desigur, va veti confrunta cu suisuri si coborasuri pe tot parcursul anului, dar va puteti astepta la un val de stabilitate si calm, intrucat planeta voastra conducatoare Mercur se intersecteaza cu Jupiter, Saturn, Ketu si Soare, conform previziunilor astrologice pentru horoscop fecioara.

Conform previziunilor, la inceputul anului, Mercur si Soarele se vor misca impreuna, creand oportunitati deosebite pentru tine. De asemenea, in aceasta perioada va veti bucura de noroc. Dar amintiti-va ca nimic nu este perfect. Activitatile efectuate pe parcursul intreguli an depind de modul in care va descurcati. Norocul, destinul si karma sunt de partea voastra. Asa ca profitati la maxim de oprtunitatile care se vor ivi in urmatoarea perioada.

Horoscop Fecioara familie 2020

Deoarece Jupiter este in centru, sunteti in avantaj. Acesta este un semn al relatiilor bune in familie. Anul trecut a fost bun pentru nativii din zodia Fecioara si, daca doriti sa continuati asa, trebuie sa va concentrati pe importanta relatiilor personale.

Viata de familie va fi stabila si moderata pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, orice decizie majora pe care doresti sa o iei, presupune multa atentie. Nu va grabiti sa luati decizii, deoarece este un an lent pentru, potrivit relatarilor pentru horoscop Fecioara, din acest an. Daca doriti sa va mutati intr-o casa noua, trebuie sa va ganditi si apelati la sfaturile membrilor familiei. Deoarece anul trecut si anul acesta ati fost rabdatori, este posibil ca membrii familiei tale sa isi aminteasca de afectiunea si dragostea ta.

Anul acesta, din moment ce norocul este in favoarea ta, integreaza-te in relatiile din familie si reaminteste-le cat de mult inseamna pentru tine. Petreceti mai mult timp cu copiii, mai ales daca sunt mici.

Horoscop Fecioara dragoste si relatii 2020

Pana in aprilie, nu vor exista progrese substantiale in relatiile tale romantice. Viata amoroasa a fost constanta si incerta de ceva vreme. Anul acesta, puteti condimenta putin lucrurile. Scopul tau ar trebui sa fie sa gasesti un suflet-pereche sau sa consolidezi o relatie existenta.

Orienteaza-te spre nevoile partenerului tau, in loc sa cauti perfectiunea. Dupa cum am spus, nimic nu este perfect. Daca doriti ca relatiile voastre romantice sa functioneze, trebuie sa fiti flexibili si sa priviti lucrurile in ansamblu. Nu va agatati de o singura idee despre cum ar trebui sa fie o relatie, conform sfaturilor oferite de astrologi care vizeaza horoscop Fecioara.

Cel mai bun lucru este ca va aflati intr-o pozitie in care cei dragi si partenerul/partenera de viata va vor inteleage pe deplin. Toate astrele sunt in favoarea ta.

Horoscop Fecioara munca si cariera 2020

Mercur este in casa 7 anul acesta, iar acest lucru inseamna ca veti avea succes in cariera. Pozitia lui Mercur si a lui Jupiter arata ca veti avea parte de oportunitati in acest an, care se vor dovedi a fi benefice pe termen lung.

Este posibil sa primiti o oferta de munca neasteptata care nu se potriveste cu jobul dumneavoastra ideal, dar se va dovedi perfect si care va coincide cu abilitatile forte ale dumneavoastra. Nu va grabiti sa spuneti “nu”. S-ar putea sa va simtiti subapreciati si subestimati. Deoarece Marte va fi prezent in casa a treia, va veti simti increzator si curajos pentru a face fata obstacolelor si dezamagirilor.

Horoscop Fecioara sanatate 2020

Anul tau va fi fantastic in ceea ce priveste starea de sanatate. Va veti simti energic si puternic in orice situatie in care incercati sa obtineti ceva. Aveti tendinta sa va faceti griji pentru sanatate, dar nu este cazul in acest an.

Te afli in perioada perfecta pentru a te relaxa, in ciuda spiritului tau perfectionist. Gasiti un echilibru. Incepeti sa ascultati ce va spune organismul si faceti ceea ce considerati ca este cel mai bine pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot