Acestea sunt cele mai compatibile zodii in dragoste

Categories AstrologiePosted on

Conform astrologiei, cu totii avem anumite caracteristici intrinseci, calitati si puncte forte si in functie de pozitia tuturor planetelor  in momentul exact al nasterii noastre. Acest lucru poate influenta trasaturile de personalitate, caracter si temperament, in total, douasprezece constelatii care acopera cerul ar fi influente.

Astrologia subliniaza ca, deoarece fiecare semn zodiacal este diferit, compatibilitatea sa este, de asemenea, diferita. Prin urmare, fiecare zodie are calitati care sunt legate de un semn de pamant, apa, foc sau aer.

Potrivit astrologilor, acestea ar fi cele mai compatibile combinatii de zodii pentru o relatie. Cand renuie sa alegi un partener, te poti ghida dupa asta si vezi daca esti de acord sau nu. Cu siguranta vei avea vreo idee.

Potrivit astrologiei, acestea ar fi cele mai compatibile zodii in dragoste.

Cele mai bune cupluri conform astrologiei

1. Varsator si Gemeni: Personalitatile lor au trasaturi foarte asemanatoare. Au in comun creativitatea si capacitatea lor intelectuala. Amandoi sunt veseli si pot indeplini multe obiective impreuna.

2. Capricorn si Taur: Oamenii din zodia Capricorn sunt foarte concentrati pe indeplinirea activitatilor lor.Disciplina ii caracterizeaza si sunt semne de pamant, concentrate pe material. Cei doi se ajuta reciproc sa-si atinga obiectivele intr-un mod schematic. Capricornul este compatibil cu Taurul, pentru ca acestei zodii ii pasa de viata lui profesionala si isi doreste mereu o stare de bine sau confort mai buna.

3. Berbec si Sagetator: Cele doua zodii se caracterizeaza prin dragostea pentru natura si pentru libertate si distractie. Desi in unele cazuri, tocmai din acest motiv, poate fi respins, in multe va fi de parca si-ar fi gasit sufletul pereche, in special pe Sagetator, in decembrie. Le place sa petreaca timp impreuna, dar respecta momentele private unul pentru celalalt.

4. Scorpion si Leu: Este un cuplu care poate realiza tot ceea ce si-au propus. Sunt concentrati pe obiectivele lor, au o mare putere si, desi sunt zadarnici, sunt, de asemenea, sensibili si cu suflet mare. Modul lui dominator nu va invinge niciodata nobilele sale emotii, mai ales in cazul Leului, care are o inima de leu.

5. Balanta si Gemeni: Amandoi le place sa petreaca timp impreuna si sa se ajute reciproc, sunt versatili si flexibili si de aceea pot fi si buni prieteni. Sunt romantici si ambii au o conexiune intelectuala grozava.

6. Rac si Pesti: Aceste semne reprezinta un cuplu perfect pentru ca ambele sunt super emotionale. Cei doi sunt cunoscuti pentru pasiunea si daruirea de a darui dragoste si pentru loialitatea lor. Poate ca se aseamana prea mult, dar este compensat de linistea Pestilor si de natura lor imaginativa, de capacitatea lor de a materializa visele si de a-i primi pe Rac, care are nevoie, iar la randul sau, Racul il ajuta sa aiba picioarele pe pamant.

7. Fecioara si Taur: Zodia Taur este loiala si ii place stabilitatea, iar Fecioara este metodica si fundamentata, analizeaza si este foarte critica in relatii, dar este super compatibila cu un Taur.

8. Leu si Sagetator: Ambii sunt pasionati de distractie, deci este un factor care ii uneste si intareste relatia, dar, de asemenea, sunt semne de foc, Sagetatorul lasa Leului sa straluceasca si Leul da inima Sagetator, mai ales totul, celor de November, care tind sa fie mai profundi din punct de vedere emotional.

Amintiti-va ca acestea sunt semnele zodiacale in functie de data dumneavoastra de nastere:

 • Berbec: 21 martie – 20 aprilie
 • Taur: 21 aprilie – 20 mai
 • Gemeni: 21 mai – 21 iunie
 • Rac: 22 iunie – 22 iulie
 • Leu: 23 iulie – 22 august
 • Fecioara: 23 august – 22 septembrie
 • Balanta: 23 septembrie – 22 octombrie
 • Scorpion: 23 octombrie – 22 noiembrie
 • Sagetator: 23 noiembrie – 21 decembrie
 • Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie
 • Varsator: 21 ianuarie – 18 februarie
 • Pesti: 19 februarie – 20 martie
Consultatie Personalizata Tarot