Fecioare: Descopera 6 diferente intre cei nascuti in august si septembrie!

Categories AstrologiePosted on

Fecioarele, fie ca esti una sau nu, a fi de acelasi semn cu cineva nu inseamna ca vei avea o rudenie cosmica instantanee. De fapt, unii cred ca Fecioarele din august si Fecioarele din septembrie ar putea veni din extremitati complet opuse ale spectrului cosmic.

Fiecare are o harta astrologica unica de la nastere, iar plasarea noastra planetara poate varia in functie de ziua, anul si chiar de momentul in care ne-am nascut.

Dar exista vreo baza astrologica reala pentru presupusele diferente dintre Fecioarele din august si septembrie?

Exista multe motive astrologice pentru care oamenii cu acelasi semn zodiacal ar putea fi atat de diferiti unul de altul, mai ales ca semnele noastre solare sunt doar o parte a hartilor noastre natale.

Aceasta inseamna ca, in timp ce aproape toti cei nascuti intre 23 august si 22 septembrie sunt Fecioara, ar putea avea semne zodiacale foarte diferite de Luna, Mercur, Venus, Marte si in crestere.

Toti pot impartasi unele calitati de baza ale Fecioarei, dar pot avea cu usurinta variatii majore in modul in care comunica, se exprima, se comporta in relatii, isi proceseaza emotiile si isi urmaresc obiectivele.

Dar un alt factor de luat in considerare este decanul zodiei tale. In astrologia traditionala, fiecare semn zodiacal este impartit in trei subdiviziuni (cunoscute sub numele de decani), iar aceste grupari pot schimba modul in care este exprimata energia unui semn.

Fiecare semn masoara 30 de grade pe roata zodiacalului – deci primele 10 grade ale unui semn reprezinta primul decan, al doilea decan este al doilea decan, iar ultimele 10 grade sunt al treilea decan.

Deoarece soarele calatoreste cu aproximativ un grad pe zi in timpul sezonului fiecarui semn zodiacal, aceasta inseamna ca toate Fecioarele din august sunt primele decane, in timp ce majoritatea Fecioarelor nascute in septembrie (excluzand cele nascute in primele zile ale lunii) sunt a doua sau a treia Fecioara. decani.

Iata cateva dintre diferentele cheie dintre Fecioarele din august si septembrie, folosind decanele ca ghid, evidentiind complexitatea si varietatea semnelor zodiacale.

1 – Nascutii din august au calitati mai conventionale de Fecioara

Mercur este planeta conducatoare a Fecioarei. In primul decan, Fecioarele (nascute in august) sunt conduse exclusiv de Mercur, intruchipand de obicei cele mai clasice trasaturi Fecioare.
Ele exemplifica adesea punctele forte si punctele slabe stereotipe asociate cu energia Fecioarei – cum ar fi a fi utila, orientata spre detalii, pragmatica, meticuloasa si organizata.

Majoritatea Fecioarelor nascute dupa 2 septembrie sunt de al doilea sau al treilea decan, ceea ce inseamna ca au o planeta co-conducatoare care influenteaza modul in care este exprimata energia lor Fecioare.

2 – Septembrie Fecioarele au o orientare mai materiala

Majoritatea Fecioarelor nascute in septembrie apartin celui de-al doilea sau al treilea decan, adica sunt co-condusi de Saturn (planeta responsabilitatii) sau Venus (planeta valorilor).
Ambele planete aduc vibratiei realiste a Fecioarei o atmosfera mai orientata spre bani si mai concentrata pe material – asa ca, daca esti o Fecioara nascuta in septembrie, s-ar putea sa descoperi ca valorificarea eticii tale de munca pentru a dobandi lux, a construi bogatie si a-ti etala statutul se simte mai mult. semnificativ pentru tine decat pentru August Fecioare.

3 – Nascutii in august sunt cei mai intelectuali

Fiind semnul singular de pamant condus de planeta Mercur, toate Fecioarele sunt binecuvantate cu un puternic simt al practicii – dar Fecioarele August tind sa priveasca viata printr-o lentila si mai rationala si analitica.
In primul decan, Fecioarele primesc cea mai mare doza de influenta inteligenta si mentala a lui Mercur, facandu-le cele mai logice si intelectuale din grupul Fecioarelor.

Sunt grozavi in a face planuri detaliate, a-si exprima gandurile intr-un mod organizat si a descoperi greselile de scriere pe care toti ceilalti le-au ratat.

4 – Septembrie Fecioarele au un simt acut al stilului

Toate Fecioarele sunt cunoscute pentru ca sunt extrem de observatoare si perceptive cand vine vorba de detalii. Dar pentru al treilea decan Fecioara, co-condusa de planeta artistica Venus (toate nascute la mijlocul lunii septembrie), aceasta atentie ascutita este deosebit de puternica cand vine vorba de estetica.
Fecioarele din septembrie vor fi perspicace vizual, cu un talent special pentru a aduce mai multa frumusete in lumea din jurul lor prin abilitatile lor organizatorice. Natura lor de Fecioara tinde sa fie exprimata intr-o maniera mai stilistica – cum ar fi prin simtul modei rafinat din punct de vedere artistic sau prin decorul casei atent ingrijit.

5 – August Fecioarele tind sa fie mai adaptabile

Fecioarele sunt unul dintre semnele zodiacale mutabile, ceea ce inseamna ca sunt adaptabile in mod natural si au o intelegere innascuta a schimbarii.
Insa, primul decan al Fecioarei este guvernat exclusiv de planeta Mercur, care gandeste rapid, facandu-le chiar mai flexibile decat restul bandei Fecioarei.

Fecioarele august stiu cum sa mearga cu fluxul – si le este usor sa schimbe vitezele rapid (in timp ce sunt inca meticuloase) daca circumstantele se schimba brusc.

6 – Cei nascuti in septembrie pot fi mai duri cu ei insisi

Fecioarele au reputatia de a fi autocritice, dar ponderea acestei trasaturi poate fi mai grea pentru cei nascuti in septembrie.
Planetele lor co-conducatoare, Saturn si Venus, pot amplifica sentimentul de obligatie de a performa perfect in medii personale si profesionale. Acest lucru ar putea face ca Fecioarele din septembrie sa fie putin mai pretentioase cu ei insisi, posibil chiar sa le faca sa se forteze mai mult pentru a indeplini standarde mai inalte.

In concluzie, in timp ce atat Fecioarele din august, cat si cele din septembrie impartasesc multe calitati, influenta decanilor, precum si alti factori din hartile lor natale, pot duce la expresii variate ale energiei Fecioarei. Merita intotdeauna sa ne amintim ca semnele zodiacale sunt complexe, multidimensionale si nici doi oameni, chiar daca sunt nascuti sub acelasi semn, nu vor fi identici.

Consultatie Personalizata Tarot