Hororscop Capricorn 2020 – anul transformarilor

Categories Astrologie, HoroscopPosted on

Anul 2020 va fi anul transformarii pentru nativii din zodia Capricorn. Va veti gasi inconjurat de dorinta de a cuceri si de va depasi limitele. In functie de pozitiile planetelor, anul 2020 va fi in favoarea Capricornilor in cea mai mare parte a anului. La inceputul anului, conducatorul semnului tau, Saturn, se va alinia cu Mercur si Jupiter. Cele trei planete vor fi pozitionate in prima casa, ceea ce se va dovedi a fi extrem de avantajos pentru tine, conform previziunilor astrologice in horoscop Capricorn 2020.

Te vei simti mai rabdator si mai increzator, asa ca va fi momentul perfect pentru a reveni in relatiile cu vechii prieteni. Cu alte cuvinte, in 2020, nativii din zodia Capricorn vor fi de neoprit. Va veti elibera de toate temerile, indoielile si restrictiile care v-au tinut pe loc in anul anterior. In anul 2020 va fi sansa voastra de a realiza totul.

Foloseste-ti talentele cu intelepciune pentru a-ti castiga lupta cu demonii interiori. Stiti ca sunteti practici si ambitiosi – acest lucru, combinat cu increderea voastra in fortele proprii, va vor ajuta sa realizati tot ceea ce doriti.

Horoscop Capricorn familie 2020

Deoarece va concentrati mai mult pe pacea interioara in acest an, este posibil sa simtiti ca nu petreceti destul timp cu familia. Acest lucru are legatura si cu faptul ca Saturn este pozitionat in prima casa in primele 2 luni ale anului, ceea ce semnifica un sentiment de pierdere sau nemultumire.

Cu toate acestea, nu este un semn rau, dar este mai bine sa ai in vedere acest aspect. In acest timp, puteti achizitiona cateva obiecte de lux pentru casa si familie. Nu uitati, sa ramaneti pozitiv in momentele grele din acest an, potrivit sfaturilor astrologilor referitoare la horoscop Capricorn 2020.

Acest val de nemultumire se va extinde pana in luna februarie, odata ce Jupiter si Saturn vor intra in casa a 7- a. In acest timp, veti primi si cateva vesti sau castiguri neasteptate. Pentru Capricornii casatoriti, anul 2020 va fi moderat. Inceputul anului va fi un moment bun pentru a-ti reinvia romantismul si a readuce scanteia in casnicie.

Horoscop Capricorn dragoste 2020

Va veti lupta continuu pentru a gasi echilibru intre familia, munca, viata personala si viata amoroasa. In acest an, trebuie sa va concentrati asupra relatiei de dragoste. Daca esti intr-o relatie, este un moment bun sa duci lucrurile la nivelul urmator sau chiar sa iei in considerare casatoria.

Daca sunteti singuri, veti considera ca dragostea nu este prioritara, in raport cu responsabilitatile pe care doriti sa vi le asumati. Cu toate acestea, nativii din zodia capricorn se pot simti atrasi de un prieten apropiat, dar se pare ca nu reusiti sa tineti pasul cu aceste sentimente.

Horoscop Capricorn cariera 2020

Previziunile astrologice in horoscop Capricorn 2020, in ceea ce priveste cariera, sunt de bun augur. Daca lucrati deja, veti primi cateva vesti bune in prima jumatate a anului. Este posibil sa primiti fiti promovat sau sa primiti un bonus. Dar nu fi prea sigur pentru ca toate realizarile tale sunt rezultatul efortului depus de fiecare nativ Capricorn, in parte.

In acest an, veti observa si unele schimbari pozitive in activitatea pe care o desfasurati la locul de munca. S-ar putea sa obtineti o oferta mai buna sau sa doriti sa va schimbati cariera pentru a incerca ceva nou. Orice schimbare se va dovedi a fi in favoarea ta. Daca ati cautat un alt job, anul acesta este ideal pentru a va gasi un loc de munca care coincide cu visele tale.

Horoscop Capricorn sanatate 2020

Intrucat acesta este anul transformarii complete, veti sesiza o schimbare majora atat in starea de sanatate fizica, cat si mentala. O mare parte din aceasta transformare va fi rezultatul determinarii de a te reinventa. Te vei simti energic pe tot parcursul anului, pe masura ce esti motivat.

Schimbarea rutinei te va face energic si mult mai activ decat ai fost pana acum. Concentreaza-te asupra starii tale generale de sanatate. In 2020, pune-te pe primul loc si concentreaza-te pe o viata sanatoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Consultatie Personalizata Tarot